Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба / DMS LEVSKI на номер 17777

Мнениеот boabbb » 01 окт 2020 12:29

Kotooshu написа:
danon написа:Точно на протеста на 2 септември са арестувани много хора, които само са стояли без да правят нищо, а не са се опитвали да избягат.. та последно кво тря да се прави, да се стои или да се бяга :lol:

При първите пиратки на метрото и у нас :) Белите стават по нощите !

Факт, както се казва "Днешната полиция не бие, ама нощесната направо те смазва" :lol: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 01 окт 2020 13:04

14 футболисти на „Левски“ получиха повиквателни за срещите на националните отбори в началото на месец октомври.

Капитанът Николай Михайлов и полузащитникът Борислав Цонев са извикани в състава на представителния тим на България за предстоящия полуфинален плейоф срещу Унгария в София (8 октомври), както и двубоите срещу Финландия в Хелзинки (11 октомври) и Уелс в София (14 октомври) от турнира Лига на нациите.

Нападателите Станислав Иванов и Здравко Димитров, полузащитникът Илия Юруков и защитниците Алекс Петков и Ивайло Найденов са в разширения състав на националния отбор на България до 21 г. за европейските квалификации с Латвия на октомври в София и с Полша на 13 октомври в Гдиня.

Нападателите Мартин Петков и Марин Петков получиха повиквателни за юношеския национален отбор до 19 г. за тренировъчен лагер и две приятелски срещи в Турция със селекцията на домакините от 5 до 14 октомври.

Пламен Андреев, Емил Кьосов, Николай Арахангелов, Никола Църовски и Асен Митков са повикани в националния отбор за юноши до 17 г. за тренировъчен лагер и две приятелски срещи в Сливен с Румъния от 5 до 11 октомври.

„ПФК Левски“ пожелава успех на всички свои футболисти с националния екип България.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Fbf

Мнениеот Fbf » 01 окт 2020 16:53

Валери Божинов кога се очаква да влезе в игра?
ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС
Изображение

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 01 окт 2020 17:32

Fbf написа:Валери Божинов кога се очаква да влезе в игра?

Само в случай, че има нужда да помага. :idea:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 01 окт 2020 18:13

Ако не вземем купата или титлата, във финала на плейофа, за да вкара гол.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 01 окт 2020 18:39

С цялото ми уважение към Божинов но какво по дяволите прави в Левски. Заместник на Робърта ли ще го играе. Стивън да влиза по бързо във форма за да докаже, че е прекрасен нападател за Българското първенство.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 01 окт 2020 18:43

Вълчан написа:

С цялото ми уважение към Божинов но какво по дяволите прави в Левски. Заместник на Робърта ли ще го играе. Стивън да влиза по бързо във форма за да докаже, че е прекрасен нападател за Българското първенство.

34-годишният стрелец обясни, че иска да бъде обединител в Левски, а неговата роля ще е да влиза в игра, когато се налага да помага и да решава мачове.

Докато сме все така убедителни водачи в класирането и бием всичко наред, мисля че нямаме нужда от неговите услуги. Ако го закъсаме обаче, ще влиза да помага, няма как. :)
[offtopic]

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 01 окт 2020 18:48

Не става с такава заплата да ми го играе обединител. Предпочитам голаджия които много да не приказва. :mrgreen:

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 01 окт 2020 19:07

Вълчан написа:Не става с такава заплата да ми го играе обединител. Предпочитам голаджия които много да не приказва. :mrgreen:

Съгласен съм с теб, ама на Boji86 знаеш ли през кое му е? Явно човекът е дошъл тука да си прави чики-рики, да се плези пред камерите, да снима просташки и нискоинтелектуални видеа, а не да бъде сериозен футболист. :|
[offtopic]

Върни се в “Левски”