Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Без цензура!
Коментаторът на БНТ малко обърка нещата покрай дузпата, но Андрей Демирев го покри.Много хора се питат защо при дузпата се даде жълт картон, ами явно защото при дузпа се дава жълт картон при положение, че нарушението не застрашава здравето на противниковия футболист както решиха при снощната дузпа за Германия.
1914.1902 » 13 апр 23:02
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
Още в реално време бяха ясни двете възможности за отмяната на гола - 1) навлизане на играч на Хърватска по-рано в наказателното поле и 2) Засада при подаването. Не зная как коментатора реши, че отменят дузпата като неправилно отсъдена, след като вече са я били. Испанците спечелиха мача с агресивната преса, на която хърватите така и не намериха решение. Все пак групата е достатъчно тежка и не се знае как ще се развият нещата.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
-
- Контакти:
Това е без коментар, на стадиона в Дортмунд присъстват около 50 хил. албанци.По-рано днес имаше 40 хиляди хървати срещу 5 хиляди испанци, явно феновете от Балканите са номер 1.
Пичове как е при вас качеството на БНТ, при мен все едно гледам мач на SECAM от 80-те. Тотал щета и много дразни.
k20dan4o написа:Пичове как е при вас качеството на БНТ, при мен все едно гледам мач на SECAM от 80-те. Тотал щета и много дразни.
Аз съм на 4—та бира и ми се вижда добре.
k20dan4o написа:Пичове как е при вас качеството на БНТ, при мен все едно гледам мач на SECAM от 80-те. Тотал щета и много дразни.
И БНТ, и БНТ3 от началото на първенството са с перфектно качество. Диемата е размазана, но гледам Диема спорт 3. На А1 съм.
realno: Бройчо сега се оплаква като клиент изпуснал евтино олио? 

-
- Контакти:
Dani Kiki написа:k20dan4o написа:Пичове как е при вас качеството на БНТ, при мен все едно гледам мач на SECAM от 80-те. Тотал щета и много дразни.
И БНТ, и БНТ3 от началото на първенството са с перфектно качество. Диемата е размазана, но гледам Диема спорт 3. На А1 съм.
НD каналите са с перфектно качество.
Да видим коментар на Кройф относно новия маймун в Левски!
Иначе хапе чернилките в ЦСКА—София и Лудогорец.
Иначе хапе чернилките в ЦСКА—София и Лудогорец.
Груев, Груев???
Футболът не е морски шах или шашки.
Футболът не е морски шах или шашки.