Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба / DMS LEVSKI на номер 17777

Мнениеот rhaegar » 13 окт 2020 19:50

metodito написа:
rhaegar написа::lol: Продажби на играчи. :lol: :lol: :lol:

Ние зорлем продадохме един за сума, колкото месечната вноска към държавата, ще се издържаме с продажби. Освен ако Гуардиола не получи слънчев удар и купи Райнов за 40м евро, тогава може и да се оправят нещата.

Сборно трансферите на Спиро и Ванката са към милион лева, феновете са дарили... не знам, доста повече май. Плюс тея дребните спонсори - палмите и луксорите...

Ванката беше толкова отдавна, че вече са забравили за какво са похарчили парите.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 13 окт 2020 20:05

Е, парите са пари. Иначе, как другите отбори се издържат цял сезон с парите на "Левски" за два месеца, не мога да разбера. Някакви далавери явно се въртят и то продължават.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 13 окт 2020 20:14

Голът на Здравко Димитров срещу Полша 8-)
https://www.dailymotion.com/video/x7wt12i
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 13 окт 2020 20:49

Луди ги направи.
Последна промяна от metodito на 13 окт 2020 20:50, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 13 окт 2020 20:50

До колко разбрах ни трябват две победи.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 13 окт 2020 20:51

modor написа:До колко разбрах ни трябват две победи.

И аз сега погледнах и си изтрих глупостта - да устискаме равен. :lol:

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 13 окт 2020 21:18

И пак същата грешка - сам нападател пред малката пеналтерия, топката - в гредата - в поредния сам нападател ...

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 13 окт 2020 22:16

metodito написа:Е, школата на "Левски" да не е съставена от Найденов и Юруков? Малки, малки изключения, колко да са малки? Боруков, Луков, Анди Краев... Сещаш ли се, че има много клубове в България, които, ако сега им се наложи да играят, както "Левски" със свои юноши, ще падат с по 5-0 всеки мач? И спрете с това за Найденов. Пичът не е бек - за n-ти път!!!

Пак нищо не казваш, общо-взето. Аз не съм Лавината да вадя някакви сухи статистики само. За Боруков беше ли чувал нещо, преди да дойде да играе срещу нас на Герена? Луков не е развил качествата си в школата на Левски. Напротив, ако бе стоял по-дълго нямаше да е вероятно на това ниво. Той отиде да играе другаде и показа качествата си в Дунав. Анди Краев след един мач вече го даваш за пример. И точно Найденов и Юруков са най-удачния пример. Имат много мачове вече за първия отбор и все още са мега слаби. И стига с това, че Найденов не е бек, ебаси. Най-сладкото извинение, че не е научен да се позиционира и всеки дрибльор в еФбет лига може да го остави да се върти около остта си. Школата на Левски трябва да изкарва играчи, като Божидар Краев, като Станислав Иванов, които максимум на втората година вече да са полезни на отбора, а не да се учат да спират топката. Иванов даже му бяха давани доста шансове и един Петков влиза в ритъм много по-бързо от него. Но очевидно проблема е някъде другаде, в самата школа, а не толкова в самите играчи, дадени за пример. Дори един Дидо Иванов се включи много обещаващо, но контузиите сериозно спряха кариерата му. Направо за съжаление имам чувството, че съвсем скоро ще приключи безславно. Бих искал да видя в първия отбор и Папазов скоро. Той дебютира при Роси още.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 14 окт 2020 00:47

Serafim написа:
metodito написа:Е, школата на "Левски" да не е съставена от Найденов и Юруков? Малки, малки изключения, колко да са малки? Боруков, Луков, Анди Краев... Сещаш ли се, че има много клубове в България, които, ако сега им се наложи да играят, както "Левски" със свои юноши, ще падат с по 5-0 всеки мач? И спрете с това за Найденов. Пичът не е бек - за n-ти път!!!

Пак нищо не казваш, общо-взето. Аз не съм Лавината да вадя някакви сухи статистики само. За Боруков беше ли чувал нещо, преди да дойде да играе срещу нас на Герена? Луков не е развил качествата си в школата на Левски. Напротив, ако бе стоял по-дълго нямаше да е вероятно на това ниво. Той отиде да играе другаде и показа качествата си в Дунав. Анди Краев след един мач вече го даваш за пример. И точно Найденов и Юруков са най-удачния пример. Имат много мачове вече за първия отбор и все още са мега слаби. И стига с това, че Найденов не е бек, ебаси. Най-сладкото извинение, че не е научен да се позиционира и всеки дрибльор в еФбет лига може да го остави да се върти около остта си. Школата на Левски трябва да изкарва играчи, като Божидар Краев, като Станислав Иванов, които максимум на втората година вече да са полезни на отбора, а не да се учат да спират топката. Иванов даже му бяха давани доста шансове и един Петков влиза в ритъм много по-бързо от него. Но очевидно проблема е някъде другаде, в самата школа, а не толкова в самите играчи, дадени за пример. Дори един Дидо Иванов се включи много обещаващо, но контузиите сериозно спряха кариерата му. Направо за съжаление имам чувството, че съвсем скоро ще приключи безславно. Бих искал да видя в първия отбор и Папазов скоро. Той дебютира при Роси още.

Типично, направи четири лоши мача, не става (за Стас).
А за позицията на бека искаш да ти го нарисувам ли, за да схванеш? Добре. Затвори очички и си спомни как изглеждахме с Жиката при Стоев и без него. И да, има значение поста, разбира се. Не знам дали не казвам нищо, но явно на теб не са ти ясни някакви базисни неща.

Потребителски аватар
virtualenbg
Контакти:

Мнениеот virtualenbg » 14 окт 2020 10:17

rhaegar написа:
metodito написа:
rhaegar написа::lol: Продажби на играчи. :lol: :lol: :lol:

Ние зорлем продадохме един за сума, колкото месечната вноска към държавата, ще се издържаме с продажби. Освен ако Гуардиола не получи слънчев удар и купи Райнов за 40м евро, тогава може и да се оправят нещата.

Сборно трансферите на Спиро и Ванката са към милион лева, феновете са дарили... не знам, доста повече май. Плюс тея дребните спонсори - палмите и луксорите...

Ванката беше толкова отдавна, че вече са забравили за какво са похарчили парите.

Горанов, който е национал на България го продадохме за 125000 €
Спиерингс за 250к €
Къде сънуваш милион ти?

Върни се в “Левски”