Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
Blue_Blood84
Re: Левски: Всичко около клуба / DMS LEVSKI на номер 17777
То проблема ще е Насиру, дспорт пише, че в Гана направо разкриват, че дал клуба на Фифа, а заплатите са му по 22 000 евра, да ни е честито, тоя ще ни излезне златен.
Преди 8 години, вестниците...

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
mikata написа:От новите през зимата само Начо взима 12к. другите са под 10 к.
Монсалве е много добър футболист, но го контузиха брутално, както впрочем се контузиха Цоневи. Нещата можеха да са малко по-добре с малко повече късмет.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Според Уикипедия катарзисът е рязък емоционален преход, представляващ завладяващо чувство на състрадание, мъка, смях или друга крайна промяна в настроението, която довежда до обновление и възстановяване на желанието за живот.
Според мен точно това наблюдаваме напоследък в Левски. Което се продаваше беше продадено. На останалите им спретнаха номера със заплатите.
Но има поговорка "Повторението е майка на знанието". Дано не повторят грешките при новата селекция.
Според мен точно това наблюдаваме напоследък в Левски. Което се продаваше беше продадено. На останалите им спретнаха номера със заплатите.
Но има поговорка "Повторението е майка на знанието". Дано не повторят грешките при новата селекция.
-
Blue_Blood84
W84me написа:mikata написа:От новите през зимата само Начо взима 12к. другите са под 10 к.
Монсалве е много добър футболист, но го контузиха брутално, както впрочем се контузиха Цоневи. Нещата можеха да са малко по-добре с малко повече късмет.
То и той беше с дълъг договор, сега пише за Билал, че може да се махне. Да се махат всички без Начо, само Наско да им оправят заплатите и неустойки с пари, които не сме давали ние, пълен позор, докато чистят уж стари задължения, със сегашната селекция направиха нови задължения, ебати кретенията, наистина много грешки. Сигурно парите от Робърта няма да могат да покрият задълженията на тия 5-мата ли са 6-ма ли са, не знам. Пълна аматьорщина, да пускат другия сезон U-17 U-18 U-19 22-ма юноши да подберат, с група от 16 отбора все ще завършим на 13-то място ама такива глупави селекции по-добре да не се правят щом товарят така клуба.
-
Blue_Blood84
wilge написа:Според Уикипедия катарзисът е рязък емоционален преход, представляващ завладяващо чувство на състрадание, мъка, смях или друга крайна промяна в настроението, която довежда до обновление и възстановяване на желанието за живот.
По-добре да няма никаква селекция, ако не им плащат заплатите и само допълнително да товарят клуба с нови задължения, трябва да са много глупави от ръководството, ако лятото направят нещо подобно пак!!!
Blue_Blood84 написа:То проблема ще е Насиру, дспорт пише, че в Гана направо разкриват, че дал клуба на Фифа, а заплатите са му по 22 000 евра, да ни е честито, тоя ще ни излезне златен.
Злато, ама черно. Така или иначе ще му ги дадете тези пари, по- добре е че го разкарахте поне да не ви къса нервите.
Скоро във вестниците - Ники Михайлов титуляр и национал. 
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Тоя от приказката писа ,че зимната селекция са я правили Славиша и Живко.
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Естествено, Сираков пак невинен.