Петър Хубчев

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Всеки нов треньор заслужава кредит на доверие. Вие ще му дадете ли такъв?

Да
528
61%
Не
343
39%

Общо гласове: 871

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Re: Петър Хубчев

Мнениеот sinqkrepost1914 » 04 дек 2019 22:16

drvasko98 написа:
sinqkrepost1914 написа:Дано се махне по-скоро тоя индианец с неприятна физиономия. ! От началото на сезона, мачовете, в които Левски доставяше удоволствие с играта си не стигат дори пръстите на едната ръка. Грозно, мудно, вяло, без резултати. Мястото в класирането е благодарение на мачлета срещу Ц. Село, Дунав, Етър и Витоша. Една победа на мускули срещу Локо и всичко друго футболна мъка.. И всичко това гарнирано с обилна доза неадекватни изказвания след мачовете..

Факт! Останалите отбори играят през кръг с Лудогорец, а през два с Реал Мадрид.

Kво ме интересуват останалите отбори бе. Днеска отново измръзнах като кочан, за да видя два точни удара и 0 (нула) добре изработени атаки. Това е пародия на футбол, а оправданията са оттук до небето. Нямам нищо против на печелим грозно, но не това да е стилът на Левски всеки мач. Хубчев си е шумкар, такъв е и футбола, който иска да гледа. Явно. Ако на някой му допада да гледа такъв футбол си е негов проблем.
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 04 дек 2019 23:52

vvessel написа:Хубчев е незаменим! Ако го сменят ще лъсне цялата неадекватност на двамата над него и абсурдната им селекция. А него няма смисъл да го критикуваме. Толкова си може. Той няма манталитет за голям отбор. Щом е доволен, че сме удържали Морето на Герена, явно все още си мисли, че е треньор на Поморие.
Възпитаник на немската школа.
Самият факт, че всички ръководени от него отбори практикуват сравнително идентичен футбол, без значение дали са втородивизионни, "елитни" или Национални, говори, че човека си има визия и я следва.
Един Гонзо, примерно, въобще не се съобразяваше с това, с какви играчи разполага.
Тактиката му беше "Ние сме Левски, само атака", съответно, когато не се съобразяваш с това, което имаш, няма как да очакваш някакви позитивни резултати.

Ако имахме ярки индивидуалности, технични и пробивни халфове, крила и нападатели, и аз щях да съм против тактиките на Хубчев.
Обаче, не разполагаме с такива футболисти.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 05 дек 2019 00:52

THE G.A.M.E написа:
vvessel написа:Хубчев е незаменим! Ако го сменят ще лъсне цялата неадекватност на двамата над него и абсурдната им селекция. А него няма смисъл да го критикуваме. Толкова си може. Той няма манталитет за голям отбор. Щом е доволен, че сме удържали Морето на Герена, явно все още си мисли, че е треньор на Поморие.
Възпитаник на немската школа.
Самият факт, че всички ръководени от него отбори практикуват сравнително идентичен футбол, без значение дали са втородивизионни, "елитни" или Национални, говори, че човека си има визия и я следва.
Един Гонзо, примерно, въобще не се съобразяваше с това, с какви играчи разполага.
Тактиката му беше "Ние сме Левски, само атака", съответно, когато не се съобразяваш с това, което имаш, няма как да очакваш някакви позитивни резултати.

Ако имахме ярки индивидуалности, технични и пробивни халфове, крила и нападатели, и аз щях да съм против тактиките на Хубчев.
Обаче, не разполагаме с такива футболисти.

Да не искаш да кажеш, че Черно море разполага с по-добри футболисти от нашите, та се наложи да се браним цяло полувреме че и отгоре. Или пък, че Берое са суперкласа? Айде сравни пост по пост нашите с тези на Морето и не забравяй, че играем на наш терен, а не на оная крива нива.
Хубчев и Трабантче да има и Ауди, все ще го кара като пенсионер. Такъв му е манталитета. Това какъв възпитаник бил няма нищо общо. И Георги Василев беше немски възпитаник, но при него отбора играеше друг футбол. При Хубчев да видя нещо футболно до тук? Някакъв стил, израстване на отбора като цяло или по постове ?
Имаше цяло лято на разположение да си избира играчи, да окомплектова отбор. Накрая се оказва, че играе с едни и същи 13-14 човека и се оправдава с това. Ами кой му е виновен?

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 05 дек 2019 02:08

Ха! Гочето, дето всеки обяснява, че изповядвал дефанзифен футбол :) Ама какви футболисти имаше Г. Василев, какви има Хубчев? Ти ми дай на Реал Мадрид (да речем) футболистите, пък и с дефанзивен футбол ще мачкам с по много на нула. И обратното, с нашите хубавци, ако ги накараш да играят офанзивен футбол, мислиш че резултата ще е различен някакъв ли?

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 05 дек 2019 11:41

tiamat написа:Ха! Гочето, дето всеки обяснява, че изповядвал дефанзифен футбол :) Ама какви футболисти имаше Г. Василев, какви има Хубчев? Ти ми дай на Реал Мадрид (да речем) футболистите, пък и с дефанзивен футбол ще мачкам с по много на нула. И обратното, с нашите хубавци, ако ги накараш да играят офанзивен футбол, мислиш че резултата ще е различен някакъв ли?

