Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Мнениеот dunavfc » 22 яну 2015 01:46

Е то скоро не си ли призна един, че е бил "собственик" на тези всички акаунти :roll:
ПП: Къде изчезна W84, Станко се губи нещо ?

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 22 яну 2015 01:49

dunavfc написа:Е то скоро не си ли призна един, че е бил "собственик" на тези всички акаунти :roll:
ПП: Къде изчезна W84, Станко се губи нещо ?

Някакъв откчен призна, че е с акаунтите М.Стоилов, КНДР, Педя Човек и още нещо, но Виали не беше в списъка.Лека от мен, че стана мн късно. ;)
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 22 яну 2015 01:51

diplomat написа:Не можеш да си представиш колко съм се опитвал да общувам с този човек, е не става, братче. :| Сигурен съм, че и сам беше забелязал шизофреничните му мнения (темата за мача на Кубрат с Кличко).

Понякога пише правилни неща.Поне за мен.Лека.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
Нико
Контакти:

Мнениеот Нико » 22 яну 2015 10:31

Синьо сърце написа:Съжалявам, няма какво повече да постна тук. Аз водя сибирско-азиатска пропаганда и несправедливо съм обвинил ВСУ за детенцето в ковчега! Оттук нататък се обръщайте към vaskonti за анализи, новини и сводки от събитията в Донбас. Канал 1 дава перфектна информация за събитията, тази тема е тъпа и излишна. Благодаря за вниманието и доверието, оттук нататък ще ви информират други хора. И не, синчец няма да е сред тях.
Аз подлога никога не съм бил и няма да стана.
Ако ви интересува какво става, питайте спецовете. wannabe и прочее. Аз отделих достатъчно време, за да ми се гаврят отгоре.
Опитах се да съм обективен осведомител, макар всички да знаете пристрастията ми.
Завършвам с това:
Изображение

Не се опита , а си беше обективен осведомител и ако имаха поне малко мозък ,някои дебили трябваше да са ти благодарни. Не се извинявам за термина "дебили" , защото трябва да си завършен такъв за да защитаваш политиката на Сатанинските съединени ( все още за сега) щати и да не виждаш ужаса в Ирак , Сирия ,Украйна и Либия. Навсякъде където се намесят новите ни "братя" и "съюзници" незабавно тръгват реки от кръв и следва тотална разруха.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 22 яну 2015 10:46

ivan56 написа:Поредният взривен мост от "опълченците"
Явно имат някакъв фетиш към тях.

Ами всички пътни съоръжения - магистрали, мостове и т.н. са важни в подобен тип война. Бутането на подходящия мост може да бъде много сполучлив ход, тъй като докато не се измисли нещо да го замени мястото, където е бил става буквално неизползваемо за преминаване.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 22 яну 2015 10:54

Добре бе тия идиоти в Киев не разбраха ли, че армията им НЕ МОЖЕ да се справи с Изтока. Дори да бъдат подпомогнати от Запада с оръжие, па дори с войници Путин или ще направи същото за ИУ или ще поиска съответната цена за да седи мирен, и ще е висока цена..

Не говоря даже кой крив кой прав тука. И двете части на Украйна се нуждаят от мир. Да посъберат мислите, да възстановят колкото могат загубите, да уредят управлението и икономиката на страната. В края на краищата ще дойде момент, в който няма да имат сили дори да се бият, няма да имат и пари за това, няма да имат ресурса..

Крайно време е Порошенко и лидерите на ЛНР и ДНР действително да договорят и изпълнят някакъв план за край на бойните действия: автономия ли, 2 държави ли ще има, но мир да е. И въобще не говоря да се заобичат внезапно или нещо такова.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
valheru
Контакти:

Мнениеот valheru » 22 яну 2015 14:52

Актуална информация:
Армията на ЛНР е тръгнала да се съединява с армията на ДНР - май пак котел!
[offtopic]https://plus.google.com/104434860873145164030
https://njakoimisli.tumblr.com/[/offtopic]

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 22 яну 2015 15:15

Укросите пращат на първа линия новобранки, чиито майки спокойно могат да си приготвят черните забрадки.Иска ми се да съжаля тези момчета , но с оглед геноцидът, който извършват техните началници не мога.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 22 яну 2015 18:16

Айде, момчетата тръгнаха. Северният вятър повя. Дано Господ върви пред тях, тези хора и тази земя изстрадаха твърде много. Фронтът на ВСУ е пробит. Генерален щурм.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 22 яну 2015 20:54

Синьо сърце написа:Съжалявам, няма какво повече да постна тук. Аз водя сибирско-азиатска пропаганда и несправедливо съм обвинил ВСУ за детенцето в ковчега! Оттук нататък се обръщайте към vaskonti за анализи, новини и сводки от събитията в Донбас. Канал 1 дава перфектна информация за събитията, тази тема е тъпа и излишна. Благодаря за вниманието и доверието, оттук нататък ще ви информират други хора. И не, синчец няма да е сред тях.
Аз подлога никога не съм бил и няма да стана.
Ако ви интересува какво става, питайте спецовете. wannabe и прочее. Аз отделих достатъчно време, за да ми се гаврят отгоре.
Опитах се да съм обективен осведомител, макар всички да знаете пристрастията ми.
Завършвам с това:
Изображение

Аз съм ти благодарен, че ни информираше за ситуацията и обстановката в Украйна до последна подробност!
Чета винаги с интерес какво се случва!
Дано го правиш и занапред!
Не обръщай внимание на промитите мозъци от хамериканската пропаганда като wannabe, dunavfc, ivan56 и др.!
Успех на Новоросийската армия напред към Киев!
Ако си се отказал да посещаваш този форум ти пожелавам всичко най-добро в живота!
Дай боже България да напусне НАТО и ЕС и се върне към историческия си приятел - Русия!
Иначе, ако стоим в Европейския Съюз и НАТО ще изчезнем като нация! :(
Да живее българо-руската дружба и приятелство! :!:
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Върни се в “Архив”