България - Англия 0:3 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Кой носи главна вина за слабите резултати на националния отбор ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

SIN2
Контакти:

Re: България - Англия 0:3 (FT)

Мнениеот SIN2 » 03 сеп 2011 11:31

tolkata написа:паднахме се в ебахти лесната група в която само с 3-4 победи се класирахме, а то се оказа че ние и 2 неможем направо трагични смешници

И какво и е лесното на групата? Щеше да е лесна ако това беше отборът на България отпреди 15-20 години. Крайно време е да свикнете с мисълта, че понастоящем България е футболно джудже, както на клубно, така и на национално ниво. Няма лесни противници. Ще се сравняваме с Андора, Сан Марино, Лихтенщаин, Малта. Опа, както се вижда и с някои от тях не се сравняваме вече.

Потребителски аватар
florentin_petre
Контакти:

Мнениеот florentin_petre » 03 сеп 2011 11:37

Ако някой може да отговори на този въпрос кой е виновен значи е готов за президент на БФС. Според мен въпросът стои така: как се гради футболен отбор, нещо като как да си построя къща да речем колко фактора са нужни за да се извърши подобно нещо и на колко от тях отговаряме ние. Имаме първенство-ОК, имаме клубове-ок, имаме ли стадиони????, има ли школи, как се управляват, има ли контрол, как се управлява БФС, и какво ли още не. След като си отговорят на тези въпроси господата от БФС може и да се надяваме следващия път да паднем от Англия с 0-1 но след края на мача англичаните да паднат на терена от умора и да ги събират с линейките. Така че няма смисъл да се ядосваме за неща които ги нямаме, вярно е че всеки може да мечтае, но само с мечти футбол не се играе.
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s

deqnivkov90
Контакти:

Мнениеот deqnivkov90 » 03 сеп 2011 11:43

помяри не заслужават подкрепата на публиката

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Мнениеот sMotLiO » 03 сеп 2011 11:45

За последен път си губя времето да ги гледам..
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 03 сеп 2011 12:11

Добре Литекс ги видяхме колко струват... Купуват си мачовете в България и стават шампиони, а като отидат в Европа им пълнят кошницата едно хубаво... Защитата им е трагична... Тогава защо по дяволите Матеус е извикал половината Литекс??? Да не би в момента ЦСКА да са по-слаби от тях, че от ЦСКА имаше един футболист??? Да не говорим, че този един футболист направи няколко добри пробива, финтираше УСПЕШНО, центрираше, имаше фантазия в действията му въпреки, че играеше на позиция, която не е за него... Пусни Спас вместо Миланов да не мъчиш Бандаловски по крилото... Пусни Илиев и Тунчев да не се мъчат горките Иванов и другия... Сложи Манолев в състава... Почни да викаш Божинов, а не да се правят на интересни там, щото Валери тръгнал с бившата на Михайлов и за такива глупости да не го викат. В момента Божинов може да свърши 10 пъти по-добра работа от Ивелин Попов... А Балгой Георгиев... Боже, Боже... Кой нормален треньор ще пусне такъв "футболист" да играе по дяволите??? Извикай Тонев, момчето на време го продадоха да се развива и сега му помогни с това развитие извикай го в националния да играе... Няма смисъл да играе при младежите... Абе ако трябва да дам оценка на Матеус от 1 до 10, и 1 му е много!!! Просто пълни мишки сме... Аз вече мач на националния НЯМА да гледам... Хората как искат да ходят по стадиона??? То нормалните хора на стадиона се броят на пръстите на едната ми ръка бе... Другото дрогирани малоумници дето са съблекли там викат като ненормални и като цяло само са отишли да си запълнят времето... Да не говорим онези дето въобще мач не гледат, ами седнали и си говорят по телефоните... Няма да я бъде тази работа... Аз като нормален човек няма да отида на стадиона ни за да викат около мен някакви дрогирани, разсъблечени селяни... Няма да отида да се карам с някакви глупаци за това къде ми е мястото... И най-важното НЯМА да отида да гледам колко са жалки футболистите ни, треньрите ни, ръководството ни... Не искам и да разбирам как се отнасят с децата от школата ни... Вече футбола в България тотално УМРЯ!!!
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 03 сеп 2011 12:26

В анкетата гласувах за БФС, макар че това навеждане към мениджърите е просто предателство към редовите футболни запалянковци в България.
Не може БФС да вижда, че просто футболът ни е в криза и да не седнат сериозно да обсъдят, какъв ход да предприемат, за да тръгнем нагоре - младежките гарнитури вече отдавна не ги броим за живи, националния затъна жестоко, клубните ни отбори отпадат още преди мацката да се е съблякла, не могат да се намерят толкова време телевизии да предават първенството ни...
Не може Байерн пред угрозата миналия сезон да не се класират за ШЛ, да седнат шефовете им и да търсят начини, как това да не стане, а БФС да не го прави.
Вместо да чуваме тъпнята "Гледаме напред", БФС трябва да седнат сериозно и да помислят, как да извлекат максимума от родния футбол. Сядаш в някой от луксозните офиси на федерацията и почваш да даваш идеи - А група ли ще намалиш, мениджърите от националния ли ще изгониш, задължително всеки отбор от А и Б група да включва по 3 младежи от школата ли ще бъде - не знам. Но във време на криза да ми казваш "гледаме напред" си е жива тъпанарщина и продължение затъването на българския футбол.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 03 сеп 2011 12:26

Така ето го и моя анализ на случилото(бях на стадиона):
1.Веднага казвам да глупашкото изпълнение на БФС с опита за хореография... Първо, защо няма такива листчета и за сектор Б? Второ, за сектор В ги бяха оставили толкова малоумно, че се като получи италианското знаме с тази разлика, че бялото беше преди зеленото...

2.Да започнем разбора на мача с малоумното решение да оставиш Станислав Манолев и Спас Делев извън групата! Манолев най - малкото е 3 пъти по-добър от Бандаловски или Живко Миланов.Спас Делев можеше на малкото на скамейката да остане и да го пусне да внесе свежест в играта.
Извод - ГРЕШКА!

3.Титулярния състав:
Николай Михайлов - Въпреки грешката при втория гол, след Марто беше най - добрия в нашия отбор. - ПРАВИЛНО (решение)
Иван Бандаловски - Вижда се, че НЕ СТАВА!Веднага се сещам за пример мача с Стяуа, точно от дясно Тату ли, Танасе ли проби и вкара!И сега това малоумно решение да бъде преквалифициран като дефанзивен халф и пазач на Руни.. :lol: .. Матеус на българска врачка ли е ходил, не знам, но малоумно решение.
Извод - ГРЕШКА!
Николай Бодуров - Няма какво да говорим за този "манекен"...Матеус толкова ли не видя, че срещу по - класен съперник, който атакува организирано тоя "пущиняк" не струва(Висла)...Той става за защитник, когато няма работа, т.е. срещу отбори като Монтана, Светкавица, които играят в глуха защита срещу Литекс.
Извод - ГРЕШКА!
Иван Иванов - Може би най - стабилния от цялата защита, но и той не е цвете за мирисане...И тук идва въпроса защо Вальо Илиев не беше титуляр.
Извод - Горе-долу
Петър Занев - Тук ми е трудно да кажа нещо...
Стилян Петров - С цялото ми уважение към него мога да кажа, че се представи посредствено или по - скоро 2 идеи над средното ниво на отбора.
Извод - Правилно
Благой Георгиев - Джизъса - През целия мач се пазеше да не напрегне "че ше земе да скъса некой минискус", па й да не си развали прическата . Явно Бог му помага само колкото да играе титуляр..
Извод - ГРЕШКА!
Живко Миланов - Опита се момчето, ама и той беше грозно слаб.
Извод - Грешка
Мартин Петров - Най - добрия, въпреки че първото полувреме въобще не играеха с него.
Извод - Правилно
Ивелин Попов - Стара се, но е имал и по - добри мачове за националния..
Извод - Правилно
Цветан Генков - Въобще не знаех, че играе изключително слаб.
Извод - ГРЕШКА!
Резервите няма какво да коментирам представиха се също толкова зле, колкото почти всички останали.
Извод - УЖАСЕН СЪСТАВ

4.Най-хубавото нещо беше публиката, която през първите 15 минути (докато не ни вкараха първия гол) не спираше да пее. След това нашите национали се подиграха с 35 000 българи на стадиона и още 1 000 000 пред телевизорите. Между другото маймунските възгласи бяха за Маркиньос не за англичаните.

[center]ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Е ДА СЕ ЗАПОЧНЕ РЕФОРМА В БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ[/center]
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 03 сеп 2011 12:30

Вината е основно на БФС, но не изцяло ;) Виновни са немалко самите футболисти, треньорите, президентите и мениджърите, които непрекъснато се бъркат ... Не на последно място вина имат и медиите, както и ние феновете, така че отговорността е колективна, премуществено на Перуката и БФС :evil:
Изображение

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 03 сеп 2011 12:34

Безкрайно съм разочарован. Как да си оптимист, като от година на година слизаме с едно стъпало надолу. Не знам какво трябва да се случи, за да се класираме на голям футболен форум скоро . :(
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Мнениеот amoros » 03 сеп 2011 12:45

Колкото и да е слаб отбора едно правилно нареждане щеше поне да затрудни Англия.Вижте схемата на Стяуа срещу ЦСКА в София ,така играха и Гърция по времето на Рехагел 4 защитника и 5 пред тях.Срещу големите отбори да тръгнеш на надиграване е равносилно на самоубийство.Успехи срещу Франция постигаха отбори играещи на контра така и за нас нямаме изпълнители за надиграване ,

Върни се в “Национален отбор”