metodito написа:Е, школата на "Левски" да не е съставена от Найденов и Юруков? Малки, малки изключения, колко да са малки? Боруков, Луков, Анди Краев... Сещаш ли се, че има много клубове в България, които, ако сега им се наложи да играят, както "Левски" със свои юноши, ще падат с по 5-0 всеки мач? И спрете с това за Найденов. Пичът не е бек - за n-ти път!!!
Пак нищо не казваш, общо-взето. Аз не съм Лавината да вадя някакви сухи статистики само. За Боруков беше ли чувал нещо, преди да дойде да играе срещу нас на Герена? Луков не е развил качествата си в школата на Левски. Напротив, ако бе стоял по-дълго нямаше да е вероятно на това ниво. Той отиде да играе другаде и показа качествата си в Дунав. Анди Краев след един мач вече го даваш за пример. И точно Найденов и Юруков са най-удачния пример. Имат много мачове вече за първия отбор и все още са мега слаби. И стига с това, че Найденов не е бек, ебаси. Най-сладкото извинение, че не е научен да се позиционира и всеки дрибльор в еФбет лига може да го остави да се върти около остта си. Школата на Левски трябва да изкарва играчи, като Божидар Краев, като Станислав Иванов, които максимум на втората година вече да са полезни на отбора, а не да се учат да спират топката. Иванов даже му бяха давани доста шансове и един Петков влиза в ритъм много по-бързо от него. Но очевидно проблема е някъде другаде, в самата школа, а не толкова в самите играчи, дадени за пример. Дори един Дидо Иванов се включи много обещаващо, но контузиите сериозно спряха кариерата му. Направо за съжаление имам чувството, че съвсем скоро ще приключи безславно. Бих искал да видя в първия отбор и Папазов скоро. Той дебютира при Роси още.