Sardukar написа:Джако, я дай малко инфо кои очакваш да играят в ШЛ! Пиши ми ги с %!
за играчи от наште ли ми говориш за утрешния мач ?!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Sardukar написа:Джако, я дай малко инфо кои очакваш да играят в ШЛ! Пиши ми ги с %!
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:Sardukar написа:Джако, я дай малко инфо кои очакваш да играят в ШЛ! Пиши ми ги с %!
за играчи от наште ли ми говориш за утрешния мач ?!![]()
Sardukar написа:JackPackage написа:Sardukar написа:Джако, я дай малко инфо кои очакваш да играят в ШЛ! Пиши ми ги с %!
за играчи от наште ли ми говориш за утрешния мач ?!![]()
е, в коя тема съм те питал? За Атлетко МадридЩо, на ЧЕЛСИ знаеш ли ги
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
Sardukar написа:Кои очакваш да играят в атака? Ама бъде сериозен, че става въпрос за пари! Трябват ми хора, които ще вкарват
Pichichi написа:Арда Туран може би ще играе след контузията така че Коке може и да почива. Адриан си мисля че е титуляр на 100 %-та
в този мач, Оливер Торес може би също.
Sardukar написа:Да не си взимам Кощата, така ли?
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 1 гост