ЛИГА ЕВРОПА II кв. кръг: Мура 05 - ЦСКА - 0:0 FT
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЛИГА ЕВРОПА сезон 2012/2013 II кв. кръг: Мура 05- ЦСКА
Слабички бяхте, прекалено бавно играхте и нещо май основно на юруш го карахте, без много идея в нападение. От новите лявото ви бекче май не е за отбор с името на ЦСКА, Саша игра малко, за да бъде оценен, а Анисе не впечатли особено. Обективно погледнато словенците бяха по-слаби де. Вероятно на реванша ще победите, но тази игра би трябвало да притесни Стойчо. Пожелавам ви успех в София срещу Мура.
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!
- levskar_95
- Контакти:
Тази година на мача ЛЕВСКИ цска трябва задължително да си искам автограф от Станко МАШИНАТА

Мачът е толкова значим за българския футбол не заради това, че е влязъл в репертоара на агитката на Левски, а защото дори Би Би Си отбелязва успеха на сините с думите: "Отборът на народа победи отбора на властта със 7:2."

Офтопик:
Santiago Munezz написа:шивача написа:Аз съм рикошет от маймунска чекия![]()
Знам де !

НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
- levskar_95
- Контакти:
Тази година на мача ЛЕВСКИ цска трябва задължително да си искам автограф от Станко МАШИНАТА

Мачът е толкова значим за българския футбол не заради това, че е влязъл в репертоара на агитката на Левски, а защото дори Би Би Си отбелязва успеха на сините с думите: "Отборът на народа победи отбора на властта със 7:2."

Офтопик:
Двата отбора направо спукаха топката. От всички мачове тази вечер, само този и още един завършиха без гол, като нулата за Мура остана на таблото благодарение на това, че словенците изпуснаха единственото чисто положение в мача.
levskar_95 написа:Тази година на мача ЛЕВСКИ цска трябва задължително да си искам автограф от Станко МАШИНАТА![]()
![]()
Тази година на мача Левски-ЦСКА ако покажат играта си от днеска ще има залагания кой първи ще стигне центара .....
Играем 2 мача и дим да ни няма не ни търсете цяло лятооо
[quote="dodo7271"]Добре, че е Левски да допринесе нещо за коефициента в УЕФА, че ако се надяваме на Тройчо.....[/quote]
гледам,че имаш близо 2000 коментара , ако предположим,че за един ти трябват минимум 15 минути - да влезеш , да прочетеш, да измислиш какво да напишеш и да го напишеш - то си изгубил около 20 денонощия да дремеш тук и да ръсиш "умнотии". Не е ли по-добре да прекараш тези 20 денонощия с жена ????? или просто не си падаш по жени ????? друго обяснение нямам. Изгубил си 500 часа от живота си да дремеш пред компа , да четеш форумите на ЦСКА и да се правиш на "умен" .... По-добре се огледай за някой симпатичен комшия и правете любов . Ще придадеш смисъл на без това безсмисленото си съществуване....
)))))))
гледам,че имаш близо 2000 коментара , ако предположим,че за един ти трябват минимум 15 минути - да влезеш , да прочетеш, да измислиш какво да напишеш и да го напишеш - то си изгубил около 20 денонощия да дремеш тук и да ръсиш "умнотии". Не е ли по-добре да прекараш тези 20 денонощия с жена ????? или просто не си падаш по жени ????? друго обяснение нямам. Изгубил си 500 часа от живота си да дремеш пред компа , да четеш форумите на ЦСКА и да се правиш на "умен" .... По-добре се огледай за някой симпатичен комшия и правете любов . Ще придадеш смисъл на без това безсмисленото си съществуване....

RedeviL написа:Не че има голямо значение, но някой разбра ли защо съдията изгони Шеридън?
Пречел много на съотборниците си.
Съдията ни удари рамо но ние не се възползвахме.

19.2.11 - Денят на истината ще се случи. Той е 26 февруари, 18 часа, стадион „Георги Аспарухов, заповядайте”, каза Батков.
12.10.2013 - "Тодор Батков: "Аз съм сигурен, че ще спечелим Вечното дерби. Убеден съм в победата."
12.10.2013 - "Тодор Батков: "Аз съм сигурен, че ще спечелим Вечното дерби. Убеден съм в победата."
Офтопик:
слабичко, но тук бием 2-0
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
- Levskar_90
В интерес на истината ЦСКА игра по - добре от Левски в защита, иначе напред същатата трагедия. На реванша биете 2:0
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА