Емо Велев си личи,че е Левскарче,но просто няма класата да е треньор на ЛЕВСКИ !
Неадекватен е на моменти,ама е пич......вижда се,че уважава агитката на Левски,не заслужава псувни......НЕЗНАМ.........
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Беласица-Левски
от Казуса на 26 Апр 2009 10:27
Ми шега, шега, ама все за два-три мача с ЦСКА споменавате. Като развалени грамофони сте. Ама като нямате други успехи, нормално е да се комплексирате и комплексите ви да избиват все в споменаването на тези резултати. Нали? Изображение
Говоря за мача с цска,защото резултата е такъв.Колкото до другите успехи,всеки който не е с червени очила,ще ти каже за четвъртфинала в UEFA,и влизането в шампионска лига,които са много близо назад във времето.
А за успехите на цска може да вземеш да поизчистиш паяжините и да ми ги кажеш.

България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!
http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!
http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7
Re: Беласица-Левски
Еми хора пиша на 6лиокавица и имам някаква програма дето го редактира после на нормален език.Обаче сами виждате , че не редактира много добре.Даже немога да напиша Тре Бал, като хората понеже смята , че е псувня и го дава със звездички.същото е когато кажа и \" май ка\" ужасно е.Иначе аз пиша отвреме навреме , нямам физическо време да шляпам об6ти приказки.сичко е ясно, ама се пак, отвреме на време пиша.Другата събота пак ще пиша.Преди Ел-Класико.

[center]
[/center]

Re: Пак за Кокала - при 1:7 това не е нормално!!!!!!
добре наистина е слаб тренера ,но сега не е момента да свърши първенството ясно е че велев няма да е тренер от лятото но поне до тогава нека го подкрепим.
Отборите за лигата догодина- дискусия.
http://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_Champ ... ying_round
Имаме ли шансове? Това са отборите.Виждате за какво става дума.Тоест самите отбори не са ясни още.Има време докато се финализират първенствата, обаче има и някои ясни вече.Горе долу са от чергата на БГ отборите, обаче все пак имаме ли шансове.Сега тая тема може да се пусне и в форума на ЦСКА щото те са първи засега , и засега те ще се борят в тоя турнир.Обаче аз понеже повече симпатизирам на Левски, и затова тука го пускам.
Имаме ли шансове? Това са отборите.Виждате за какво става дума.Тоест самите отбори не са ясни още.Има време докато се финализират първенствата, обаче има и някои ясни вече.Горе долу са от чергата на БГ отборите, обаче все пак имаме ли шансове.Сега тая тема може да се пусне и в форума на ЦСКА щото те са първи засега , и засега те ще се борят в тоя турнир.Обаче аз понеже повече симпатизирам на Левски, и затова тука го пускам.
[center]
[/center]

-
- Контакти:
само левски и това е.да си подкрепяме отборът и в трудни и в хубави моменти.кокала е левскар до мозъка на костите си.липсква му един човек в щаба който по неговото време оправяше също дисциплината.тандем с пепи курдов ще свърши работа си мисля.и бисер е подходящ човек и тепърва ще се види
Re: Отборите за лигата догодина- дискусия.
Аз още нямам много ясна идея каква ще е новата схема.Ама каквато и да е ще ни трябва много късмет-щото докато другите работят,ние си седим и искаме,ама на какво отгоре,не се знае.То пък се и видя,че кто не я можем и всичкия късмет да ни се изсипе на главите,пак не става.Така че трябва и работа.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Няма страшно.През лятото ще ви пратим Илиан Илиев и той ще ви подобри играта. 

когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!
- The deacon
- Контакти:
Време е да се спре с простотията!!! Да, Велев е слаб треньор, но с това постоянно псуване и неадекватно поведение от страна на някои сини фракции може да се стигне само и единствено до изваждане от нормално равновесие на отбора!!! Каква е ползата сега да се сменя треньор?!! Никаква!!! Нека да го оставим на мира да довърши сезона - дай Боже да ликуваме на края, но никой няма полза от това, което се опитват определени хора да направят!!! Имам чувството, че това са хора, които не обичат Левски!!! Който обича отбора си, го подкрепя и му осигурява спокойствие, а не го подлага под зверско напрежение!!! Заради такива лекенца спрях да ходя редовно на мачовете!!! Левски завинаги в моето сърце!!!
Re: Отборите за лигата догодина- дискусия.
Да, шансове има, защото формата за влизане в групите на ШЛ и Лига Европа е променен обаче тук идва въпроса има ли отбор в България, които може да победи отбори, като Бате, Жилина и подобни?
Ако не знаете новата схема за влизане в групите на ШЛ ще Ви е опиша подробно.
Ако не знаете новата схема за влизане в групите на ШЛ ще Ви е опиша подробно.