Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот groti » 11 юни 2021 08:46

DarkPsy написа:Аз по принцип смятам, че моловете трябва да са извън града. Имаме си в Пловдив един в центъра, между две тепета, едното от които всъщност вече го няма заради мола. Циничното е , че се казва Марково тепе, на името на тепето на което е построен.Страшна грозотия.Изображение

Съжалявам за отклонението.

Пак не разбирам връзката. Ако ти трябва МОЛ си го правиш независимо къде. Добър мениджъмнт и си на печалба.

Ако ти трябва футболен отбор според мен нещата са съвсем различни. Не съм чул Домусчиеви да строят молове.

Все пак успех. Дано ви се получи.

Казах го и преди... С някакви си къси 10-15 милиона на година взимаш Герена и тренировъчните игрища (където ще е молът) и правото за строеж и отборът. Левски е търговска марка, която към момента не може да генерира пари, но с правилен мениджмънт след години може да ти генерира дали пари, дали имидж.. Не знам каква е общата площ, но ако приемем, че за един мол ти трябват поне 20к квадратни метра и предвид цените в София и масовото застрояване и липса на пространство може да е съвсем логично. Ти ми кажи логично защо някой изобщо би давал пари за футбол в България. Ганчев, дормус ага.. Вашият руснак?
110 години любов!

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Re: /анкета/ Левски: Всичко около клуба

Мнениеот wilge » 11 юни 2021 08:59

rane написа: ...
От 98/99 до 05/06 в Левски са играли играчи като Н. Тодоров, И. Илиев, А. Александров(Кривия), Х. Йовов, Д. Боримиров, Г. Иванов(Гонзо), Топчо, Д. Донев, Мечо Телкийски, на вратата пазеха Иванков и Петков, имахме някои доста добри чужденци (някои играха за доста кратко, други за по-дълго време), като някои от тях оставиха и сериозна следа в отбора.
Левски спечели 4 титли и 4 КБ през този период + 1 Суперкупа.
В тези отбори на Левски не е имало класни играчи?
Искаш да предложа български играчи сега? Как, кои? То освен Д. Илиев, кой да вземеш в Левски? Някакви братя Христови ли? Не може да си сериозен :shock:
Грам не разбираш от футбол и футболисти! Ти си "спец", точно като Венци Търбуха...

От посочените от теб футболисти класа имаха само Дани, Бижутера, Кайзера и Илиан. Те бяха оценени от хора разбиращи от тази материя и за това помирисаха европейски футбол. Останалите бяха много над безхаберниците упражняващи се на Герена, но си бяха средно ниво. Нали не бъркаш с класа играещите за пари в Анадола и Обетованата земя, или да те изгонят от френски средняк. Единствено Гошо Вратарчето не играл зад граница, но пък беше класа. Остави това, минало е. Мен ме притеснява настоящето и неизвестността в близкото бъдеще. Как ще коментираш думите на ингилизина: „Не представлявам никого. Причината да получа такава доза финанси са редицата успешни проекти в САЩ, които съм реализирал.“ (А чичко Гугъл не знае само за това което го няма.) И в противовес: „Скоро заминавам за САЩ, но това е единствено с целта за завършване на някои неща там, за да може транзакцията да бъде одобрена.“ Ако представлява себе си, би трябвало след шестмесечни преговори да би могъл да вземе решение. Защо в ерата на комуникациите трябва физически да присъства в САЩ? Кое от двете не е вярно? Според мен представлява някого и чака неговото одобрение или неодобрение. И за да поразведря малко обстановка имам въпрос. След като Благо го е почерпил с баница и той е решил да купи Левски, какво ще стане ако Златка го почерпи с кебапчета?

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 11 юни 2021 09:09

Петър Ганев: Конкретни гаранции от Диксън не съм виждал

https://dsport.bg/petar-ganev-konkretni ... izdal.html
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 11 юни 2021 09:12

metodito написа:Бе на първо време да платят дълговете, пък после квото искат правят.

