Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Re: Застреляха Борис Немцов

Мнениеот FLANKER » 28 фев 2015 16:03

ShooterMan написа:Има една голяма разлика, Фланкър между Хизбула и ИД. Хизбула е ШИИТСКА организация, това първо и второ (шиитите са малцинството в исляма) - тя няма за цел халифати, не реже глави, ръце и крака, а целта й е - освобождаване на ливанските окупирани от Израел земи. Нищо повече! Няма джихадизъм, какъвто се опитват да ни обяснят, че бута Хизбула. Те просто искат да освободят страната си, или поне такива цели декларират. Нищо общо с ИД. Просто ционисите изтърваха юздите на ИД....а може пък и това да им е плана де, но е някак смешно джихада да не тръгва към Израел, а да се бие с Асад примерно, дето си е арабин и мюсюлманин....и доказан противник на Израел и САЩ :lol:

Факт,Стрелец.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 28 фев 2015 16:03

ИД към Израел малко трудно ще тръгнат, защото ще ги смачка за нула време. Те на няколко пъти обединени арабски страни тръгваха към Израел и лошо приключиха, та тея паляци ли ще се пробват..
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот CTAHKO » 28 фев 2015 16:04

diplomat написа:А защо точно да не използват ситуацията в момента, и използват това да набедят едно такова убийство на друга държава? И Немцов е полу-евреин, а евреите не се цакат (нали поне така казвате - че Израел управлява САЩ). :) Станко като се включи, ще го говорим. :lol: :lol:

Цакат се и още как 8-) За тях най-важните неща са ПАРИТЕ и ВЛАСТТА :!: Тези неща са взаимно свързани де. Не един път сме ставали свидетели, едни евреи да жертват други в името на тези две неща 8-) М/у другото има две доста интересни теории, върху които си заслужава човек да се замисли. Едната е, че всъщност битката в момента е м/у европейската (Ротшилд) и американската (Рокфелер, Джей Пи Морган и т.н.) клика евреи 8-) Другата е, че битката е м/у евреите и европейската аристокрация 8-) Всичко останало е медийна пропаганда 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 28 фев 2015 16:12

ShooterMan написа:Има една голяма разлика, Фланкър между Хизбула и ИД. Хизбула е ШИИТСКА организация, това първо и второ (шиитите са малцинството в исляма) - тя няма за цел халифати, не реже глави, ръце и крака, а целта й е - освобождаване на ливанските окупирани от Израел земи. Нищо повече! Няма джихадизъм, какъвто се опитват да ни обяснят, че бута Хизбула. Те просто искат да освободят страната си, или поне такива цели декларират. Нищо общо с ИД. Просто ционисите изтърваха юздите на ИД....а може пък и това да им е плана де, но е някак смешно джихада да не тръгва към Израел, а да се бие с Асад примерно, дето си е арабин и мюсюлманин....и доказан противник на Израел и САЩ :lol:

Знаеш ли кога ИД ще тръгнат към Израел.На путк.н ден.Първо че на чаршафите им държи влага от 1967 и второ се чува че евреите купуват от тях петрол.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 28 фев 2015 16:15

Въпроса не е дали ще победят Израел, а защо и 1 куршум не са изстреляли натам и не са обезглавили и 1 евреин....Доста странно поведение на най-силната и жестока ислямска групировка говореща за световен джихад! Навсместо това колят и осакатяват войниците на Сирия, държава враг на Израел и искат да свалят Асад - който винаги е бил срещу Израел и САЩ. Много странно....Всъщност никак не е странно - финансирани от Израел и САЩ, обучени и въоръжени от тях, кое му е странното :lol:.
Инак съм съгласен с вас, че евреите знаят как се воюва с джихадисти и са го доказвали. Наистина ще ги смачкат за нула време....което ме подтивка да питам - абе що Израел не е в коалицията срещи ИД, действаща в техните съседи? Много странно...не е странно, обаче, казал съм защо :mrgreen:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 28 фев 2015 16:32

