ЦСКА тръгна без Мораес
18 юли 2012 08:08
Отборът на ЦСКА тръгна за Словения без звездата си Жуниор Мораес, който до последно бе включен в групата и тренира вчера с тима. Но тази сутрин не се появи с отбора.
Оставането му в София обаче не означава, че на 100 процента бразилецът ще пътува за Украйна.
След отпадането на Мораес от групата, Стойчо Младенов качи на самолета 17 футболисти, на които ще разчита да вземат добър резултат в първия мач от втория квалификационен кръг от Лига Европа срещу Мура.
Официална фен-тема на Жуниор Мораес
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
Re: Официална фен-тема на Жуниор Мораес
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
- blue avalanche
- Контакти:
Re: Браво на Мораес
onegavon написа:blue avalanche написа:Предпочитам такива като Дембеле,които не се правят на левскари,но вкарват по 100 гола на сезон,отколкото такива като джуджето Делев,дето си посини гърдите да се тупа по емблемата,пък вие не го искате...
Това ,че предпочиташ тъмнокожи няма нужда да го споделяш в нашия форум.В случая Делев иска да продължи кариерата си другаде.Дембеле, ако си спомняш каза , че не иска да се връща пък ти си искай. И престанете да завиждате , на всички ни е ясно ,че нямате читав футболист за продан.Щом Дарко подарихте за 150 000 евра всичко друго ви е под тези пари.
За това не се занимавайте с по- добрите клубове.Ние винаги сме продавали успешно и сме си намирали пак добри футболисти. За разлика от Левски ,които купуват евтино и продоват още по-евтино.
"В случая Делев иска да продължи кариерата си другаде...."
А феновете го искат в ЦСКА,нали?

"Дембеле, ако си спомняш каза , че не иска да се връща пък ти си искай."
Къде съм писал,че искам Дембеле обратно?Или не пиша на български?
"...че нямате читав футболист за продан."
Левски,за разлика от ЦСКА,не е сергия,че да излагаме стока "за продан".
Да не говорим за вашите продадени и "намерени" футболисти,щото ще стигнем до Мартинито и до отбора,на който продадохте Безделев.
ПП.Когато стигнете трансферната сума на Дембеле,пак се обадете.Да не говорим за тази на Гонзо...

- CskaUl7rasB0ysS0f1a
бате неможе ли един ден да не ми причиняваш да ти чета безмислите коментари във форума. необръщай внимание на тези фенове на цска които търсят провокацията с теб. разваляте всяка тема. не ни занимавайте с вашите фитболисти. ако държите на споровете те моля да ги провеждате в друг подфорум
Последна промяна от CskaUl7rasB0ysS0f1a на 18 юли 2012 10:11, променено общо 1 път.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
Май само вие си мислите, че тоя се продава
С него има толкова голяма врътка с жълтата му карта и картотеката. Той как па от собственост на Металург стана ваша. Ситуацията ми мяза на тази с Анисе. Как искахте да го дадате на чужд отбор и следващия сезон да си го вземете. Ама трябваше една година да играе, явно си знаехте, че сега ще му дадат картотека. Това го каза едно от "адвокатчетата" ви. Направо си каза схемата за Мораеш чрез Анисе.
П.П. Металург преди година дават 1,1м за него. След като не могат да го картотекират си тръгва някак и идва в при вас. Година по-късно Металург дават още 2м за играча. Да бе да
Пък и дори да го продаддете тоя за 2М (доста малко вероятно), нали не си мислите ,че ще видите нещо от тея пари.Всичко ще отиде в дълбоките дбобчета на Титаните

П.П. Металург преди година дават 1,1м за него. След като не могат да го картотекират си тръгва някак и идва в при вас. Година по-късно Металург дават още 2м за играча. Да бе да

Пък и дори да го продаддете тоя за 2М (доста малко вероятно), нали не си мислите ,че ще видите нещо от тея пари.Всичко ще отиде в дълбоките дбобчета на Титаните

- Заклет Левскар
flo написа:Май само вие си мислите, че тоя се продаваС него има толкова голяма врътка с жълтата му карта и картотеката. Той как па от собственост на Металург стана ваша. Ситуацията ми мяза на тази с Анисе. Как искахте да го дадате на чужд отбор и следващия сезон да си го вземете. Ама трябваше една година да играе, явно си знаехте, че сега ще му дадат картотека. Това го каза едно от "адвокатчетата" ви. Направо си каза схемата за Мораеш чрез Анисе.
И в джобчетата на един от многото Бекалита

Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
flo написа:Май само вие си мислите, че тоя се продаваС него има толкова голяма врътка с жълтата му карта и картотеката. Той как па от собственост на Металург стана ваша. Ситуацията ми мяза на тази с Анисе. Как искахте да го дадате на чужд отбор и следващия сезон да си го вземете. Ама трябваше една година да играе, явно си знаехте, че сега ще му дадат картотека. Това го каза едно от "адвокатчетата" ви. Направо си каза схемата за Мораеш чрез Анисе.
Kато са го купили преди година защо още тогава не заигра в Металург, а дойде в ЦСКА?Ако наистина има някаква врътка, защо след като беше веднъж в лагера на Металург се върна обратно?
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
Венци Живков специално пред Гонг за Мораес, Платини и Армията.
18 юли 2012 10:19
Каква е ситуацията с Жуниор Мораес преди заминаването на тима за Словения?
Към този час имаме сериозно предложение от Металург Донецк за Жуниор Мораес, мисля, че днес ще се финализират преговорите между двата клуба и Мораес ще премине в Металург Донецк.
Има ли шанс все пак сделката да не се осъществи?
Винаги има проценти в такива ситуации, когато трансферът може да пропадне. Но лично аз съм водил доста от преговорите с ръководството на Металург. Така че на 90 процента Мораес ще премине в Металург.
Какво стана при първия опит за трансфер и защо сега сделката е по-сигурна?
Това е втори опит за този трансфер, да. Имахме предварителна уговорка при първия опит с мениджърска агенция Танев. Но там нещата не се получиха, тъй като нашето предложение към Металург Донецк беше, ако се извърши сделка, тя да бъде извършена така, че всички пари, които са по сделката, да дойдат по нашата сметка веднага. Знаете, че на клуба трябват средства. Така че това бе нашето условие тогава, но то не се получи. Отпадна това предложение. Забавиха се нещата една седмица. След това от самото ръководство на Металург потърсиха ЦСКА като клуб и след три-четири дни преговори уточнихме и сумата и начините на плащане. Днес очаквам да бъде финализирана сделката.
Трябва ли феновете да са притеснени от раздялата със звездата на тима?
Дали феновете трябва да са притеснени, и ръководството е притеснено, защото знаете, че Мораес е ръководна фигура в отбора, един от най-добрите ни футболисти. Но имаме цели и задачи, условия, които ни поставят при такива обстоятелства, че ние трябва да се разделим на този етап с Мораес. Нито нашето желание е такова, нито на собствениците. Разбирам феновете, те искат най-добрите футболисти, успехи. Но има неща, които са по-важни от тези. Аз мисля, че имаме достатъчно добри футболисти в отбора, които могат да се справят с не лесната задача в предстоящия двубой. Но мисля, че ще се справим и ще победим.
18 юли 2012 10:19
Каква е ситуацията с Жуниор Мораес преди заминаването на тима за Словения?
Към този час имаме сериозно предложение от Металург Донецк за Жуниор Мораес, мисля, че днес ще се финализират преговорите между двата клуба и Мораес ще премине в Металург Донецк.
Има ли шанс все пак сделката да не се осъществи?
Винаги има проценти в такива ситуации, когато трансферът може да пропадне. Но лично аз съм водил доста от преговорите с ръководството на Металург. Така че на 90 процента Мораес ще премине в Металург.
Какво стана при първия опит за трансфер и защо сега сделката е по-сигурна?
Това е втори опит за този трансфер, да. Имахме предварителна уговорка при първия опит с мениджърска агенция Танев. Но там нещата не се получиха, тъй като нашето предложение към Металург Донецк беше, ако се извърши сделка, тя да бъде извършена така, че всички пари, които са по сделката, да дойдат по нашата сметка веднага. Знаете, че на клуба трябват средства. Така че това бе нашето условие тогава, но то не се получи. Отпадна това предложение. Забавиха се нещата една седмица. След това от самото ръководство на Металург потърсиха ЦСКА като клуб и след три-четири дни преговори уточнихме и сумата и начините на плащане. Днес очаквам да бъде финализирана сделката.
Трябва ли феновете да са притеснени от раздялата със звездата на тима?
Дали феновете трябва да са притеснени, и ръководството е притеснено, защото знаете, че Мораес е ръководна фигура в отбора, един от най-добрите ни футболисти. Но имаме цели и задачи, условия, които ни поставят при такива обстоятелства, че ние трябва да се разделим на този етап с Мораес. Нито нашето желание е такова, нито на собствениците. Разбирам феновете, те искат най-добрите футболисти, успехи. Но има неща, които са по-важни от тези. Аз мисля, че имаме достатъчно добри футболисти в отбора, които могат да се справят с не лесната задача в предстоящия двубой. Но мисля, че ще се справим и ще победим.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
RedeviL написа:flo написа:Май само вие си мислите, че тоя се продаваС него има толкова голяма врътка с жълтата му карта и картотеката. Той как па от собственост на Металург стана ваша. Ситуацията ми мяза на тази с Анисе. Как искахте да го дадате на чужд отбор и следващия сезон да си го вземете. Ама трябваше една година да играе, явно си знаехте, че сега ще му дадат картотека. Това го каза едно от "адвокатчетата" ви. Направо си каза схемата за Мораеш чрез Анисе.
Kато са го купили преди година защо още тогава не заигра в Металург, а дойде в ЦСКА?Ако наистина има някаква врътка, защо след като беше веднъж в лагера на Металург се върна обратно?
Стига с тия обяснения, Мораес е на ЦСКА и ще си тръгне срещу 2 000 000 Е, не случайно Титаните първо искат да видят парите и тогава дават играча. Все пак тея номера именно те са ги измислили !
На Мораес му пожелавам само половин сезон в Металург и да се изстрелва в отбор с претенции ........
- Заклет Левскар
Вашия треньор каза, че Мораеш остава. 

Павел Колев:
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
ЦСКА даде срок за Мораес до края на деня
18 юли 2012 13:34
Ръководството на ЦСКА е дало срок до края на днешния ден на Металург Донецк за превеждане на парите по евентуалния трансфер на Жуниор Мораес.
Шефовете на „червените” са твърди в намерението да не допуснат протакане по сделката и ще настояват всичко да стане ясно в близките часове.
В противен случая може да се стигне до повторно разваляне на договорката и дори до евентуалното спешно пристигане на бразилеца в Словения при тима на Стойчо Младенов.
Този вариант има шанс да просъществува не повече от няколко процента. Все пак прави впечатление, че до този момент нито от ЦСКА, нито от страна на Металург са обявили на 100% трансфера.
Тази сутрин преди заминаването на летище София изпълнителния директор на ЦСКА Венци Живков заяви пред Гонг, че преминаването на звездата на ЦСКА в Металург е сигурно на над 90%.
ще ни съсипете ей
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!