Мнениеот Draganov » 29 апр 2009 20:16
Разбирам те защо си афектиран толкова много, но за огромно съжаление, дереджето ни е такова и измъкване скоро няма. От дълги години се лъжа, че в Левски се работи, че ще прогресираме, а с нас и целият БГ футбол. Да, ама нещата не са точно така. Лекенцата си тренират следобеда и хич не им пука. Губим от Пирин 1/2 финал, а нашите се разходждат по терена, е няма такова нещо другаде. Просто днес не им се играеше, както и миналата неделя срещу Мездра, както и преди това срещу не знам кой. Ония много се били затворили, Гонзо отсъствал, аптеката била не била отворена и тем подобно простотиии. Йовов, горкия, всеки път се мъчи на терена, почти всичките му пасове са криви и постоянно е в засада - ако ми се привижда, простете ми, просто е от яд. Ники не е алтернатива, и това го виждам...
Цял отбор статисти. Да ги подкрепяме?! Бил съм на мач на Герена, когато е можело всички да се изброим поимено за 10мин, винаги съм викал за Левски и винаги ще викам, ама такова чудо не бива. Не съм съгласен с виковете Емо Велев пе-ас, ама мисля, че е логично да си ходи при такава игра и тия издънки. Не може да губиш с 0:3 на Герена от български отбор и да не си подаваш оставката, това е Левски, бе Кокал...
Не може да излизаме от работа за да гледаме мачове от 3 и от 4:30 през седмицата и тия да играят така, но пък какво толкова, щом те самите се оценяват на 1 левче, явно си знаят къде сме...
Те ще си заминат, други ще дойдат, после и те ще си заминат, но ние винаги ще сме сини, така че няма нужда от тъпи призиви - ние винаги ще подкрепяме отбора, но когато трябва да се вика "оставка", ще се вика!!!
Само Левски оле, само Левски, обичаме те!!!