Кашчей написа:5kov,5rov написа:messi7 написа:Как Анисе идва като свободен агент,бе![]()
Като има действащ договор, който току-така не може да се прекрати. И ако ще и 12 заплати да върне в касата на Черноморец, пак не да му мине номера. Големи лисунгери сте вий цесекарите. Ама си правите сметка без кръчмаря! А ако сте достатъчно умни ще се сетите кой е кръчмарят
![]()
Прочети си пак домашното. Между другото някъде по-горе в тази или в друга тема казах, че нещата ще стигнат и до граждански съд, което и стана.
Ето ти сега и на теб да прочетеш становището на СТК. От него евентуално може да ти стане ясно, че Анисе вече няма договор с Черноморец, защото той е бил неправомерно прекратен. По този въпрос Черноморец могат да искат обезщетение, могат да накажат ЦСКА за един трансферен прозорец ако опита да го картотекира, могат да накажат Анисе. За да тренира заедно с отбора по време на подготовката обаче не е необходимо да бъде депозиран договор между ЦСКА и Анисе, нито картотека. Още повече, че както каза Искам си акаунта, Анисе ще може да играе футбол, но не и под егидата на ФИФА (това всичкото са само възможни наказания), с други думи контролки, тернировки, ала-бала може.
А докато нещата си ескалират току-виж Анисе получил и служебна картотека от ФИФА.
Айде със здраве.
За вас ще е по-добре да не раздухвате това във ФИФА.Дано се сещаш защо!
И не, ситуацията с Мораеш няма нищо общо в случая!
Сигурно си запознат, та ще те помоля да ни осведомиш, какъв точно е искът на Анисе в Гражданския съд? И в кой Граждански съд е подаден?
Какво се раздухва и къде не се определя от теб или от мен, а от юристите на ЦСКА. Те едва ли са такива баламурници, каквито ги изкарвате. Разбира се никога не е късно да станеш за резил. По този въпрос имам един принцип - винаги залагам на себе си. Ако разбирам достатъчно и знам, че едно нещо е възможно бих заложил. За твърденията на юристите на ЦСКА честно ще си призная - не бих си заложил главата, защото не разбирам достатъчно. Това, което знам е, че не биха се набъркали в скандал, от който изгледите да излязат чисти, са малки.
Освен това въпроса беше какво прави Анисе в нашия лагер. Мисля, че горе се аргументирах достатъчно добре защо Анисе няма договор с Черноморец и как така рита за нАще. Ще обясня още веднъж накратко - договора е прекратен, но това дали Анисе ще има право да играе под егидата на ФИФА тепърва ще се изяснява. Мораеш не съм го намесвал в случая.
Относно иска на Анисе - знам толкова, колкото всички, които четат вестници. Не съм претендирал да знам какъв е точно иска му. Просто констатирах факта, че вече има иск в граждански съд.