Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба / DMS LEVSKI на номер 17777

Мнениеот boabbb » 19 окт 2020 12:27

100% съгласен с Реджи :lol: Причината да продаваме евтино е, че основно продаваме "бумеранги" - след 3-4-5 години навън се връщат - примери бол ... Ваш Божката ако не се стегне, го виждам в Левски след 2-3 години :|
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

dedra
Контакти:

Мнениеот dedra » 19 окт 2020 13:15

Имам следното питане: След като още не сме разтрогнали с Хубчев, кой е официално по документи треньор на първия отбор? Възможно ли е да имаме двама старши треньора едновременно?

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 19 окт 2020 13:22

Нямаме разиграващ халф. Но чичо Гошо упорито продължава да неглижира Дани Начев. Нужен бил на u19, глупости! Те u19 хубаво ще станат шампиони, ама първия отбор ще изпадне, както е тръгнало.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 19 окт 2020 13:24

Със всеки ден, мил, изминал, започвам да НЕ вярвам на приказките за толкова близкия фалит.
Уж има таван, ама Сираков какво прави в момента по въпросите за клуба?
Инфо никакво, и ми се струва, че и тия залагалки са оправдания за дилетантите в отбора,и за резултатите на ментетата
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

dedra
Контакти:

Мнениеот dedra » 19 окт 2020 13:32

sin4ec написа:Нямаме разиграващ халф. Но чичо Гошо упорито продължава да неглижира Дани Начев. Нужен бил на u19, глупости! Те u19 хубаво ще станат шампиони, ама първия отбор ще изпадне, както е тръгнало.

Те и Мартиновците седят на пейката и чакаме Павлин да възкръсне от мъртвите. После що бягали и не искали да преподписват.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 19 окт 2020 13:53

metodito написа:
Пиша "една от многото причини", а не "единствената".

Знам, но това по никакъв начин не променя моето твърдение - че изобщо не е причина. То в интерес на истината, ние сега продаваме юноши горе-долу за пари, отговарящи на вложеното в тях. Каквито инвестициите, такъв и продуктът. Но истината е че няма абсолютно никакъв характер в тия младежи и желание да станат истински футболисти на запад, а не комедианти в нашето първенство.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 19 окт 2020 14:21

dedra написа:Имам следното питане: След като още не сме разтрогнали с Хубчев, кой е официално по документи треньор на първия отбор? Възможно ли е да имаме двама старши треньора едновременно?

Не. Пък и кой клетник ще дойде като му покажат с какъв матрял разполага и му кажат , че феновете държат на всяка цена да се побеждава , да се атакува и ако може титла , купа , нещо това онова иначе ще го запсуват моменталически :lol:

filcolins
Контакти:

Мнениеот filcolins » 19 окт 2020 14:32

Качеството на игра няма да коментирам, то е очевадно. По важното до тук е, пълен управленски дефицит на НС . Просто си мисля, че сме умален модел на тиквуня и България.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 19 окт 2020 15:28

rhaegar написа:
metodito написа:
Пиша "една от многото причини", а не "единствената".

Знам, но това по никакъв начин не променя моето твърдение - че изобщо не е причина. То в интерес на истината, ние сега продаваме юноши горе-долу за пари, отговарящи на вложеното в тях. Каквито инвестициите, такъв и продуктът. Но истината е че няма абсолютно никакъв характер в тия младежи и желание да станат истински футболисти на запад, а не комедианти в нашето първенство.

Разбира се, че е и причина. Със сигурност "Левски" като клуб е инвестирал повече от 125 000 евро в един Горанов през годините. Само за заплати в последните два сезона са му изринали сигурно толкова. Пак казвам: няма бизнес логика в това да продаваш продукт под себестойността му - т.е. средствата отделени за създаването на този продукт. Виж, ако не си влагал нищо, а ти е харизан този "продукт", каквото ти дадат, все е кяр - за това става дума. В крайна сметка се получава това, че "Левски" като клуб губи, защото продаденият, ако е титуляр с парите не можеш да му вземеш свестен заместник, а чичко-паричко шкартира по бързата процедура футбалера и после води тези пари като инвестиция от джоба си. :lol:

Нанесените пропуснати ползи на клуба през последните няколко сезона по подобна схема (за непродадени, а освободени или продадени под себестойността им футболисти) са огромни. Толкова, че може би днес дълговете ни щяха да са пренебрежими. Лошото е, че и това ръководство продължава с тази линия. И заради това цитирах и думите на ПК. Той не е открил пича топлата вода.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 19 окт 2020 15:40

filcolins написа:Качеството на игра няма да коментирам, то е очевадно. По важното до тук е, пълен управленски дефицит на НС . Просто си мисля, че сме умален модел на тиквуня и България.

Добро утро. Точно си е. Имаш си ги тулупите, имаш си калинките, имаш едни хора на едни позиции, които просто се вижда, че не са за там. Имаш я и ситуацията "ти го плюеш, то си мисли, че дъжд вали" (Хубчев). И всичко. А да, и постоянно растящия дълг.

Върни се в “Левски”