Мнениеот RedForever » 03 сеп 2011 17:49
Не съм чел предните коментари. Снощи момчетата дето излязоха да играят срещу Англия бяха пълна трагения, а треньорчето още по-голяма. Аз съм ЦСКАр, но не деля футболистите на такива от ЦСКА, Левски, Литекс и тн, а на можещи и неможещи. За мен Сърмов няма място в националния и не знам как с него ще обръщаме Англия или поне ще се опитаме да отбележим някой гол, а не се пусна Маркиньос, който е много по-офанзивен от него. Не мога да разбера защо оставя извън групата Манолев, Делев и Гаджев(не го още по-рано го отритна, а сега го връща). Благо и Стилян изиграха изключително слаб мач и никой не ги маха?!?!?!?! Другото, което беше пълна глупост е да тръгнеш да натискаш Англия. Хайде да не се излагаме. Все пак Попов не е Руни или Делев не е Йънг! За мен запореден път се викат неправилните футболисти за определения мач. За мен вече Мартин Петров е изпята песен за националния. Вижда се, че за нищо не ставаме. Дай да налагаме играчи като Делев, Райков, Гаджев, Борис Галчев(сега не мога да се сетя за още, които си заслужават). Отделно ми писна това разделение на Б и Г сектор на мачове на националите. Снощи по телевизията се чу тъпотията от Б сектор. СРАМ СРАМ СРАМ!!!!!! С това отношение доникъде няма да стигнем.