Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Serafim
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба / DMS LEVSKI на номер 17777

Мнениеот Serafim » 25 май 2021 00:42

alexdb написа:
Тире също не постигна нищо, но създаде основа. Ако почнат да играят редовно в групите на новия турнир може да им се пише като постижение. За Каузата не си прав - от доста години са в групите всяка година, което им носи сериозни приходи.

При нас нещата като цяло със скаутите са трагединя. Но от друга страна в Левски нещата с чужденците се случват много по-трудно, защото винаги са поставяни високи цели (изключвам тази година) и ако който и да е не влезе почти веднага в час го отписваме. Все пак през отбора минаха за последните десетина години поне 50-60 чужденци и още толкова българи. Е как един от тях не стана?
За бъдеще трябва да има и акъл и търпение при селекцията. При условие, че това дет ни разправя Раев не е поредната приказка. Лично аз предпочитам да си имаме основа от наши футболисти - близнаците идеално паснаха, някои от юношите загатват за качества. И когато имаме основата да мислим за чужденци. Не безплатни, а такива които с качествата си ще вдигнат нивото ни.
Но дай първо да видим ще прескочим ли трапа, че нещо в тия приказки, които ни разтягат не ми се връзва. Дано не съм прав.

Коментара ми е по повод, че тия и ония били 10-ти с въпросните играчи, значи играчите автоматично не стават, а аз казвам друго - сигурно 5 клуба от ППЛ имат по-добри конктакти и скаути и намират по-качествени играчи от нас. От години насам.

Иначе и аз предпочитам основа от български футболисти, ама ако дойдат пари бързо се забравя това и търпение няма. Кой ще чака и учи Георги Александров къде да застава или Здравко кого да покрива при корнер. При първата титла на Лудогорец в сътава им бяха - Йордан Минев, Михаил Александров, Георги Костадинов-Мечката (!), Дяков, Генчев, Бадема, Деко, Иван Стоянов... и по-периферни, като Тодор Колев, Мирослав Антонов, Димо Бакалов и други, дето само са фигурирали в състава. После решиха да вдигат нивото с чужденци, а не да се опитват да привличат най-класните български играчи.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 25 май 2021 00:43

1914.1902 написа:Много хора се загрижиха за Левски днес, те толкова не се радваха на първата купа на ЦСКА-София. :lol: :lol:

Левскари пригласят на тирейци? Има нещо сбъркано. Толкова ли искате Левски да го няма? Защо се впускате на евтини провокации?
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 25 май 2021 02:01

modor написа:
1914.1902 написа:Много хора се загрижиха за Левски днес, те толкова не се радваха на първата купа на ЦСКА-София. :lol: :lol:

Левскари пригласят на тирейци? Има нещо сбъркано. Толкова ли искате Левски да го няма? Защо се впускате на евтини провокации?

Щото презентацията днес не беше особено убедителна ;) .
Сираков успя да изплямпа за нула време някакви взаимно изключващи се неща. Както се казва когато си част от някаква схема желателно е да се придържаш към ролята си и да не ипровизираш.
Така или иначе седмица, две ще минат и ще видим за какво иде реч.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 25 май 2021 08:46

Гено Даскалов по Нова.
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 25 май 2021 10:07

[offtopic]
vvessel написа:
NOMER14 написа:Левскари, давате ли си сметка в какво здравословно състояние е Насо последните месеци.?!
Емоционалното не можа да го скрие.
Кой друг футболист от неговото време или изобщо спортист се намира в ситуацията на Наско?

Не знам какво му е здравословното състояние и не ме интересува. Знам, че държи акциите на най-популярният клуб в България. И знам, че здравословното състояние на клуба никак не е добро. Знам, че не пуска Божигол и Михайлов да играят и нов договор не им е предложен, а купува за 100 хил евро Билал Бари , който цяла пролет не можа да направи това, което направи Божинката за 15 минути. Да вкара гол. Имаме вратар, който ни спасява кожата всеки мач, в който го пуснат, но вместо да му предложи договор, му търси поредния сръбски заместник. Продаваме куп футболисти, на тяхно място купуваме куп ментета и сме на минус от цялата схема, а аз трябва да съм загрижен за здравето на Раев ли? Дето бие чело пред Бойко Султан и е готов да му целува всичко под кръста ?! И когато Раев каже, че идвал англичанин със стотици хиляди евро, трябва веднага да му повярвам и да му викам свети Атанасий чудотворец и избавител, нищо че към момента са празни приказки - Лупи стайл. Даже на малкия пръст на Лупи не може да стъпи, но съм сигурен, че на там ни е повлякъл барабар с Павел Истината. Колкото по-скоро Левски се отърве от тия тарикати, толкова по-голям шанс има за спасение. Но усещам как още от сега се оформят припознавачите на едно бъдещо тире.

