Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Казанска афера с държавна земя? Малко се съмнявам. Тук не е да гепиш чужд апартамент, тук става въпрос за земя, която се стопанисва от Левски, но не е наша собственост
110 години любов!
- bilyaletdinov
- Контакти:
Точно, че ги гледах. Тия момчета дето си изброил играха по средняци в Полша и трета дивизия в Италия. Какъв потенциал виждаш? Димитър Илиев като е такава класа що не прави разликата в националния?
Пълни глупости говорите без покрития. Антонио Вутов и Карабельов играещи в унгарски средняци??? Давам само примери. Няма качество и това е истината. Щото тия изброени от мен играчи, правиха разликата за Левски и ЦСКА в националния отбор и в ЕКТ. Прощавай, ама нашите футболисти вече отстъпват на колегите си от съседните нам страни, а нещото, което прави разликата са класните чужденци. Това е истината.
Искали били Илиев младши. Е, какво направи другият им топ талант Минчев в Чехия? Колко мача игра? Колко гола вкара? Млад бил...не е млад, просто реалността е адски болезнена.
Иначе за Левски борещ се за топ 3 без амбиции в Европа и България можем да минем дори със 7-8 българи и две три попълнения. Генерално обаче българския футбол е в дълбока дупка и е редно да не си загряваме главите в пясъка.
Пълни глупости говорите без покрития. Антонио Вутов и Карабельов играещи в унгарски средняци??? Давам само примери. Няма качество и това е истината. Щото тия изброени от мен играчи, правиха разликата за Левски и ЦСКА в националния отбор и в ЕКТ. Прощавай, ама нашите футболисти вече отстъпват на колегите си от съседните нам страни, а нещото, което прави разликата са класните чужденци. Това е истината.
Искали били Илиев младши. Е, какво направи другият им топ талант Минчев в Чехия? Колко мача игра? Колко гола вкара? Млад бил...не е млад, просто реалността е адски болезнена.
Иначе за Левски борещ се за топ 3 без амбиции в Европа и България можем да минем дори със 7-8 българи и две три попълнения. Генерално обаче българския футбол е в дълбока дупка и е редно да не си загряваме главите в пясъка.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
vvessel написа:От това което чух първите 15 минути мога да си направя извода - Казанската афера пасти да яде.
Човека каза - сам съм, други няма. Имам бизнес и богати приятели, но няма да ви кажа кои са![]()
Изводът е: Диксъна е нает от Джизъса посредством чеченците , защото някой в костюм с английски акцент би звучал по сериозно от група чеченци водени от Благо
Дали са чеченци, местни люде или някои други дълбокозаконспирирани люде няма да разберем. Но че не са бели пари, мисля е ясно на всеки нормалномислещ
Най-интересното от цялата пресконференция е преводачката. Защо я скри операторе ? Тъпчо.
Браво, прочете ме. Благодаря, че я върна в кадър!
Последна промяна от Eminem на 10 юни 2021 15:36, променено общо 3 пъти.
- metodito
- Контакти:
Re: /анкета/ Левски: Всичко около клуба
rane написа:Кои са тези звезди(нови явно) Христови? Аз нац. отбор не гледам, та от теб научих за съществуването им и ми е любопитно на какви позиции и в кой клуб играят?metodito написа:
Кой е казал "класни"? Просто добри за България. Ще ти кажа един Димитър Илиев, защо не Луков, Чочев, братята Христови. Гледа ли братята сега с национала? А тук така обсъжданият Боруков? Апропо, той от коя школа е? Какво ще кажеш за тях? И какво да отпиша, човек? Тази школа в последните 10 години е продала на Запад, а не в Турция, поне петима юноши. Продала, освободила се от тях, няма значение. Какво му има на Борко Цонев? Аз мисля, че той е един доста кадърен футболист. Изброих ти шестима българи. Мога сигурно и още да добавя, но няма значение. Добавяш трима чужденци с класата на Спиро и Мариани и Миятович, плюс малкия Марин и Петков - ето ти го.
Ако искаш устойчив модел, българите трябва да са поне равен брой, колкото чужденци. Лудогорец не е устойчив модел. Там всичко е сбъркано. "Левски" като клуб е нещо различно. Това е стратегическо спортно дружество за тази държава. Надявам се отчиташ и това.
...
Гледам защитници в твоят отбор нЕма(освен ако великите братя Христови не са защитници). Та само в атака ли ще играем? Защитата ко шъ я пра'им? Да не говорим, че имаш дублиране на играчи на някои позиции.
Освен Борко и Радко ще ни трябват още и Жорко, Дарко, Пурко, Чворко и още няколко за защита и за опорни халфове.
От играчите, които си посочил, май само Д. Илиев, Спиро и Мариани стават за по-сериозен футбол. Евентуално от Марин Петков би станал футболист, защото футбол в него определено има, но доколко ще се развие, това само времето ще го покаже.
Чочев е поредната звезда-посерко, безславно завърнала се у нас, след "успешен" престой предимно по резервната скамейка в чужбина. Боруков е/беше звезда на изпаднал от смешната ни лига отбор. Тези Христови от теб ги научих. Борко и Радко са вечно контузените надежди, които са се понаучили на футбол, но го играят в 30% от сезона, когато не са контузени. Миятович и Луков са обикновени вратари, които поради липса на класа в първенсвото ни са над плявата, която имат/ха за конкуренция.
Бате, не беше ли ти точно, дето разправяше как искаш да виждаш само чужденци на терена?

Излез от футбол мениджъра и влез в реалността.
Тоя като камила бе.
Трета бутилка вода пие.. Снощи е бил май в студентски
Трета бутилка вода пие.. Снощи е бил май в студентски
110 години любов!
- delqnski47
- Контакти:
Да питам и тук
Някой има ли фейсбука на преводачката

Някой има ли фейсбука на преводачката
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
- metodito
- Контакти:
[offtopic]
Погледни последните ни четири участия в групите на евротурнирите и пак помисли.
[/offtopic]
bilyaletdinov написа:Точно, че ги гледах. Тия момчета дето си изброил играха по средняци в Полша и трета дивизия в Италия. Какъв потенциал виждаш? Димитър Илиев като е такава класа що не прави разликата в националния?
Погледни последните ни четири участия в групите на евротурнирите и пак помисли.

Eminem написа:Най-интересното от цялата пресконференция е преводачката. Защо е я скри операторе ? Тъпчо.
Хах, И аз си помислих същото

НИщо конкретно.
Мисирките се опитаха да го питат нещо по пикантно, той не иска да отговаря
Мисирките се опитаха да го питат нещо по пикантно, той не иска да отговаря
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.