Кои дългове? Никой няма да плати 20-30млн стари задължения. Божков можеше да го направи, Тирион също можеше да плати тези на ЦСКА, вместо да слага тире. И за двамата това са не малки, но в никакъв случай не и катастрофално огромни суми. Забрави да стане това, ако ще 700млрд да има Курсън.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
nikiobicata
Контакти:

Мнениеот nikiobicata » 11 юни 2021 09:26

wilge написа:
rane написа: ...
От 98/99 до 05/06 в Левски са играли играчи като Н. Тодоров, И. Илиев, А. Александров(Кривия), Х. Йовов, Д. Боримиров, Г. Иванов(Гонзо), Топчо, Д. Донев, Мечо Телкийски, на вратата пазеха Иванков и Петков, имахме някои доста добри чужденци (някои играха за доста кратко, други за по-дълго време), като някои от тях оставиха и сериозна следа в отбора.
Искаш да предложа български играчи сега? Как, кои? То освен Д. Илиев, кой да вземеш в Левски? Някакви братя Христови ли? Не може да си сериозен :shock:
Грам не разбираш от футбол и футболисти! Ти си "спец", точно като Венци Търбуха...

От посочените от теб футболисти класа имаха само Дани, Бижутера, Кайзера и Илиан. Те бяха оценени от хора разбиращи от тази материя и за това помирисаха европейски футбол. Останалите бяха много над безхаберниците упражняващи се на Герена, но си бяха средно ниво. Нали не бъркаш с класа играещите за пари в Анадола и Обетованата земя, или да те изгонят от френски средняк. Единствено Гошо Вратарчето не играл зад граница, но пък беше класа. Остави това, минало е. Мен ме притеснява настоящето и неизвестността в близкото бъдеще. Как ще коментираш думите на ингилизина: „Не представлявам никого. Причината да получа такава доза финанси са редицата успешни проекти в САЩ, които съм реализирал.“ (А чичко Гугъл не знае само за това което го няма.) И в противовес: „Скоро заминавам за САЩ, но това е единствено с целта за завършване на някои неща там, за да може транзакцията да бъде одобрена.“ Ако представлява себе си, би трябвало след шестмесечни преговори да би могъл да вземе решение. Защо в ерата на комуникациите трябва физически да присъства в САЩ? Кое от двете не е вярно? Според мен представлява някого и чака неговото одобрение или неодобрение. И за да поразведря малко обстановка имам въпрос. След като Благо го е почерпил с баница и той е решил да купи Левски, какво ще стане ако Златка го почерпи с кебапчета?

Незнам дали си наясно с нещата в САЩ, но за да откриеш сметка в която и да било физическа банка в САЩ трябва физически да си в един от офисите на тази банка! Можеш единствено да откриеш фирма без физически да си там, но ти трябва американски адрес или седалище на бъдещата фирма!

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 11 юни 2021 09:35

groti написа:
DarkPsy написа:Аз по принцип смятам, че моловете трябва да са извън града. Имаме си в Пловдив един в центъра, между две тепета, едното от които всъщност вече го няма заради мола. Циничното е , че се казва Марково тепе, на името на тепето на което е построен.Страшна грозотия.Изображение

Пак не разбирам връзката. Ако ти трябва МОЛ си го правиш независимо къде. Добър мениджъмнт и си на печалба.

Ако ти трябва футболен отбор според мен нещата са съвсем различни. Не съм чул Домусчиеви да строят молове.

Казах го и преди... С някакви си къси 10-15 милиона на година взимаш Герена и тренировъчните игрища (където ще е молът) и правото за строеж и отборът. Левски е търговска марка, която към момента не може да генерира пари, но с правилен мениджмънт след години може да ти генерира дали пари, дали имидж.. Не знам каква е общата площ, но ако приемем, че за един мол ти трябват поне 20к квадратни метра и предвид цените в София и масовото застрояване и липса на пространство може да е съвсем логично. Ти ми кажи логично защо някой изобщо би давал пари за футбол в България. Ганчев, дормус ага.. Вашият руснак?

Конкретно за нашия мога да кажа, че поне като концепция идеята му е да продава футболисти на печалба. Имал мрежа от агенции. Стадионът, който в момента се строи е на общината, не наш т. е. ние ще си плащаме за да го ползваме. Търговските площи в него също.

Сега, то хубаво МОЛ, ама колко МОЛ а има вече в София? Няма никаква гаранция, че ще е на печалба. Една нова ковид вълна и довиждане. Микренския и Домусчиев показват, че от футбол може да се печели дори и в България.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 11 юни 2021 09:38

DarkPsy написа: Не съм чул Домусчиеви да строят молове.

За какво му е на Разград Мол. Та в сеседните Търговище и Шумен също нямат Мол.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 11 юни 2021 09:48

DarkPsy написа:
groti написа:

Конкретно за нашия мога да кажа, че поне като концепция идеята му е да продава футболисти на печалба. Имал мрежа от агенции. Стадионът, който в момента се строи е на общината, не наш т. е. ние ще си плащаме за да го ползваме. Търговските площи в него също.

Сега, то хубаво МОЛ, ама колко МОЛ а има вече в София? Няма никаква гаранция, че ще е на печалба. Една нова ковид вълна и довиждане. Микренския и Домусчиев показват, че от футбол може да се печели дори и в България.

Скоро четох някаква статия за моловете. Правиш го за 50 и го преподаваш за 150 мил. Ето ти причина. Хвърлят ни няколко милиона отначало, правят си мола, след някоя година го преподават х3 и чао.. Не знам.. Всички сме скептични и това е нормално, но ние нямаме друг избор. Хващаме се за сламки. Дали ще се строшат или не предстои да видим. Ако вярваме на Синя приказка няколко спонсора са спрени.. Дали и защо можем да гадаем. Сега сме на ръба. След 3 седмици може да нямаме играчи. Днес се пишеше че Арда ще се пробва да вземе близнаците. Ние сме отчаяни и се надяваме на подобни съмнителни планове. Като гледам няма опашка от желаещи да ни стават собственици. Виж ако турим тире като припоците ще се появят.
110 години любов!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 11 юни 2021 09:54

[offtopic]
rane написа:
metodito написа:
Колега, с теб явно разбираме под "класни" мнооого различни неща. Я ми кажи като си такъв разбирач: изброй ми трима "класни" играчи, играли в "Левски" в периода 1999 -2006. Обективно класни, а не понеже са ти любимци. Вземи първо си обясни понятията и след това спори. А и не виждам да предлагаш нещо: само грачиш негативи.

Класа като единици в "Левски" - класни футболисти нямаше и при Мъри. Имаше колектив като юмрук, сплотено ръководство и публика, търпение и време, в което колективът стана юмрук, а футболистите... взети поотделно, никой не беше нещо особено. Грозна истина, ама факт.
Бацка, кажи честно, ти верно ли питаш това за класните играчи?

Пак ти казвам. Твоето "класен" е друго. Казах ти да не го прекарваш през фенските си пристрастия.

Грам не разбираш от футбол и футболисти!

Много аргументирано, да. Явно някакви други неща базисни също трябва да учиш. Но най-добре... ОСТАВИИИ![/offtopic]

gkostadinov
Контакти:

Мнениеот gkostadinov » 11 юни 2021 09:59

DarkPsy написа:....

https://www.segabg.com/node/154914
Те толко е печалбата на Ловеч, а при Агата е същото.. оня плаща баснословни заплати на всичкото чужденци в Разград иначе ше отидат в онова село друг път, дори влизане в ШЛ не съм сигурен че му избива разходите

Върни се в “Левски”