Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

vvessel
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба / DMS LEVSKI на номер 17777

Мнениеот vvessel » 26 окт 2020 12:27

koisa написа:
vvessel написа:Вината е главно на треньора, който ги е подбирал и тренирал.

Какво е подбирал треньора като той си каза, че не прави селекцията и не ги е избирал?! Единствено за близнаците и Стивън Петков е настоявал да се вземат при възможност. Повечето играчи както и да ги редиш, както и да ги тренираш, няма да станат по-добри... Фактът, че никой не e имал интерес към тях и те са се съгласили да дойдат тук, където не се плаща редовно би трябвало да ти показва защо играят така. С човек повече на Герена да се разтрепериш и да те обърнат... Аз тук вина в треньора не виждам.

Черно Море по-добри еденици ли имат? Ботев Враца? Славия? Славия който ги хване ги попилява. Само ние не можем да ги бием. Ще да е от футболистите, щото треньор нямаме.
Той бил поискал само добрите, другите сами дошли щото никой не ги искал. Приказки за лека нощ.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 26 окт 2020 12:31

Blue_Blood84 написа:Идва Кокала, пада прокобата му. Бием лудогорец, локото и тирето, и след месец сме фаворити за титлата :lol: :lol: :lol:

После падаме във важните мачове. Обявяваме Кокала за "porednoto mente". Следва нова прокоба :lol:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 26 окт 2020 13:58

Дали и какво ще стане, като дойде нов, няма как да се каже. Аз мисля, че за нас е добре, че Лудогорец и ЦСКА-София си изгониха тренерите. Страшно обидно ще е ако Мъри стане тренер на Разград. :( Манипулаторите и т.нар. "инсайдъри", дето уж винаги имат инфо от кухнята години наред манипулрат с това как Мъри не искал в "Левски", докато истината е, че Мъри е персона нон-грата на "Георги Аспарухов" от еничарите в офисите.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 26 окт 2020 14:24

realno написа:Не мисля, че Стоянович би бил подходящ, защото когато ни беше треньор Левски също не игра добре и правеше много грешки в защита, а футболистите ни се увличаха напред и забравяха защитата. Освен това е скъп и е рисковано да го привлечем. При един провал клуба ще бъде ощетен финансово. Мисля, че ни трябва сравнително евтин треньор, но не по - лош от Стоянович. Такива варианти са Стоев, Гочето, А. Станков или друг български треньор, който се е доказал като можещ. А след време при повече пари в касата ще можем да надградим с и по - скъп и можещ треньор, което разбира се не е гаранция за успехи. Пример, Върба и много други чужди треньор, които дойдоха и се провалиха. Мисля, че трябва да заложим на българин.

realno, впечатлен съм от неrealnoто ти изказване. Стоянович вземаше в Латвия 3-4 пъти по-малко пари, отколкото в Левски. Тогава нещо друго стана. Доколкото знам, е атака на златотърсача Петър Хубчев, осъществена чрез подставени лица. Стана много бавно и внимателно, за да не буди подозрения. След напускането си сърбинът със словенски паспорт си остави вратичка за завръщане. Случайно знам, че атмосферата (тогава) в България и специално в Левски много му е харесала. Казвал е, че все едно си е в къщи. https://topsport.bg/levski/slavisha-sto ... tviya.html
https://wmg.bg/levski/stoyanovich-levsk ... tviya.html

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 26 окт 2020 14:29

metodito написа:Дали и какво ще стане, като дойде нов, няма как да се каже. Аз мисля, че за нас е добре, че Лудогорец и ЦСКА-София си изгониха тренерите. Страшно обидно ще е ако Мъри стане тренер на Разград. :( Манипулаторите и т.нар. "инсайдъри", дето уж винаги имат инфо от кухнята години наред манипулрат с това как Мъри не искал в "Левски", докато истината е, че Мъри е персона нон-грата на "Георги Аспарухов" от еничарите в офисите.

:) :)
Методи, и аз харесвах Мъри, когато ни беше треньор, но твоя култ към личността ти мъти мозъка,а от там ти страда и паметта. Мъри е отказвал на Левски поне 3-4 пъти, може и повече да са. Не ми се рови из нета да ги броя. Междувременно беше треньор на Литекс и на Ботев, ако си забравил пак. Когато Спас го покани, след това каза и заплатата която е искал и беше по-висока от тази на Роси. При последната покана каза, че търсел работа в чужбина. Интересно ми е ако стане треньор на Лц, дали по някакъв начин ще си пречупиш мнението за него.

bsz1916
Контакти:

Мнениеот bsz1916 » 26 окт 2020 14:51

vvessel написа:
metodito написа:Дали и какво ще стане, като дойде нов, няма как да се каже. Аз мисля, че за нас е добре, че Лудогорец и ЦСКА-София си изгониха тренерите. Страшно обидно ще е ако Мъри стане тренер на Разград. :( Манипулаторите и т.нар. "инсайдъри", дето уж винаги имат инфо от кухнята години наред манипулрат с това как Мъри не искал в "Левски", докато истината е, че Мъри е персона нон-грата на "Георги Аспарухов" от еничарите в офисите.

