Анкета:За или против сливането между ЦСКА и Литекс

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

За или против сливането между ЦСКА и Литекс?

За
109
32%
Против
232
68%

Общо гласове: 341

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Анкета:За или против сливането между ЦСКА и Литекс

Мнениеот Кашчей » 16 юни 2015 17:03

memnto написа:Ако си някой, който има правомощия да види тези документи, ще си ги видиш без да питаш във форума на Гонг! 8-)

Вие сте показвали какви ли не документи, дори договора на Стойчо, но документ за платен наем още не е видял бял свят.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 16 юни 2015 17:05

Кои документи ще показваме решаваме НИЕ! 8-)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 16 юни 2015 17:07

memnto написа:Кои документи ще показваме решаваме НИЕ! 8-)

Вие може да решите да покажете и договор с Меси, но няма как да го направите.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 16 юни 2015 17:27

memnto написа:Кои документи ще показваме решаваме НИЕ! 8-)

Мхм, точно затова и го докарахте на тоя хал ;) Оттук насетне все така да си решавате вие! :twisted:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 16 юни 2015 19:59

Левскарите отново ще се окажат на сериозен кръстопът, но аз и друг път съм им казвал, че тяхната съдба зависи изцяло от нашата, ами ето, че пак може да стане така и е време да преосмислят действията си, ако ЦСКА се спаси чрез Литекс! :)

Четете какво е намислило пак синьото БФС и защо новият клуб няма да му дадат да участва в Европа! :lol: :mrgreen:

Ботев" изпуснали златен шанс за евротурнирите
В "Ботев" трябва да си скубят косите от яд, защото изпускат златен шанс да участват в Лига Европа този сезон, алармира сайтът "plovdivderby.com". Оказва се, че "канарчетата" трябваше да са печеливши от вливането на "Литекс" в ЦСКА и като следващ тим в класирането да играят във втория по сила турнир на Стария континент. Да, ама не. Клубът не е получил лиценз за Европа. Не е последвал и нов опит за това.

"Документите на "Ботев" за участие в Европа бяха подадени по времето на вече бившия директор на жълто-черните Тервел Златев. Впоследствие "Ботев" получи лиценз само за вътрешния ни шампионат, което на практика ще лиши "канарчетата" от евентуално участие в Европа при изхвърляне на "Литекс", съобщава "plovdivderby.com". Очаква се големият печеливш да е "Левски", който има евролиценз и е следващ след "Ботев" в класирането.

Шах! :) Бг футболът е пълен с какви ли не неочаквани обрати, но само синьото БФС си е все синичко! :lol: :lol: Аз се чудех защо стягат такава хубава селекцийка сладурковците, ами ето защо- седмият в класирането ще го добутаме по най-скандалния начин в Европичката! :mrgreen: Позор! :)
И десети да бяха, пак щяха да ги добутат ми се струва, просто ще изгорят повечко клубове с лицензи и отбори ще изчезнат завинаги! :lol:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 16 юни 2015 20:15

Голямата гавра от страна на другите отбори ще е, мачовете с това ГМО да бъдат бойкотирани и да не ходи публика на същите. :mrgreen:
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Мнениеот ***cska*** » 16 юни 2015 20:17

Долно уйно написа:Голямата гавра от страна на другите отбори ще е, мачовете с това ГМО да бъдат бойкотирани и да не ходи публика на същите. :mrgreen:

Ако щете ходете на майната си.Никой не ви пита :twisted:
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 16 юни 2015 20:29

***cska*** написа:
Долно уйно написа:Голямата гавра от страна на другите отбори ще е, мачовете с това ГМО да бъдат бойкотирани и да не ходи публика на същите. :mrgreen:

Е ще ставате футболен хегемон па гледам се нервиш, що така?
Вие си припознавайте този урод, какво искате, важно е, че за феновете на останалите отбори ще сте селяните Литекс от Ловеч.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Мнениеот ***cska*** » 16 юни 2015 20:41

Долно уйно написа:
***cska*** написа:

Е ще ставате футболен хегемон па гледам се нервиш, що така?
Вие си припознавайте този урод, какво искате, важно е, че за феновете на останалите отбори ще сте селяните Литекс от Ловеч.

Не се ядосвам а злорадствам!А това какво мислят феновете на другите отбори,ми е през Долно уйно :lol:
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 16 юни 2015 22:05

dreben23 написа:Левскарите отново ще се окажат на сериозен кръстопът, но аз и друг път съм им казвал, че тяхната съдба зависи изцяло от нашата, ами ето, че пак може да стане така и е време да преосмислят действията си, ако ЦСКА се спаси чрез Литекс! :)

Четете какво е намислило пак синьото БФС и защо новият клуб няма да му дадат да участва в Европа! :lol: :mrgreen:

Ботев" изпуснали златен шанс за евротурнирите
В "Ботев" трябва да си скубят косите от яд, защото изпускат златен шанс да участват в Лига Европа този сезон, алармира сайтът "plovdivderby.com". Оказва се, че "канарчетата" трябваше да са печеливши от вливането на "Литекс" в ЦСКА и като следващ тим в класирането да играят във втория по сила турнир на Стария континент. Да, ама не. Клубът не е получил лиценз за Европа. Не е последвал и нов опит за това.

"Документите на "Ботев" за участие в Европа бяха подадени по времето на вече бившия директор на жълто-черните Тервел Златев. Впоследствие "Ботев" получи лиценз само за вътрешния ни шампионат, което на практика ще лиши "канарчетата" от евентуално участие в Европа при изхвърляне на "Литекс", съобщава "plovdivderby.com". Очаква се големият печеливш да е "Левски", който има евролиценз и е следващ след "Ботев" в класирането.

Шах! :) Бг футболът е пълен с какви ли не неочаквани обрати, но само синьото БФС си е все синичко! :lol: :lol: Аз се чудех защо стягат такава хубава селекцийка сладурковците, ами ето защо- седмият в класирането ще го добутаме по най-скандалния начин в Европичката! :mrgreen: Позор! :)
И десети да бяха, пак щяха да ги добутат ми се струва, просто ще изгорят повечко клубове с лицензи и отбори ще изчезнат завинаги! :lol:

Нагли сте, бе! Нагли!

Върни се в “Архив”