CTAHKO написа:Цакат се и още как 8-) За тях най-важните неща са ПАРИТЕ и ВЛАСТТА :!: Тези неща са взаимно свързани де. Не един път сме ставали свидетели, едни евреи да жертват други в името на тези две неща 8-) М/у другото има две доста интересни теории, върху които си заслужава човек да се замисли. Едната е, че всъщност битката в момента е м/у европейската (Ротшилд) и американската (Рокфелер, Джей Пи Морган и т.н.) клика евреи 8-) Другата е, че битката е м/у евреите и европейската аристокрация 8-) Всичко останало е медийна пропаганда 8-)

Европейската еврейска клика случайно да не е предимно руска? :? 8-) Не че имам съмнения какъв ще бъде отговорът ти. :lol:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 28 фев 2015 16:32

ShooterMan написа:Въпроса не е дали ще победят Израел, а защо и 1 куршум не са изстреляли натам и не са обезглавили и 1 евреин....Доста странно поведение на най-силната и жестока ислямска групировка говореща за световен джихад! Навсместо това колят и осакатяват войниците на Сирия, държава враг на Израел и искат да свалят Асад - който винаги е бил срещу Израел и САЩ. Много странно....Всъщност никак не е странно - финансирани от Израел и САЩ, обучени и въоръжени от тях, кое му е странното :lol:.
Инак съм съгласен с вас, че евреите знаят как се воюва с джихадисти и са го доказвали. Наистина ще ги смачкат за нула време....което ме подтивка да питам - абе що Израел не е в коалицията срещи ИД, действаща в техните съседи? Много странно...не е странно, обаче, казал съм защо :mrgreen:

Ти не разбираш! Целта им е да създадат халифат, който да живее в мир с евреите :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 28 фев 2015 16:34

diplomat написа:
CTAHKO написа:Цакат се и още как. За тях най-важните неща са ПАРИТЕ и ВЛАСТТА :!: Тези неща са взаимно свързани де. Не един път сме ставали свидетели, едни евреи да жертват други в името на тези две неща 8-) М/у другото има две доста интересни теории, върху които си заслужава човек да се замисли. Едната е, че всъщност битката в момента е м/у европейската (Ротшилд) и американската (Рокфелер, Джей Пи Морган и т.н.) клика евреи 8-) Другата е, че битката е м/у евреите и европейската аристокрация 8-) Всичко останало е медийна пропаганда 8-)

Европейската еврейска клика случайно да не е предимно руска? Не че имам съмнения какъв ще бъде отговорът ти. :lol:

Не, не е 8-) Аз съм по-склонен да вярвам на теорията за европейските аристократични родове :) Имам си и доста основателна причина за това :)

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 28 фев 2015 16:37

Пичове, по-спокойно с това кой трябва да се извинява; заплахи ли са това? :shock: Нито вие знаете, нито някой може да кажа с факти какво става; всеки може да има различни теории. Вашите простотии, провокации и псувни по всичко не-руско оправдано ли е?!? Както и тук се обвиняват управляващите за такива показни убийства, така ще е и във всяка друга държава, това е недопустимо и е ГРЕШКА на службите, независимо дали те са поръчителите. :x И изобщо не е тайна, че политическите противници се избиват в Русия от КГБ, които сами решават съдбата на тази огромна държава, съставена вече от много народи! :!:

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 28 фев 2015 17:15

Logical person написа:Цинизма на русофилите минава всякакви граници. Има ли поне едно събитие във вселената, което да не е провокация на ЦРУ ???

Да беше преди две години, ама в момента Русия е във война и на практика е във военно положение. Всичко се следи до най-малката подробност, просто е невъзможно чужда служба да организира подобно нещо. Как си представяте агенти на ЦРУ да влязат безпрепятствено в Москва и да организират убийство ???

Не съм русофил, но американските тайни служби са пуснали пипала по целия свят/.

Върни се в “Свободна зона”