Слухове, изказвания и "новини" за бъдещето на ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

fen1914

Re: Диалог за спасението на ЦСКА

Мнениеот fen1914 » 24 юни 2013 23:29

сега най-добре може да си проличи има ли фенове този клуб. ако имате доверие на Стоичков, съберете се като общност и и, ако например сте 1 000 000 изваждате по 30 лв. всеки и си спасявате клуба. ако това не може да стане - значи няма смисъл този клуб да съществува. нали в крайна сметка клубът са неговит привърженици.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 24 юни 2013 23:29

lisynger написа:
Кировец написа:
lisynger написа:Момчета,дайте наистина да пишем по темата,онея нека си се радват на двете Везани калъфки.Глупците са най-щастливите на тоя свят.

И какво като пишем по темата? Айде - веднага ти казвам - можеш да ме цитираш - трябва ни собственик като този на Монако. Давайте, радвайте се на написаното. :lol:

Еми намери го,незнам,защо трябва да се подиграваш такива неща показват,че ни пука за отбора дори и да не постигнем нищо с тая група.

ЦСКА е повече от някаква групичка ритнитопковци, които ти наричаш отбор, а на всичкото отгоре си ги присъединил да четат във групата... Дреме им на....заплатите в евро им дреме.
Трябва да се борим за клуб ЦСКА, а не за тия смешни футболисти...

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 24 юни 2013 23:32

Кировец написа:
lisynger написа:
Кировец написа:
lisynger написа:Момчета,дайте наистина да пишем по темата,онея нека си се радват на двете Везани калъфки.Глупците са най-щастливите на тоя свят.

И какво като пишем по темата? Айде - веднага ти казвам - можеш да ме цитираш - трябва ни собственик като този на Монако. Давайте, радвайте се на написаното. :lol:

Еми намери го,незнам,защо трябва да се подиграваш такива неща показват,че ни пука за отбора дори и да не постигнем нищо с тая група.

ЦСКА е повече от някаква групичка ритнитопковци, които ти наричаш отбор, а на всичкото отгоре си ги присъединил да четат във групата... Дреме им на....заплатите в евро им дреме.

Поканих всички,които са свързани с ЦСКА от моя фейсбук според мен им пука най-малкото ако го няма ЦСКА половината от тях ще бачкат като сервитьори.
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 24 юни 2013 23:33

Кировец написа:Лисунгер, пиши това във фейса:
През февруари 2008 година Берое бе обявен в несъстоятелност и в клуба влезе синдикът г-жа Елка Петрова, която изпълняваше и функциите на директор. Берое доигра сезона, а през лятото дружеството бе продадено и новите собственици разрешиха финансовите проблеми. Така се ражда нова версия за пълната промяна в ЦСКА.

На тази несъстоятелна статия от Спортала вече съм ти отговорил.Не пречи и тук:
Синдикът не влиза, след като дружествето вече официално е обявено в несъстоятелност, а с решение на съда, при откриване на производството.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 24 юни 2013 23:36

lisynger написа:
Кировец написа:
lisynger написа:
Кировец написа:

Поканих всички,които са свързани с ЦСКА от моя фейсбук според мен им пука най-малкото ако го няма ЦСКА половината от тях ще бачкат като сервитьори.

Съмнявам се. Във втора лига на Гърция дават като за играч от "грандовете" на България... Питай Данчо Т, ако не вярваш. Ще си уредят жалкия професионален статут - не ги мисли тия дърводелци...

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 24 юни 2013 23:36

Кашчей написа:
През февруари 2008 година Берое бе обявен в несъстоятелност и в клуба влезе синдикът г-жа Елка Петрова, която изпълняваше и функциите на директор. Берое доигра сезона, а през лятото дружеството бе продадено и новите собственици разрешиха финансовите проблеми. Така се ражда нова версия за пълната промяна в ЦСКА.

Синдикът не влиза, след като дружествето вече официално е обявено в несъстоятелност, а с решение на съда, при откриване на производството.

Къде ЦСКА е обявено официално, че е в несъстоятелност, че не мога да се сетя? Даже в писмото на пияниците не пише подобна глупост... :lol:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 24 юни 2013 23:40

Кировец написа:
Кашчей написа:

Къде ЦСКА е обявено официално, че е в несъстоятелност, че не мога да се сетя? Даже в писмото на пияниците не пише подобна глупост... :lol:

Ти май не четеш правилно, или не вникваш :roll: Имам предвид написаното от спортал
През февруари 2008 година Берое бе обявен в несъстоятелност и в клуба влезе синдикът

Няма как синдик да влезе, след обявяване официално в несъстоятелност.Той се назначава от съда, при образуване на производството по несъстоятелност.-тоест още в началото, като дори трябва да работи за евентуалното оздравяване на дружеството, а не да го обяви на търг веднага (според Спортал).
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 24 юни 2013 23:40

Отговори, де, г-н Кашчей-професора - къде и кога ЦСКА е обявил официално на бял лист, че е в несъстоятелност, та си ми оборил копи-пейста от спортала? :)

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 24 юни 2013 23:41

Кашчей написа:
Кировец написа:
Кашчей написа:

Ти май не четеш правилно, или не вникваш :roll: Имам предвид написаното от спортал
През февруари 2008 година Берое бе обявен в несъстоятелност и в клуба влезе синдикът

Няма как синдик да влезе, след обявяване официално в несъстоятелност.Той се назначава от съда, при образуване на производството по несъстоятелност.-тоест още в началото, като дори трябва да работи за евентуалното оздравяване на дружеството, а не да го обяви на търг веднага (според Спортал).

Т.е. по твоята логика в ЦСКА никога не е късно да си влезне тоя синдик. :lol: Майната им на Берое.

Потребителски аватар
nexus7910
Контакти:

Мнениеот nexus7910 » 24 юни 2013 23:49

Какви диалози? Нали някъв турчин ви е купил ???
Ако съдбата ти е обърнала гръб, просто я изчакай да се наведе.....

Върни се в “Архив”