Първата Световна (Лотарийна) Война.(АНКЕТА)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Къде е баче Васо?!

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Re: Първата Световна (Лотарийна) Война.(АНКЕТА)

Мнениеот ros » 02 фев 2020 15:17

Та така - Първата Световна (Лотарийна) война изглежда приключи!!! Едната воюваща страна вече е официално извън играта. Другата - според мен още не се знае. Та победител привидно има, но крайният резултат май е все още мъглив. Дали "Национална лотария" наистина ще стане Национална, дали бойното поле ще бъде заето от други армии, дали позитивите за хазната (сиреч за търкачите на билетета ще са такива, каквито ни се иска) предстои да видим. Ясно е само, че поговорката "Където има дим има и огън" се потвърди, както и една друга - "Покрай сухото гори и мокрото". Да му мислят изгорелите
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 02 фев 2020 15:34

Пу,дейба.Никой от вас не позна в анкетата,момчета. :roll: Нема награда за никой от вас :arrow:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 02 фев 2020 15:44

ros написа:Та така - Първата Световна (Лотарийна) война изглежда приключи!!! Едната воюваща страна вече е официално извън играта. Другата - според мен още не се знае. Та победител привидно има, но крайният резултат май е все още мъглив. Дали "Национална лотария" наистина ще стане Национална, дали бойното поле ще бъде заето от други армии, дали позитивите за хазната (сиреч за търкачите на билетета ще са такива, каквито ни се иска) предстои да видим. Ясно е само, че поговорката "Където има дим има и огън" се потвърди, както и една друга - "Покрай сухото гори и мокрото". Да му мислят изгорелите

Приключи дипломатическата част на войната. За баба Гина и баба Айша от село не е почвала. Ще им строят пунктове за търкане в селото.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 02 фев 2020 15:52

NOMER14 написа:
ros написа:Та така - Първата Световна (Лотарийна) война изглежда приключи!!! Едната воюваща страна вече е официално извън играта. Другата - според мен още не се знае. Та победител привидно има, но крайният резултат май е все още мъглив. Дали "Национална лотария" наистина ще стане Национална, дали бойното поле ще бъде заето от други армии, дали позитивите за хазната (сиреч за търкачите на билетета ще са такива, каквито ни се иска) предстои да видим. Ясно е само, че поговорката "Където има дим има и огън" се потвърди, както и една друга - "Покрай сухото гори и мокрото". Да му мислят изгорелите

Приключи дипломатическата част на войната. За баба Гина и баба Айша от село не е почвала. Ще им строят пунктове за търкане в селото.

Баба Гина и баба Айша може и да не са разбрали, че е имало военни действия даже. Всъщност майтапа настрана, но реално обикновените хора едва ли се вълнуват от драмите на Цеката и най-вече на Васката. Цялата тази дандания стана известна с "опита за национализация на лотарията" и стигна до ОАЕ и извода - "извоюваме си държавата от олигархията". Остана да се надяваме, че баба Гина и баба Айша ще усетят ефекта към пенсиите си, както беше намекнато. И да видим дали манията с търкането на талончета по спирки и магазини най-после ще свърши
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 02 фев 2020 15:58

Официално са задържани Васил Божков и Георги Попов :idea:
Сега ще се разровя да видя каква е процедурата на ОАЕ за екстрадация.
Има ли вариант да бъдат пуснати от техните власти срещу парична гаранция?! Някой по компетентен да коментира, моля!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 02 фев 2020 16:05

Хазартният и футболен бос си е платил собственост за 1 милион в местна валута и ще получи резидентска виза
1 милион дирхама инвестиция в имот (275 хиляди щатски долара) отварят вратите на Дубай за всеки. България няма споразумение за реадмисия с Обединените арабски емирства, а практиката показва, че федералната монархия често отказва екстрадиция по различни причини дори на малкото страни, с които има подписани такива споразумения, пише „24 часа“.

Местното законодателство негласно защитава хората, вложили средства в благоденствието на страната. Инвестиция в собственост за поне 1 милион дирхама дава възможност за получаване на резидентска виза, тоест разрешение за пребиваване, което може да бъде разширено и за членовете на семейството. Най-добрият вариант за хора, разполагащи с подобни активи, е чрез инвестиции в недвижими имоти от висок клас.

Главният прокурор Иван Гешев заяви, че се надява продецурата по екстрадицията на арестуваните в ОАЕ българи да бъде задействана. Гешев обави, че всичко зависи от държавата, в която са заловени като припомни, че безпрецедентно Сърбия вече над 5 години не екстрадира бившият банкер Цветан Василев.

Вероятно същото ще се случи и със собственика на „Нове холдинг“ Васил Божков. Обвиненията към него са, че стои начело на престъпна група, която е ощетила държавата с 559 млн. лв.

Вчера бе задържан е сътрудникът на бизнесмена Васил Божков – Борис Бекяров, собственик на известна столична галерия. Той бе арестуван на летището във Виена. Специализираният наказателен съд определи най-тежката мярка за неотклонение „Задържане под стража“ на бившия председател на Държавната комисия по хазарта Огнемир Митев.

Настоящият шеф на Държавната комисия по хазарта Александър Георгиев бе обвинен в длъжностно престъпление. Той е бил разпитан по разследването срещу бизнесмена Васил Божков, след което е освободен срещу „парична гаранция“. Не е ясно дали е правил самопризнания по случая.

Официалният собственик на акциите на ПФК Левски Георги Попов също е обвинен за член на организираната престъпна група с ръководител Васил Божков.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 02 фев 2020 16:19

Припомняме, че банкерът Цветан Василев и в момента се намира в Сърбия. Семейство Арабаджиеви бяха екстрадирани по искане на прокуратурата от Испания, Баневи - от Франция, Димитър Желязков - Очите - от Турция.

До този момент по-известната процедура за екстрадиция от ОАЕ е била по случая с Христофорос Аманатидис - Таки от 2012 г., когато той официално бе обявен за издирване чрез Интерпол. Тогава властите в Дубай отказаха да удовлетворят искането. Официално обяснение за мотивите им така и не бе дадено, а през април 2015 година разследването срещу сочения за наркобос Таки така или иначе бе прекратено.

Тримата по-горе са върнати, докато случая с Таки май ще стане и като с Черепа. :idea:

Busato

Мнениеот Busato » 02 фев 2020 16:59

ivan56 написа:Инвестиция от скромните 300К долара в ОАЕ, и ще го върнат на п..кин ден.
Пък и с контактите си може да се разберат с шейха и за някоя по-голяма инвестиция в страната.
Левски вече имал арабски собственици според мълвата :mrgreen:

Не вярвам шейховете да ги блазнят парите на Божков,по-скоро са ги арестували за да им вземат акциите на Левски :) .

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 02 фев 2020 17:03

В ОАЕ е регистрирана компанията, която управлява молдовската лотария...
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
Жълто-черен Пловдив
Контакти:

Мнениеот Жълто-черен Пловдив » 02 фев 2020 18:50

Големият комбинатор и математик се оказа по-глупав от нашия Цецо. Спаси парите, но това му изяде главата.

Върни се в “ЦСКА”