Serafim написа:
Това ако е вярно привествам трансферите им. Боруков е интересен нападател, но никъде не е блестял с голове, което е малко като червена лампа. Андреа бе национал, но пък кариерата му мина из Сериа Б и Ц, което донякъде е показател... Все пак и двамата са българи в разцвета на силите си и на теория научени вече футболисти.
Но ако това са чужденци с такива кариери представям си какво ще се чуе
Боруков е на едно ниво с мокрият сън на всички БГЛ - Стивънчо Петков. Може и с Алекс Колев да се сравнява. С други думи - играч около средното ниво за българските стандарти и ниво 2-3 трета лига по европейските стандарти, но от първенства от сорта на това на Австрия, Чехия или Швейцария да речем. Ако го сравним с някое от топ 5 първенствата, тогава ще е на ниво 4-5 лига - там, където са полу-аматьорите.
Но аз съм "ЗА" да дойде.
Стивънчо се върна, та този ли не може да се привлече. Даже съм убеден, че ще отболежи повече голове от Стивънчо. Мокрият сън на БГЛ заби цял
един гол за 17 мача от първество и купа!
Боруков ще отбележи, ако бъде привлечен разбира се, между 6 и 12 гола и тук БГЛ ще го изкарат минимум Левандовски. Минимум!!!
Андреа...Тук в квартала има едно момиче Андреа, която е страстна фенка на Левски. Тя със сигурност обича страшно много Левски. А този Андреа, който и да е той, дали може да е по-зле от Алекс Петков? Да идва и той. Така или иначе нивото ни е полу-аматьорско в управлението, защо да не се привличат и футболисти аматьори...
А всъщност на Левски от няколко години му е нужен типичния плеймейкър. Играч, който да може да огранизира играта в атакуващ план, да следи и да има поглед. Играч, който да има хубав и точен пас. Играч, който да може да бележи и голове, с които да помага на отбора в трудните моменти. Играч, като Георги Миланов. Футболист с, вече, огромен опит. Футболист с голям
футболен интелект. Футболист със
синьо сърце. Футболист, който в много интервюта е заявявал, че на драго сърце би се върнал в Левски. Футболист, чийто договор изтича само след няколко дни. Дали ще го привлекат в Левски?
Експертизата, тройна при това, явно няма такива намерения... или поне не дава индикации за това.