Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот Балкански Орел » 06 ное 2014 00:07

Така и си мислих..Така и не получих отговор на въпросите ми и защо ми вкарваш думи в устата.
Типично за един импотентен човек, който не може да обори събеседника си и тръгва пак да обижда.
Браточка, аз си имам що годе добър животец не претендирам за нищо, нито очаквам оценки от някого.А ти с това, че постоянно се ровиш в същността на един анонимник от някакъв форум те показва като един незадоволен от живота чичак (какъвто предполагам си) , който постоянно рови като пор в чуждата пъница и раздава оценки на останалите хора около него, къде зад гърба им, къде по форуми и т.н.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 06 ное 2014 00:08

fcb_bg написа:
dunavfc написа:
fcb_bg написа:Що требва някой да ми позволява нещо в "своята" държава? Що пък да не мога да пипам с твърда ръка некви нехранимайковци? Българина ще се чуди как да прави 2-ро или 3-то дете, а на манго нема да му пука.
Просто е - то и сега е написано в закона. Длъжен си да осигуряваш ред неща на детето си. Неща, които 97% от мангалите не спазват.
Айде да видим и от друга гледна точка - що требва тия им деца да ходят боси, голи и сополиви щото на Асан и Айше им се е чукало натюр без капут.

Циганите не могат да бъдат интегрирани, доказано е във всяка една точка от земното кълбо, каквито и закони, политики и реформи да правиш, резултата ще е 0. Изобщо не е толкова просто, колкото смяташ. Закони, макони, боли го циганина, че ще му наложиш глоба, наказание или нещо подобно.
И не можеш да си правиш, каквото си искаш в твоята страна, защото ще ти скочат абсолютно всички страни, съюзи, федерации, организации, ООН, НАТО , Червеният кръст, Белият Кръст, Свидетели на Йехова , Мормоните и Росица Кирилова . И когато тръгнеш напук да го правиш, ще ти спрат кранчето, ще те изолират , ще ти наложат едно хубаво ембарго, докато не промениш политиката си към циганите и ще клекнеш или ако не клекнеш ще те клекнат...

Могат да бъдат накарани, как да не могат. Я как преди 25г. си бачкаха и си правеха всичко както си му е редът.
Дойде хубавата демокрация и манго стана правов пич.
За какво ще ме изолират, я кажи? За това, че карам някой да прави нещо, щото не си плаща ред неща ли? Няко йда каза нещо на Франция и Холандия като си ни тумнаха черните геги обратно? Нещо да каза Външното ни за потискане на тези европейски граждани? Значи там не може, тук не може, къв го дирим изобщо в тоя съюз, като някой ще ни дава наклон какво да правим?

Само, че днес, не можеш да използваш практиките на комунизмът. Не можеш да накараш някого насила да работи, не можеш да хващаш хората от улиците и искат, не искат да ги заведеш в някой завод да работят. Не можеш да ги биеш и мачкаш с причина или не. Не можеш да ги дискриминираш, не можеш да ги контролираш, както си искаш. Нито пък можеш да им забраниш да се движат и ходят, където си поискат, не можеш да ги затваряш в гетото им.
И въпреки прийомите от комунизмът, циганина промени ли се ? Стана ли по работещ, по - съвестен, по - човечен, по - кадърен ? Не демокрацията направи циганите такива, каквито са, те са си били винаги такива, просто комунизмът ги беше натикал в ъгъла и не им даваше много , много да шават. Ама като ми кажи някой, че циганите през комунизмът били еди си какви, как били работни, честни и добри и ме напушва смях. Системата ги принуждаваше да бъдат такива се видя, какъв е успеха.

Ще те изолират, защото ти ще се пробваш да научиш циганите на закон и порядъчност и след като се провалиш ще им покажеш другата страна на монетата. Ще ги мачкаш, ще ги малтретираш и просто Световната общност ще ти направи един хубав бойкот. И ако си мислиш, че ще получиш помощ от Русия, много ще сбъркаш.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 06 ное 2014 00:17

dunavfc написа:Само, че днес, не можеш да използваш практиките на комунизмът. Не можеш да накараш някого насила да работи, не можеш да хващаш хората от улиците и искат, не искат да ги заведеш в някой завод да работят. Не можеш да ги биеш и мачкаш с причина или не. Не можеш да ги дискриминираш, не можеш да ги контролираш, както си искаш. Нито пък можеш да им забраниш да се движат и ходят, където си поискат, не можеш да ги затваряш в гетото им.
И въпреки прийомите от комунизмът, циганина промени ли се ? Стана ли по работещ, по - съвестен, по - човечен, по - кадърен ? Не демокрацията направи циганите такива, каквито са, те са си били винаги такива, просто комунизмът ги беше натикал в ъгъла и не им даваше много , много да шават. Ама като ми кажи някой, че циганите през комунизмът били еди си какви, как били работни, честни и добри и ме напушва смях. Системата ги принуждаваше да бъдат такива се видя, какъв е успеха.

Ще те изолират, защото ти ще се пробваш да научиш циганите на закон и порядъчност и след като се провалиш ще им покажеш другата страна на монетата. Ще ги мачкаш, ще ги малтретираш и просто Световната общност ще ти направи един хубав бойкот. И ако си мислиш, че ще получиш помощ от Русия, много ще сбъркаш.

Пълни глупости. Кажи ми само какво ще стане в тези държави, които искат да ме изолират, с тези които не си плащат ток, вода, осигуровки, но са първи на всеки вид помощ, та даже и на нетрябващите им цифрови устройства?
Кой ще е тоя, който ще ме погледне в очите и ще ми каже, че не съм прав?
Я да видим как циганина ще иде на запад и ще си направи 5 лаета и ще цоца от помощи и ще ги пуска да просят или там каквото си реши. Тези, които няма да го допуснат ли казваш, че ще ми кажат какво да правя с такива в страната си?
Ми да, може и да си прав. Те допуснаха насилие в Украйна за сваляне на правителство, което не им харесва. Насилие в ЕС някъде да си видял? Не, там такива неща няма. Двоен стандарт се нарича. Затова не не трябва тоя съюз.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 06 ное 2014 00:20

Балкански Орел написа:Така и си мислих..Така и не получих отговор на въпросите ми и защо ми вкарваш думи в устата.
Типично за един импотентен човек, който не може да обори събеседника си и тръгва пак да обижда.
Браточка, аз си имам що годе добър животец не претендирам за нищо, нито очаквам оценки от някого.А ти с това, че постоянно се ровиш в същността на един анонимник от някакъв форум те показва като един незадоволен от живота чичак (какъвто предполагам си) , който постоянно рови като пор в чуждата пъница и раздава оценки на останалите хора около него, къде зад гърба им, къде по форуми и т.н.

Моето момче спри да използваш изрази и термини, които не разбираш, че ставаш за смях, бе патенце...Аз разбирам, какво изживяваш. Тинейджър си, хормоните кипят, сега си на националистическа вълна. Колиш и бесиш, мечтаеш за революции и граждански войни, но ако успееш да размърдаш малко мозъка си, ако започваш да разсъждаваш, да гледаш критично на нещата, ако започнеш да се опитваш да анализираш нещата, ще видиш, че не всичко, което хвърчи се яде.
Аз за да ти кажа, тези неща, значи съм ги видял написани от теб, няма да си ги измислям, защото нищо няма да спечеля, като излъжа, че някакъв келеш си бил , казал еди си какво. Не заслужаваш да си правя труда да ти прегледам мненията от известно време насам, затова и не го правя. Ако съвестта ти е чиста и смяташ, че си измислям, така да бъде, аз и да ти покажа, файда никаква.

Говориш за неща, които видимо не разбираш, излагаш се жестоко и на всичко отгоре псуваш и скачах на хора, които са 498 пъти по-кадърни и умни от теб и не говоря за себе си.

Как да те погледне сериозно човек, когато излизаш и преповтаряш глупостите на някаква сбирщина от псевдо националисти ? Ти не знаеш, какво означава да си националист и патриот. Ти си малко пале, което още хвърчи в небесата, колиш, убиваш, но два лева не си изкарал.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 06 ное 2014 00:22

fcb_bg написа:
dunavfc написа:Само, че днес, не можеш да използваш практиките на комунизмът. Не можеш да накараш някого насила да работи, не можеш да хващаш хората от улиците и искат, не искат да ги заведеш в някой завод да работят. Не можеш да ги биеш и мачкаш с причина или не. Не можеш да ги дискриминираш, не можеш да ги контролираш, както си искаш. Нито пък можеш да им забраниш да се движат и ходят, където си поискат, не можеш да ги затваряш в гетото им.