Добро сравнение с Лупи. Що се отнася до футболната част, много ми е смешно как самите шефове вече няколко сезона се опитват да отслабят отбора. Най-после успяха. Всеки нов гледа да шкартира първо що де става. Товари клуба. И въобще се държи така сякаш "Левски" му е харизан от падишаха и акциите не са негови (кой иска фирмата му да е на загуба?). Направо махат футболисти, даже не се правят да ги продават. И когато все пак останаха двама футболиста, дето знаят за какво иде реч на терена, ги закотвят на пейката. Пускаш Михайлов, прави супер мач. Опа, грешка, следващия мач грешката не се повтаря.
Сао едно ми е интересно. ОК, правиш мръсно на Борисов, като съсипваш "най-милото му", ама освен заложник на политически интереси, "Левски" е национална марка. Малко от малко няма ли българщина в тея гяури?[/offtopic]
Честит празник на патерица.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 25 май 2021 10:13

Тя пък една купа. Прилича на една купа от 99-а година.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 25 май 2021 11:33

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=om3w1pnbskw[/youtube]
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
virtualenbg
Контакти:

Мнениеот virtualenbg » 25 май 2021 12:18

alexdb написа:
Serafim написа:
alexdb написа:
Не знам какво намират. В момента нито Ботев нито Локото са цъфнали та вързали. Отделно с тия според теб качествени чужденци какво са постигнали? Колко титли взеха и къде стигнаха в ЕКТ? Единствените, които може да се каже, че са постигнали нещо сериозно са Каузата. Но там се наляха бая милиони.

Така, като ми зададеш въпроса, какво постигнаха ЦСКА-София с техните трансфери в ЕКТ? Нищо. Лудогорец - нищо. Значи няма смисъл от трансфери тогава въобще. Можем със същите играчи, плюс още юноши да сме на същото ниво, просто да нямаме задължения.
Примера който ви дадох и върху който вие продължавате да спорите с мен, е че голяма част от клубовете в първата ни лига имат по-добри конктати и намират по-добри играчи от нас. Като единици. И Черно Море в това число, и Берое на Херо. И това е факт, не от преди година насам, а от по-дълго време. Сами по себе си тези играчи няма да осигурят участие в ЕКТ или титла, те са предпоставка за нещо.

Тире също не постигна нищо, но създаде основа. Ако почнат да играят редовно в групите на новия турнир може да им се пише като постижение. За Каузата не си прав - от доста години са в групите всяка година, което им носи сериозни приходи.

При нас нещата като цяло със скаутите са трагединя. Но от друга страна в Левски нещата с чужденците се случват много по-трудно, защото винаги са поставяни високи цели (изключвам тази година) и ако който и да е не влезе почти веднага в час го отписваме. Все пак през отбора минаха за последните десетина години поне 50-60 чужденци и още толкова българи. Е как един от тях не стана?
За бъдеще трябва да има и акъл и търпение при селекцията. При условие, че това дет ни разправя Раев не е поредната приказка. Лично аз предпочитам да си имаме основа от наши футболисти - близнаците идеално паснаха, някои от юношите загатват за качества. И когато имаме основата да мислим за чужденци. Не безплатни, а такива които с качествата си ще вдигнат нивото ни.
Но дай първо да видим ще прескочим ли трапа, че нещо в тия приказки, които ни разтягат не ми се връзва. Дано не съм прав.

Ако примем, че това дето обяви, Наско, вземе та се случи, то за мен би било правилно да намерим гръбнак от 10-12 опитни и можещи футболисти в дорба възраст (разбирай 25-30 години). Покрай тях да израстват младите ни надежди, а едно новъсъздадено с мисъл скаутско звено търси млади и перспективни играчи от цял свят, които да привличаме и аклиматизираме. Когато настоящият отбор се изчерпи, разпродаваме и налагаме постепенно новите, които вече са аклиматизирани.
Никого не ангажирам със съжденията си.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 25 май 2021 12:31

Разград така почнаха. Събраха отритнати футболисти. Тук-таме грешни свирки. В началото 2 подарени титли от грандовете. Чудото Моци и парите потекоха И от Европа. Сигурен политически чадър, шл. Накрая се превърна поликоректен отбор откъм цвят. Тирето реши да копира. Почна с юношки от софийски момчета, зацъкаха едни хиксчета като нашите сега, окмплектоваха отбора от играчи на Ловеч и така все втори 4 години. И те имаха обещан политически чадър поне в България. Лека-полека и те превърнаха отбора си в африкански, за да стигнем до последния мач на двата франкенщайна със само едно българче на терена.

Върни се в “Левски”