Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба / DMS LEVSKI на номер 17777

Мнениеот koisa » 29 сеп 2020 00:26

шивача написа:Когато виваком ви стана спонсор, договорите на семейните карти ги прехвърлих към теленор, като ми изтече договора. Някой сигурно са минали на мтел, щото са ни спонсори, но аз тея педали не мога да ги трая.
Та мисълта ми е, че за рекламодателя не се знае дали ще спечели или изгуби от инвестицията. А и знаем, че в Бг малко насила ги карат да рекламират.

Пълна комплексарщина е това за мен... В нас всички от над 10 години сме на Мтел (сега А1) и не сме си помислили да си сменяме оператора (при положение, че сме доволни от услугата) само, защото са ваш спонсор. Айде, ако евентуалната смяна на оператора ще донесе средства на Левски бих го направил. Но да го сменям, защото е спонсор на друг отбор е пълна глупост. :shock:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

danon
Контакти:

Мнениеот danon » 29 сеп 2020 09:10

Аз също съм на А1 от 15+ години и никога не съм гледал на кой са спонсор.. както според мен прави всеки нормален човек. Това са абсолютни глупости, че някаква фирма/марка ще стане спонсор на отбор и феновете от др отбори ще минат при конкурентите, дали има 50 глупака, които биха го направили :lol: Само положителен ефект може да има за фирмата, ако даде преференции на феновете на отбора, които примерно имат членска карта към клуба за сезона...

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 29 сеп 2020 09:42

България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 29 сеп 2020 10:36

danon написа:Аз също съм на А1 от 15+ години и никога не съм гледал на кой са спонсор.. както според мен прави всеки нормален човек. Това са абсолютни глупости, че някаква фирма/марка ще стане спонсор на отбор и феновете от др отбори ще минат при конкурентите, дали има 50 глупака, които биха го направили :lol: Само положителен ефект може да има за фирмата, ако даде преференции на феновете на отбора, които примерно имат членска карта към клуба за сезона...

Един вече се разкри, остават 49. :mrgreen:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
djtony7
Контакти:

Мнениеот djtony7 » 29 сеп 2020 10:38

bilyaletdinov написа:Моята позиция е точна и ясна. Фенове нямат място в ръководството на Левски. Фенове на Левски няма как да имат бизнес отношения с клуба. Нашата работа е на трибуните. Нашата задача е като пуснат абонаментните карти, новите екипи, а дай Боже скоро и членските карти да отделим всеки колкото може за каузата.
Не е работа на хора, които сами се набедиха, че разбират от управление на клуб като Васил Колев и кликата около Младежа да управлява клуба.
На т.нар. Тръст бяха прехвърлени безвъзмездно едни акции. За тези години не съм видял тази организация като собственик да допринася за бюджета на Левски.
Нека не забравяме, че тоя Тръст участваше в управлението на Левски по времето на Тонев.
Иво Тонев с колко загроби Левски извън козирката? Плащаше ли си данъците, осигуровките, разплащаше ли се с агенти?
А Русев? Къде беше Тръста след като Русев плати такса спокойствие като подари Фен магазина на София Запад и им даде цял сектор? Къде беше когато Русев заложи емблемата на Левски в НАП? Къде беше Тръста, когато Черепа плати над 2 млн. за да играе Левски в Европа. Къде беше Тръста когато години наред Левски е част модела на Бойко и Пеевски и се назначават собственици и спонсори. Няма как да вярвам на хора, които са били част от статуквото и искат да използват клуба за лични амбиции.
Не отричам, че идеята за Тръста в началото беше добра, но после изроди. Когато се намесиха пари се появиха СЗ и сега една част от левскарите смятат, че СЗ = НКП = ТСБ. С последните гласувания в организацията не мисля, че може да се отрече.

ц ц ц ц , колко си прав :!: :!: :!:

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 29 сеп 2020 10:47

Полицията гонела тия, които бягат, ебахти трагедията. Закривай ги тия.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 29 сеп 2020 10:53

Я тоя какъв кретен бил, бахти бавноразвиващите
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

gkostadinov
Контакти:

Мнениеот gkostadinov » 29 сеп 2020 11:21

W84me написа:Полицията гонела тия, които бягат, ебахти трагедията. Закривай ги тия.

Полицията има камери, една полицайка снимаше с камерата цялото меле.. повечето се биеха без да си крият лицата, даже по телевизията се виждат лица, които всеки знае че мястото им не е на стадиона. Иначе тоя Младеж се държи яко нагло, като онбашия навикваше тримата в студиото - адвоката, Ушко и Тити :lol: Божков добре им спря левче билетче и другите благинки, Младежа цялата минала есен не стъпваше на стадиона.. Сега се появи пак и верно си мисли, че едва ли не клуба е негов и той ще определя всичко :lol:

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 29 сеп 2020 11:45

Няма какво толкова да го нищите... Дори на децата им стана ясно, че това е било предварително планирано и то с главното участие на МВР. :oops: Няма как да се бият две фракции и ти да арестуваш 40 човека от едната и 0 от другата. :lol: Така СЗ хем се разправя с УЛ, хем напомня на клуба кой командва и как по всяко време могат да набутат клуба с глоби и наказания.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 29 сеп 2020 12:28

koisa написа:
шивача написа:Когато виваком ви стана спонсор, договорите на семейните карти ги прехвърлих към теленор, като ми изтече договора. Някой сигурно са минали на мтел, щото са ни спонсори, но аз тея педали не мога да ги трая.
Та мисълта ми е, че за рекламодателя не се знае дали ще спечели или изгуби от инвестицията. А и знаем, че в Бг малко насила ги карат да рекламират.

Пълна комплексарщина е това за мен... В нас всички от над 10 години сме на Мтел (сега А1) и не сме си помислили да си сменяме оператора (при положение, че сме доволни от услугата) само, защото са ваш спонсор. Айде, ако евентуалната смяна на оператора ще донесе средства на Левски бих го направил. Но да го сменям, защото е спонсор на друг отбор е пълна глупост. :shock:

[offtopic]Стойте си на мтел във вас, щото сте много умни :mrgreen: В цял свят са компллексари-факти дал Господ безброй. Едни не пият карлсберг, други холстен, трети, трето. Хората не носят цветове в ежедневието на най-омразния им отбор, вие ,само във вас е либерал-демократик "умник" оод.
В Пловдив фен на Локо с жълта дрешка няма да видиш. Даже някои и на жълто не пресичат :mrgreen: Ботевисти приятели като видят черно-бяла котка около казаните и я гонят :lol: А във вас си носете червено-белите прашки и ич да ви е през уя :mrgreen:[/offtopic]
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Върни се в “Левски”