Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sandri4ka_1914
Контакти:

Re: Пак за Кокала - при 1:7 това не е нормално!!!!!!

Мнениеот sandri4ka_1914 » 26 апр 2009 19:28

baligo написа:
sandri4ka_1914 написа:...Трябва сички до един да разберат, че като сложат синята фланелка тва им е задължение - да уважават първо името на Патрона, на агитката и всичко останало!?! Какво е напрайл кокала по този въпрос? Време ли му трябва? Колкото и на Вуцов, толко и у Велев футболен интелект...

Приемам, че си родена след 85-та, 86-та и наистина не знаеш кой е Кокала.

Не съм казала нищо за кокала като футболист, мнението ми е кокала като човек и треньор. За което опрделено годините ми нямат значение.
Там, под синьото небе,
под светлините на "Герена",
бушува синьото море,
притихва цялата вселена.

Там, под синьото небе,
Левски пак лети напред.
Смело лъвското сърце
смазва всички врагове.

http://vbox7.com/play:208c07ec

Потребителски аватар
baligo
Контакти:

Мнениеот baligo » 26 апр 2009 19:39

sandri4ka_1914 написа:
baligo написа:
sandri4ka_1914 написа:...Трябва сички до един да разберат, че като сложат синята фланелка тва им е задължение - да уважават първо името на Патрона, на агитката и всичко останало!?! Какво е напрайл кокала по този въпрос? Време ли му трябва? Колкото и на Вуцов, толко и у Велев футболен интелект...

Приемам, че си родена след 85-та, 86-та и наистина не знаеш кой е Кокала.

Не съм казала нищо за кокала като футболист, мнението ми е кокала като човек и треньор. За което опрделено годините ми нямат значение.

Начи ако съдиш за някой какъв човек и треньор е по това кви ги дрънка, то Моуриньо требе да е най-слабия треньор в историята и най-големия боклук като човек! Оня е просто рядко арогантен. Разбира се не искам да кажа, че Кокала е некъв капацитет, ама нека се цитирам:
baligo написа:... Така че имаме два варианта - да го приемем и да подкрепяме отбора на максимум или да пречим и да предизвикаме нова криза, всичко да започне отначало - нов тренер, нова схема, нови футболисти, ново време за обиграване...
САМО ЛЕВСКИ!
Изображение
[offtopic]Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
sandri4ka_1914
Контакти:

Мнениеот sandri4ka_1914 » 26 апр 2009 19:45

baligo написа:Начи ако съдиш за някой какъв човек и треньор е по това кви ги дрънка, то Моуриньо требе да е най-слабия треньор в историята и най-големия боклук като човек! Оня е просто рядко арогантен. Разбира се не искам да кажа, че Кокала е некъв капацитет, ама нека се цитирам:
baligo написа:... Така че имаме два варианта - да го приемем и да подкрепяме отбора на максимум или да пречим и да предизвикаме нова криза, всичко да започне отначало - нов тренер, нова схема, нови футболисти, ново време за обиграване...
САМО ЛЕВСКИ!

Браво, ти ме закопа! ;)
Там, под синьото небе,
под светлините на "Герена",
бушува синьото море,
притихва цялата вселена.

Там, под синьото небе,
Левски пак лети напред.
Смело лъвското сърце
смазва всички врагове.

http://vbox7.com/play:208c07ec

novnik
Контакти:

Re: Отборите за лигата догодина- дискусия.

Мнениеот novnik » 26 апр 2009 19:57

durex написа:Добре де немога да разбера защо тази година шампиона на БГ ще започва от 2-краг при условие че миналата Левски започна от 3-я?