:) :)
Методи, и аз харесвах Мъри, когато ни беше треньор, но твоя култ към личността ти мъти мозъка,а от там ти страда и паметта. Мъри е отказвал на Левски поне 3-4 пъти, може и повече да са. Не ми се рови из нета да ги броя. Междувременно беше треньор на Литекс и на Ботев, ако си забравил пак. Когато Спас го покани, след това каза и заплатата която е искал и беше по-висока от тази на Роси. При последната покана каза, че търсел работа в чужбина. Интересно ми е ако стане треньор на Лц, дали по някакъв начин ще си пречупиш мнението за него.

Предполагам че е поредната фалшива новина . Малко вероятно е и това да е желан от Лудогорец . Все пак беше треньор на Литекс и Ботев и не постигна някакви значими успехи . А по това време при Цветан Василев бюджетът на Ботев бе по - голям и от тоя на Лудогорец . Все пак не изключвам варианта Мъри който е безработен от доста време , по тоя начин да припомня за себе си , дори да не се надява и да няма за цел да поеме Лудогорец .

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 26 окт 2020 15:09

wilge написа:
realno написа:Не мисля, че Стоянович би бил подходящ, защото когато ни беше треньор Левски също не игра добре и правеше много грешки в защита, а футболистите ни се увличаха напред и забравяха защитата. Освен това е скъп и е рисковано да го привлечем. При един провал клуба ще бъде ощетен финансово. Мисля, че ни трябва сравнително евтин треньор, но не по - лош от Стоянович. Такива варианти са Стоев, Гочето, А. Станков или друг български треньор, който се е доказал като можещ. А след време при повече пари в касата ще можем да надградим с и по - скъп и можещ треньор, което разбира се не е гаранция за успехи. Пример, Върба и много други чужди треньор, които дойдоха и се провалиха. Мисля, че трябва да заложим на българин.

realno, впечатлен съм от неrealnoто ти изказване. Стоянович вземаше в Латвия 3-4 пъти по-малко пари, отколкото в Левски. Тогава нещо друго стана. Доколкото знам, е атака на златотърсача Петър Хубчев, осъществена чрез подставени лица. Стана много бавно и внимателно, за да не буди подозрения. След напускането си сърбинът със словенски паспорт си остави вратичка за завръщане. Случайно знам, че атмосферата (тогава) в България и специално в Левски много му е харесала. Казвал е, че все едно си е в къщи. https://topsport.bg/levski/slavisha-sto ... tviya.html
https://wmg.bg/levski/stoyanovich-levsk ... tviya.html

За заплатата може и да греша, но за играта, която показваше Левски когато той беше треньор не греша, а това е на което наблегнах. В момента нямаме право на грешка с треньора, особено ако е скъп. За това съм по склонен да заложим на доказан българин, отколкото на чужденец.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 26 окт 2020 15:26

vvessel написа:Черно Море по-добри еденици ли имат? Ботев Враца? Славия? Славия който ги хване ги попилява. Само ние не можем да ги бием. Ще да е от футболистите, щото треньор нямаме.
Той бил поискал само добрите, другите сами дошли щото никой не ги искал. Приказки за лека нощ.

Михайлов>Дюлгеров
Найденов<Попов
Стаматов<Панов
А. Петков<Димов
Ж.Атанасов> Енчев
Даске<Панайотов
Райнов= Велев
Паулиньо<Курьор
Краев= Илиев
Димитров = Вилела
Робърта> Иса
Тодоров<<<<<<<<< Илиев.
В този Левски няма нито опит, нито някаква класа. Да вземем да погледнем трезво, че тия лешпери ще се борят с Етър и Монтана за оцеляване.
Погледни състава и виж как ще си изпаднем като пичове, ако не разтърсим из основи тия умрели души.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 26 окт 2020 15:31

Aко искаш ще ти изкарам и Враца. Там защитата им е в пъти по-добра от нашата.
Щото Аласан Ндиай и Керчев и Зехиров са по-добри от Найденов, Петков, Атанасов. Буров в никакъв случай не е по слаб от Стамата.
Защо Златински да е по слаб от Даске?Домо с опита си дали не е по-полезен от Краев, а ние нападател като Генов нямаме.
Thats all folks.
Стискаме зъби и се надяваме на зима да вземем нещо читаво.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 26 окт 2020 15:43

Атаки на златотърсача Хубчев с подставени лица... Истината за Мъри била че никой никога не го искал в Левски... Славиша взимал в Латвия 4 пъти по-малко отколкото в Левски... Да идвал Кокала за треньор или Вуцов...

Тука сте нереални бе. :mrgreen:

Върни се в “Левски”