Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба / DMS LEVSKI на номер 17777
Е, дано да са търкиш еърлайнс. Една от най-добрите авиокомпании, рекламираща в цял свят. Голяма работа, че пише търкиш. Пощенска банка са гърци, ОББ не знам си какви.. Чие лого искате там? Кубрат Пулев? Шкембе войвода? Аре нема нужда от фалшив псевдо патриотизъм. Лично аз ги предпочитам пред някоя компания, дето се чуди как да скрие проходи или е учтиво поканена
110 години любов!
vlong написа:Ами и Аджъбадем са турски.Все нещо в дома ти е турско.Намери го ,изхвърли го.
Такива размисли от тъмното минало са вече непонятни.И аз не харесвам самият турски език,турските сериали,Ердоган,ама ваксината на Пфайзер има турско участие.Трябва да се разграничава политика,геополитика,и съвременния живот.Нещо като -Животът е това ,което ни се случва докато си мечтаем.
Звучиш ми като ваксиниран

За действията на Насо има един стар лаф - брадата ми гори, той ме гони да си запали цигарата от нея. В случая - пурата.
Щом мислиш, че да се ваксинираш с ваксина на 6 месеца е добре и че за да спасим от отбора трябва да ремонтираме стадиона, значи имаме диаметрално противоположни мнения и всяка дискусия е излишна.
vvessel написа:vlong написа:Ами и Аджъбадем са турски.Все нещо в дома ти е турско.Намери го ,изхвърли го.
Такива размисли от тъмното минало са вече непонятни.И аз не харесвам самият турски език,турските сериали,Ердоган,ама ваксината на Пфайзер има турско участие.Трябва да се разграничава политика,геополитика,и съвременния живот.Нещо като -Животът е това ,което ни се случва докато си мечтаем.
Звучиш ми като ваксиниран![]()
За действията на Насо има един стар лаф - брадата ми гори, той ме гони да си запали цигарата от нея. В случая - пурата.
Щом мислиш, че да се ваксинираш с ваксина на 6 месеца е добре и че за да спасим от отбора трябва да ремонтираме стадиона, значи имаме диаметрално противоположни мнения и всяка дискусия е излишна.
Според мен колегата имаше предвид изказването ти относно произхода на компанията. Иначе честно казано аз не вярвам. Щом говорят за стадион не вярвам турските авиолинии да имат какъвто и да е интерес. Все си мисля, че е някоя "поканена" компания да гушне още нещо
110 години любов!
- metodito
- Контакти:
groti написа:Е, дано да са търкиш еърлайнс. Една от най-добрите авиокомпании, рекламираща в цял свят. Голяма работа, че пише търкиш. Пощенска банка са гърци, ОББ не знам си какви.. Чие лого искате там? Кубрат Пулев? Шкембе войвода? Аре нема нужда от фалшив псевдо патриотизъм. Лично аз ги предпочитам пред някоя компания, дето се чуди как да скрие проходи или е учтиво поканена
++
Хубаво е да помечтаеш, ма не вярвам. Иначе - много ясно, че разни патриотарски глупости са ужасни. Даже го виждам как става. Кой каквото сам си направи, друг не може му го наптрави.
metodito написа:groti написа:Е, дано да са търкиш еърлайнс. Една от най-добрите авиокомпании, рекламираща в цял свят. Голяма работа, че пише търкиш. Пощенска банка са гърци, ОББ не знам си какви.. Чие лого искате там? Кубрат Пулев? Шкембе войвода? Аре нема нужда от фалшив псевдо патриотизъм. Лично аз ги предпочитам пред някоя компания, дето се чуди как да скрие проходи или е учтиво поканена
++
Хубаво е да помечтаеш, ма не вярвам. Иначе - много ясно, че разни патриотарски глупости са ужасни. Даже го виждам как става. Кой каквото сам си направи, друг не може му го наптрави.
е, и аз не вярвам, че ще са те. Не виждам причина ТА да искат да се рекламират във втората седмица. По-вероятно са тези инвеститори на Джийзъса, които бяха отхвърлени и от Вардар. Хубава статия.. Насо е ясен на всички https://topsport.bg/levski/zashto-nasko ... evski.html
110 години любов!
- metodito
- Контакти:
groti написа:metodito написа:groti написа:Е, дано да са търкиш еърлайнс. Една от най-добрите авиокомпании, рекламираща в цял свят. Голяма работа, че пише търкиш. Пощенска банка са гърци, ОББ не знам си какви.. Чие лого искате там? Кубрат Пулев? Шкембе войвода? Аре нема нужда от фалшив псевдо патриотизъм. Лично аз ги предпочитам пред някоя компания, дето се чуди как да скрие проходи или е учтиво поканена
++
е, и аз не вярвам, че ще са те. Не виждам причина ТА да искат да се рекламират във втората седмица. По-вероятно са тези инвеститори на Джийзъса, които бяха отхвърлени и от Вардар. Хубава статия.. Насо е ясен на всички https://topsport.bg/levski/zashto-nasko ... evski.html
Благодаря за статията. Беше невероятно това с "Тюркиш Еърлайнс". Но те сигурно и да дойдат, "феновете" ще ги изгонят. Иначе доста критичен материал. Този Вутов и преди е писал добри материали, които често са определяни като "плюене", но не са.
- damyanov1963
Ако се стигне наистина до съгласието на феновете, мисля, че трябва да се рискува и да се даде съгласие, защото каквото и да стане, по-лошо от сега няма да е.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Търкиш Еърлайнс, нов стадион, поемане на дълговете, силен отбор, ще пита феновете... Колко тъпо парче трябва да си, за да вярваш на тия глупости. 

damyanov1963 написа:Ако се стигне наистина до съгласието на феновете, мисля, че трябва да се рискува и да се даде съгласие, защото каквото и да стане, по-лошо от сега няма да е.
Ами ако е Левски-Лукойл? Левски- Редбул? Не, не... Самото предпазливо тръгване на Насо е показателно и супер подозрително. Започва с това колко сме закъсали, демек - или приемате квото ви предложа, или сме чаЛ и завършва с това, че ще иска да дададем съгласие... Тоест отиваме към изпълненията на жужето от преди няколко години преди да нагъзи феновете на ЦСКА и да си направи Село-София. Лично аз не съм оптимист.
110 години любов!
- Странджата
- Контакти:
Re: vlong
Готово бе - няма и да се сетя вече ни за баклава, ни за локум, ни за имам баялдъ (как пък някой не го прекръсти на припадналия поп!).
Ние сме само за национално-отговорния капитал и за благотворителните акции за отбори в неравностойно социално положение и с привърженици с ненарушено ментално състояние!
Ние сме само за национално-отговорния капитал и за благотворителните акции за отбори в неравностойно социално положение и с привърженици с ненарушено ментално състояние!