Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Blue_Blood84

Re: Левски: Всичко около клуба / DMS LEVSKI на номер 17777

Мнениеот Blue_Blood84 » 02 окт 2020 22:45

Каква заплата взима Божигол, ако някой знае да каже, и какъв централен качествен нападател можем да вземем, първо за без пари, и второ със заплата до около 5 хиляди евра, който няма да го хулим. Нали от ръководството казаха, че ще приемат вски играч, който милее за Левски в тая трудна обстановка, аз не помня някой друг играч да си е дал заплатата от предишния отбор за спасение на клуба, както го направи Божигол ( около 10 хиляди лева ) без да мрънка и да се оплаква, той го направи, а други така наречени легенди се оплюваха по спортните сайтове какво е щяло да стане при тях, ако са били в отбора, докато се плюеха помежду си. Както го е казал патрона, дела трябват, а не думи, Божигол го направи, там кокали вуцовци и други такива дето мрънкат по канал 3, че ако им дадат отбор без никакви пари ще го направят шампион, айде от такива приятели, нямаме нужда от врагове.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 03 окт 2020 18:07

Тити между другото в много любопитно облекло дава интервю :? Ефбет :? :? и анонсира спонсори :?

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 03 окт 2020 18:27

Титката ;)
Нещата да не са се случвали няма външни фактори, които да влияят.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 04 окт 2020 14:47

Blue_Blood84 написа:Каква заплата взима Божигол, ако някой знае да каже, и какъв централен качествен нападател можем да вземем, първо за без пари, и второ със заплата до около 5 хиляди евра, който няма да го хулим. Нали от ръководството казаха, че ще приемат вски играч, който милее за Левски в тая трудна обстановка, аз не помня някой друг играч да си е дал заплатата от предишния отбор за спасение на клуба, както го направи Божигол ( около 10 хиляди лева ) без да мрънка и да се оплаква, той го направи, а други така наречени легенди се оплюваха по спортните сайтове какво е щяло да стане при тях, ако са били в отбора, докато се плюеха помежду си. Както го е казал патрона, дела трябват, а не думи, Божигол го направи, там кокали вуцовци и други такива дето мрънкат по канал 3, че ако им дадат отбор без никакви пари ще го направят шампион, айде от такива приятели, нямаме нужда от врагове.

Успокой се малко... Акрапович преди месец някъде даде като пример, че ако му дадат Левски и 3 хил. лв за заплати би направил добър отбор. Крушата също каза, че когато е показал на Наско колко е дал за играчи и какви са им заплатите, нашият не е могъл да повярва. Играчи за 5хил. лв. заплата колкото искаш... Въпросът е кой и как ги подбира.
Нямам нищо против Даске, ама можеш ли да ми обясниш кога Сираков ходи до Франция да го наблюдава, да го прецени и вземе? Или пак да го пишем към мениджърските трансфери? С трансфери тип "всеки който иска и милее за Левски" не се прави отбор.
Нали уж много приказваха как ще налагат юноши? Взеха някакви на по 5хил. лв. заплати и юношките изритани от групата за мача. :oops:
Скоро броя на членските карти като достигне 7-8хил. макс и ще зацикли кампанията, защото няма игра, победи и добро представяне.
За мен е малоумно да опитваш с всякакви средства и сили да спасиш клуб като Левски и да оставиш лицето му - първия отбор, да бъде най-слабата ти фигура на дъската.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 04 окт 2020 15:46

:lol: :lol: и вярвате, че в Локо освен резервите някой друг получава 3 хил. лв. :lol: Рибките ми. Крушата да не е забравил да декларира бонуси Бюджета им на клуб от Б група, който се бори за А :lol: Дунав имаха 2 млн. бюджет.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 04 окт 2020 16:08

В Ботев Пд заплатите са 300k на месец. При нас Сираков иска да са 500-600k. заедо с вноската към НАП.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 04 окт 2020 16:39

Клуб, който иска да влезе в Б група му трябва милион. Това от човек, който се занимава с футбол го знам.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 04 окт 2020 18:16

pomiqrat написа::lol: :lol: и вярвате, че в Локо освен резервите някой друг получава 3 хил. лв. :lol: Рибките ми. Крушата да не е забравил да декларира бонуси Бюджета им на клуб от Б група, който се бори за А :lol: Дунав имаха 2 млн. бюджет.

Написах какво е казал Акрапович... В Левски има и на по 10 хил. лв. Това е тавана по думи на Сираков. Ако си мислиш, че Крушата е от тия дето дава ей така пари, значи си в голяма заблуда.

„Искам да намаля харчовете поне наполовина. Локо Пд има 4 пъти по-малък бюджет и тотално ни надигра. Това означава, че нещо при нас е сбъркано. Със сигурност ще намалим бюджета. Може наполовина, може и повече“ - Сираков

:oops:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 04 окт 2020 19:06

Само с намаляване на бюджета не става. Трябва и акъл. Първо трябва да сложиш грамотен треньор, който да знае какво иска и да знае как да го направи. После трябва читави скаути да му намерят подходящите футболисти и накрая малко търпение да започнат да се получават нещата. В Левски няма нищо такова.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 04 окт 2020 20:26

pomiqrat написа:Клуб, който иска да влезе в Б група му трябва милион. Това от човек, който се занимава с футбол го знам.

Малко се е поизхвърлил този ,които ти ги казал тези неща. Зависи и какви други разходи имаш . Примерно един терен струва няколкостотин хиляди лв. Да кажем ,че примерно отбори ,които се борят да не изпаднат от А група имаха 1,5-2 млн лв( преди няколко години). С 4-6 млн лв са тези ,които се опитват да се класират за ЛЕ примерно като Черно Море , Ботев(Пд). Информацията ми е от възможно най-първа ръка.

Върни се в “Левски”