rsk написа:За кое рева бе? Факт е, че докато ние бяхме 10 хиляди на Герена, вие бяхте 100 човека с все агитката на Локо.
А "срам ни е от вас" - помниш ли го
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
rsk написа:За кое рева бе? Факт е, че докато ние бяхме 10 хиляди на Герена, вие бяхте 100 човека с все агитката на Локо.
boabbb написа:rsk написа:За кое рева бе? Факт е, че докато ние бяхме 10 хиляди на Герена, вие бяхте 100 човека с все агитката на Локо.
А "срам ни е от вас" - помниш ли го![]()
Днес БФС официално обяви, че приема раздялата на 31 футболисти с доскорошните им клубове. Сред тях са трима играчи на ЦСКА - Браян Хауърд, Николай Дюлгеров и Християн Кировски. Двете страни се разделят по взаимно съгласие.
Logical person написа:Какво му обръщате внимание на този трол, то е ясно че е дошъл в темата единствено да провокира и да се заяжда.
Кировец написа:rsk написа:boabb, и какъв е тоя отбор дето го иматеИскаш ли да си направим едно басче? Ако вие завършите пред нас, аз изчезвам от форума. Ако стане обратното - ти.
BRF, аз специално бях от тия, дето не искаха да празнуват титла, която не е спечелена. Ама за разлика от вас, ние пълнехме стадиона и при нас имаше емоция, а вие... Бяхте просто едни странични наблюдатели, воайори. Докато на Герена имаше над 10 хиляди, вие се надупихте на Локо София пред 100 човека.
А кога Локо София влезна в серия загуби само заради Левски европейски да хване 3-то място, след което Иво получи награда - пост в Левски, та тогава не рева, нали?
Кировец написа:Logical person написа:Какво му обръщате внимание на този трол, то е ясно че е дошъл в темата единствено да провокира и да се заяжда.
Е, няма лошо да се позабавляваме на негов гръб![]()
rsk написа:Кировец написа:Logical person написа:Какво му обръщате внимание на този трол, то е ясно че е дошъл в темата единствено да провокира и да се заяжда.
Е, няма лошо да се позабавляваме на негов гръб![]()
Голямо забавление правите, заеби![]()
И какво за "Срам ни е от вас". То си ни беше срам, за това го имаше и транспаранта. Само не разбрах какво се опитваш да кажеш?
Само че аз за едно говоря, вие ми говорите за Локо София
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта