Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот miro_rz » 11 юни 2024 12:41

dedko2022 написа:
miro_rz написа:Продадохме Игор и е шампион на Белгия, Кирчо в Гърция и Карничик на Словения. Двама играчи на Евро 2024.
Да видим другите с какво ще се похвалят?

А за България какво дадохте?

Малка ли бе рекламата да докараш за 10 години Реал, Ливърпул, ПСЖ, Интер, Милан, Байер, Лацио, Рома, Арсенал, Тотнъм,Аякс и още не малко отбори в България. Коефиценти, пари от турнирите?
Ти ми кажи какво дадохте за последните 15 години?
Последна промяна от miro_rz на 11 юни 2024 12:52, променено общо 2 пъти.
Изображение

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 11 юни 2024 12:45

Подарък за Пели:

Изображение

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 11 юни 2024 12:48

gihuelo написа:
miro_rz написа:Продадохме Игор и е шампион на Белгия, Кирчо в Гърция и Карничик на Словения. Двама играчи на Евро 2024.

Е ти като фен на Лудогорец не би трябвало да се хвалиш с това.
Имате бол пара и можете да си позволите да има плащате заплатите дълго време.
С Киро и Игор ако бяха останали можехте да направите удар в Европа .
Тоя третия аз не съм го чул никога май.

Ако имаме пара бол щяхме да задържаме играчи и плащаме още по—големи заплати. А така ли е?
Изображение

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 11 юни 2024 12:59

1914.1902 написа:
peliforewer написа:
1914.1902 написа:
peliforewer написа:
1914.1902 написа:Пускаш такива заглавия и канят твой човек да следи всичко на Армията:

https://www.24chasa.bg/sport/article/18040929

https://sportal.bg/news-2024061108235538132

Ачко, Линдарев, Ники, Ралица, Бойко Величков също искат постове.

Пак манипулираш, не казвам лъжеш :) , Банов е предложение от страна на Спортното министерство, а не от страна на ЦСКА.Много елементарни внушения....

Без одобрението на вашите, нямаше как да стане. Било е необходимо да е някой доверен човек, който защитава великата идея на ПФК ЦСКА - София ЕАД. Защо не поканиха Ясен Тошев, Виктор Вутов, Стефан Стоянов или Вальо Грънчаров?

Нашият представител там е Ангел Борисов и другото си го съчиняваш.
По предложение на Александра Левянска - изпълнителен директор на “Сердика спортни имоти”, представляващ държавата в “Спортни имоти Българска армия”, Георги Банов заменя Данаил Димов в Съвета на директорите на “Спортни имоти Българска армия”.
Нашата фирма в сдружението е Арена ЦСКА, давай с картичките :) .

Какво ми обясняваш като на първолаче? Много добре знам кое е ваша фирма и кое не е, мога да чета, а и тези неща отдавна са ясни. Съчиненията всеки може да си ги пише в тази тема, както виждаш почти всички го правят, та не разбирам какъв е проблема и аз да напиша едно. Отивай пак да мислиш някоя лъжа и спри да ме занимаваш с глупостите ти.

Лъжецът днес си ти, но беше изобличен и си подви опашката, а явно и с нервите имаш проблеми :) .
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 11 юни 2024 13:04

peliforewer написа:Лъжецът днес си ти, но беше изобличен и си подви опашката, а явно и с нервите имаш проблеми :) .

Всеки, който ме познава знае, че съм спокоен човек и нямам проблеми с нервите. Журналистче от медия, която написа подобно жалко заглавие беше поканено да следи строежа на Армията. Това е истината. Не ти се получават разсъжденията ти срещу мен, както и защитата на тезите ти. Все не успяваш.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 11 юни 2024 14:43

"Лошото" синьо БФС пак пожали Лъжата. Глобата не може да покрие само счупената камера. Безделниците от БФС насърчават диващината по стадионите. Трябва смъртен случай за да се стреснат тия търтеи.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 11 юни 2024 14:46

miro_rz написа:
gihuelo написа:

Е ти като фен на Лудогорец не би трябвало да се хвалиш с това.
Имате бол пара и можете да си позволите да има плащате заплатите дълго време.
С Киро и Игор ако бяха останали можехте да направите удар в Европа .
Тоя третия аз не съм го чул никога май.

Ако имаме пара бол щяхме да задържаме играчи и плащаме още по—големи заплати. А така ли е?

Е нямате ли? Айде сега.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 11 юни 2024 14:50

Вицепрезидентът на БФС - Атанас Фурнаджиев разкри, че от новия сезон в efbet Лига ще бъде въведена технология на голлинията, която ще сигнализира при попадение. Също така ще се продължи сътрудничеството с настоящия доставчик на системата ВАР, като оттук нататък българското първенство ще се снима с осем камери, а не с шест.

Футболния сезон плаща на сезон около 1 000 000лв за системата ВАР на сезон
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

DoSomethingDifferent
Контакти:

Мнениеот DoSomethingDifferent » 11 юни 2024 14:59

realno написа:"Лошото" синьо БФС пак пожали Лъжата. Глобата не може да покрие само счупената камера. Безделниците от БФС насърчават диващината по стадионите. Трябва смъртен случай за да се стреснат тия търтеи.

Е нали ТОЧНО вашият отбор гласува за Гонзалес?!
Do Something Different!

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 11 юни 2024 15:01

DoSomethingDifferent написа:
realno написа:"Лошото" синьо БФС пак пожали Лъжата. Глобата не може да покрие само счупената камера. Безделниците от БФС насърчават диващината по стадионите. Трябва смъртен случай за да се стреснат тия търтеи.

Е нали ТОЧНО вашият отбор гласува за Гонзалес?!

Как го видя? Сираков ли ти го каза?

Върни се в “Левски”