Шампионът ни по принцип започваше от 2-рия квал. кръг, но Ман. Юнайтед като спечели ШЛ, облагодетелства нашия шампион, защото шампиона на лигата получава квота за следващото издание на турнира, но Юнайтед вече се бяха класирали в Англия за него.
Сега можеше да се получи същото, ако бяхме 16-ти, а не 17-ти в ранглистата на УЕФА. Шампионът ни ще играе в три квалификационни кръга, за да се класира за групите на ШЛ.
Аз съм сигурен, че 100% ще имаме отбор в груповата фаза на един от двата евротурнира, просто с новите правила е неизбежно.

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 26 апр 2009 20:07

С отбори като нашите не се знае кога ще се издънят.Ама дано си прав.
PFC Litex написа:Да, шансове има, защото формата за влизане в групите на ШЛ и Лига Европа е променен обаче тук идва въпроса има ли отбор в България, които може да победи отбори, като Бате, Жилина и подобни?

Не
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 26 апр 2009 20:09

durex написа:Добре де немога да разбера защо тази година шампиона на БГ ще започва от 2-краг при условие че миналата Левски започна от 3-я?

Ами главно заради тях! Като не взимаш точки от отбори като Тампере, БАТЕ, Жилина и коефициента пада. А темата е безсмислена - нашите отбори нямат работа там, защо да се излагаме? ЦСКА единствени го докарват поне като темпо до средноевропейско ниво, ама и те без да купят половин нов отбор не ги виждам. А Левски се развяват като отбор от В група от преди 20 години.

novnik, когато Ливърпул спечелиха Лигата, а бяха 5-ти в Англия си спомням, че УЕФА ги допусна по изключение и обявиха, че занапред няма да има такава квота за носителя, ама не знам дали още е така.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 26 апр 2009 20:15

PFC Litex написа:Да, шансове има, защото формата за влизане в групите на ШЛ и Лига Европа е променен обаче тук идва въпроса има ли отбор в България, които може да победи отбори, като Бате, Жилина и подобни?

Ако не знаете новата схема за влизане в групите на ШЛ ще Ви е опиша подробно. ;)

Става ли да обясниш как ще е и в двата турнира,че не ми се занимава да чета.ПЛС :) И сигурно ли е,че ще е така?
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

novnik
Контакти:

Мнениеот novnik » 26 апр 2009 20:16

novnik, когато Ливърпул спечелиха Лигата, а бяха 5-ти в Англия си спомням, че УЕФА ги допусна по изключение и обявиха, че занапред няма да има такава квота за носителя, ама не знам дали още е така.

Точно заради Ливърпул промениха правилата, и то трайно.

dakota
Контакти:

АБЕ,ЛЕВСКИ И цска ОТ ЕДНА МАЙКА ЛИ СА??????

Мнениеот dakota » 26 апр 2009 21:16

АЗ тази вечер прекратявам всякакви теми с акцент за бг футбола,просто днешните срещи на грандовете ме накараха да взема това решение,УСПЕХ на ЛЕВСКИ и цска лятото и НИЕ драгите фенове се готвим за срещите ви напролет.ЗАСРАМЕТЕ СЕ ПОНЕ МАЛКО СЕ ЗАСРАМЕТЕ ГРАНДОВЕ ,ЧЕ ВЕЧЕ ВИ ДАВАТ ПРЯКО,ПРЯКО ПО ТЕЛЕВИЗИЯ ВИ ДАВАТ.ДА ФЕН СЪМ НА ЛЕВСКИ НО НА МОЙ СИ ЛЕВСКИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!НО ПОМНЕТЕ ЧЕ ИМА НЯКАКВА СИЛА ГОРЕ И НЕЯ НЕ МОЖЕТЕ ДА Я ИЗЛЪЖЕТЕ.

Потребителски аватар
baligo
Контакти:

Re: АБЕ,ЛЕВСКИ И цска ОТ ЕДНА МАЙКА ЛИ СА??????

Мнениеот baligo » 26 апр 2009 21:32

Жив и здрав! И не унивай.
Изображение
[offtopic]Изображение[/offtopic]

Върни се в “Архив”