Не става дума за офанзивен и дефанзивен футбол. Става дума за ФУТБОЛ. Това което Левски играе е някаква грозна имитация. Да не говорим, че цял мач имаме 1 (едно) положение, благодарение на щастлив рикошет. Да, и Морето нямаха, но да пречиш на другите да играят, защото и ти не можеш, това не е дефанзивен стил, а деструктивен.
На Хубчев трябва да му викаме DESTRUCTION- a :)

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 05 дек 2019 17:39

vvessel написа:Да не искаш да кажеш, че Черно море разполага с по-добри футболисти от нашите, та се наложи да се браним цяло полувреме че и отгоре. Или пък, че Берое са суперкласа? Айде сравни пост по пост нашите с тези на Морето и не забравяй, че играем на наш терен, а не на оная крива нива.
Хубчев и Трабантче да има и Ауди, все ще го кара като пенсионер. Такъв му е манталитета. Това какъв възпитаник бил няма нищо общо. И Георги Василев беше немски възпитаник, но при него отбора играеше друг футбол. При Хубчев да видя нещо футболно до тук? Някакъв стил, израстване на отбора като цяло или по постове ?
Имаше цяло лято на разположение да си избира играчи, да окомплектова отбор. Накрая се оказва, че играе с едни и същи 13-14 човека и се оправдава с това. Ами кой му е виновен?
На този етап не мисля, че превъзхождаме чисто като индивидуална класа някой от първите 5-6 тима.
В елиминационните, а и като цяло във всички двубои, когато не разполагаш с крещящо по-добри играчи от съперника, трябва да си внимателен.
Помниш ли какво се случи в Коматево ? Атакувахме ли безогледно ? Атакувахме. Можеше ли резултатът до 70-тата мин. да е 3:0 за Ботев, заради контрите, които ни направиха ? Можеше.
А голът, с който ни биха, не стана ли след контра ? Тоест, нашите бяха масово в атака ...
Ами на какво отгоре да се правим на Ливърпул и Ман Сити ? :roll:

Да, факт е, че Левски няма характерен стил.
Но Хубчев не е от треньорите, които налагат определен стил. Той подхожда индивидуално към съперниците.
Нещо, което правеше и Бай Люпко. Същата философия изповядваше и Роси.
Ако погледнем извън България, подобен треньор е Моуриньо.
Всъщост към момента едвали има в световен мащаб повече от 10-на отбора, които изповядват характерен стил.
И ако се върнем при нас... Мисля всички сме съгласни, че с повечето от наличните играчи няма как да играем атакуващо.
Дори с Мазурек и Нашименто заедно на терена, отборът не е остър, а изглежда предвидим.
За сметка на това пък двамата в деф. план са по-малко полезни от Райнов и Тиам.
Много са компонентите, за да накараш един отбор, освен да играе атакуващо, но и да бие.
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 05 дек 2019 18:05

Май за някои хора това да направим двойно подаване и да пробваме няколко удара от дистанция непременно е белег за офанзивен футбол :lol:
Ясно е, че няма как да играем като Ливърпул, но малко от малко поне да има наченки на нещо смислено, а не само ръганица и карамболи след ъглов удар. Ако ще Хубчев да ги накара да тренират 3-4 модела на атака и да ги повтаряме докато не се получат, пак ще е нещо. За импровизации и нещо красиво отдавна сме забравили при ПХ. Оправданията с лимитираните футболисти не важат. Щяха да важат, ако се опитвахме, но не се получава. А ние дори не се опитваме. Впрочем същите тези лимитирани футболисти, голяма част от които би трябвало да са лично подбрани и селектирани от сър ПХ и височаещият му екип :lol:
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 05 дек 2019 18:27

Махнаха Роси уж за доброто на отбора. Назначиха този немски специалист със българско съзнание..Накупиха една дузина футболисти уж пак за доброто на отбора. :o Махнаха според някого кофти играчи без пари, които си намериха веднага по класни отбори.Реално победите срещу по слабите отбори си ги имаше и преди.Какво направиха срещу водещите е въпросът.Нищо по различно от предните години.Значи отборът си тъпче на едно място.

LM10
Контакти:

Мнениеот LM10 » 05 дек 2019 20:07

THE G.A.M.E написа:
vvessel написа:Да не искаш да кажеш, че Черно море разполага с по-добри футболисти от нашите, та се наложи да се браним цяло полувреме че и отгоре. Или пък, че Берое са суперкласа? Айде сравни пост по пост нашите с тези на Морето и не забравяй, че играем на наш терен, а не на оная крива нива.
На този етап не мисля, че превъзхождаме чисто като индивидуална класа някой от първите 5-6 тима.
В елиминационните, а и като цяло във всички двубои, когато не разполагаш с крещящо по-добри играчи от съперника, трябва да си внимателен.
Помниш ли какво се случи в Коматево ? Атакувахме ли безогледно ? Атакувахме. Можеше ли резултатът до 70-тата мин. да е 3:0 за Ботев, заради контрите, които ни направиха ? Можеше.
А голът, с който ни биха, не стана ли след контра ? Тоест, нашите бяха масово в атака ...
Ами на какво отгоре да се правим на Ливърпул и Ман Сити ? :roll:

Ако за теб мача в Коматево сме практикували офанзивен футбол и сме атакували безогледно, то явно съм станал много претенциозен. Според мен в мача с Ботев показахме същата игра - безидейно кюскане и ръгане
Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 06 дек 2019 18:18

LM10 написа:Ако за теб мача в Коматево сме практикували офанзивен футбол и сме атакували безогледно, то явно съм станал много претенциозен. Според мен в мача с Ботев показахме същата игра - безидейно кюскане и ръгане
Имаше едно безсмислено юруш, добре, не е атакуваш стил, но какво ти разбираш под "атакуващ стил" :roll:
Дарвин е в грешка !

Image Image

Върни се в “Левски”