Пълни глупости. Кажи ми само какво ще стане в тези държави, които искат да ме изолират, с тези които не си плащат ток, вода, осигуровки, но са първи на всеки вид помощ, та даже и на нетрябващите им цифрови устройства?
Кой ще е тоя, който ще ме погледне в очите и ще ми каже, че не съм прав?
Я да видим как циганина ще иде на запад и ще си направи 5 лаета и ще цоца от помощи и ще ги пуска да просят или там каквото си реши. Тези, които няма да го допуснат ли казваш, че ще ми кажат какво да правя с такива в страната си?
Ми да, може и да си прав. Те допуснаха насилие в Украйна за сваляне на правителство, което не им харесва. Насилие в ЕС някъде да си видял? Не, там такива неща няма. Двоен стандарт се нарича. Затова не не трябва тоя съюз.

Каза нашият, че това са пълни глупости и край, темата приключи. Хубаво, щом си прав, така да бъде, само , че не се сещам за нито една страна в света, която да се е справил с циганите, пък ти ако искаш, откривай топлата вода.

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 06 ное 2014 00:27

RedeviL написа:
doktora25 написа:Това е клише, че десните пълнят хазната, а левите я празнят, може и да е вярно, но никой не успя да напълни хазната през последните 25 години и никой не изхарчи и стотинка в обществено полезни направления, така че може би са прави тези, които казват че всички партии у нас са един тюрлюгювеч и всичко е размито. Само не мога да се съглася, че хазната може да се напълни с ниски данъци и че плоският данък е по-добър от прогресивния.

Естествено, че е едно голо клише. Що се отнася до дясно мислещите хора, би следвало да са сравнително доволни, защото реално погледнато България не е виждала истински ляво управление от доста години насам.

Тука съм много съгласен.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 06 ное 2014 00:42

Оставам те да се мислиш за много умен и мъдър и да продължаваш да се развихряш стил Станко-патенца, матенца а у.
Дано и ти един ден си намериш някоя на която да й говориш с такива думички, освен ако не си изтървал влака вече...
Само искам да кажа едно нещо за последно, което е едно от многото за което излъга тази вечер.

За псувните нема такъв смях кой съм псувал ?
Аз имам само един бан за един месец когато нарогах Лудогорец и един за един ден, когато пак нарогах Лудогорец.Хора в този форум не съм псувал. ;)

И запомни лъжата е голям грях, аз може и понякога да пиша глупости, ама мога да си призная и не взимам живота много на сериозно за което един ден ще съм щастлив, че съм си казвал това което ми е на сърце (Защото се старая да съм такъв и в живота, дори и с риск да ме ступат някъде, защото не ме е страх да изкрещя "Циганите на сапун" "Смърт за дпс" или нещо от сорта, което ми е на сърце.) .А ти бъди Иван Вазов в твоята глава, дано и ти някой ден намериш сродна душа или приятели, които наистина да те ценят, наистина, а не само ти да говориш за себе си.

Мисля, че с това мнение никъде не съм те обиждал.Ако ти продължиш с обидите, значи наистина си смешник.Айде жив и здрав.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 06 ное 2014 00:53

Да, между другото Патенце го научих от Станко, харесва ми и смятам, че е подходящо обръщение към теб, защото все още си неопитен, зелен и наивен, същинско патенце ;)
Аз не се смятам за интелектуалец и мъдрец, но знам, когато съм прав и кога не.

Искаш ли да ти покажа 10 твои мнения в които обиждаш 10 различни човека ?
Искаш ли да ти покажа твое мнение в което говориш за геноцид, смърт и т.н. за определен етнос ?
Искаш ли да ти покажа нагледно, как си си сменил мнението си по даден въпрос ?
Искаш ли да ти покажа, къде си говорил за лагери, концлагери и т.н ?

Ще направя всичко това, но в замяна на изгубеното време от мен ти ще направиш Подписът си отдолу по мое усмотрение и ще сложиш аватар на Бойко Борисов и ще го носиш в продължение на 1 месец ?

Ако не изпълня задача си, аз ще сложа твой подпис и ще сложа аватар на когото поискаш в продължение на 1 месец.

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 06 ное 2014 00:54

ЛС

Иначе ти каза ПСУВНЯ, а не обида.Има разлика. 8-)

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 06 ное 2014 01:00

Аз не знам разликата между двете думи, но щом има, така да бъде...

Върни се в “Свободна зона”