ЦСКА - Зимна селекция и подготовка 2012/2013

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Re: ЦСКА - Зимна селекция и подготовка 2012/2013

Мнениеот Joni_ » 02 яну 2013 22:26

Задължително трябва да вземем някой халф който да застане до Саша !
Разберете, Тошко вече не става за големи мачове и ако искаме да правим нещо голямо с него няма да стане .
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 02 яну 2013 23:35

Като ви гледам коментарите, се чудя как почти никой от вас не включва в титулярния състав Скиорили. Ако му се разчита редовно, може да се окаже най-качественото ни крило. Анисе също може да е по-добре на фланга. Нюаджи няколко пъти беше там, но май по-добре си е като нападател, така че Платини и Камбуров си имат добър конкурент.
За Саша трябва друг партньор - или Тенгариня, или нов (може пък Чочев). Идеята с Анисе или Хюсеинович като опорен халф хич не ми допада. Босненецът изглежда доста креативен играч и като офанзивен халф ще е по-добре. (Обаче нека първо да дойде със сигурност, а не прибързано да го включваме в игра!) Ако Анисе бъде върнат назад, най-много да повтори най-слабите изяви на Маркиньос, който изигра най-лошите си мачове точно на този пост (разбира се имаше и силни изяви като опорен халф) и си личеше, че е най-полезен зад нападателя.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 03 яну 2013 03:50

Как Левски избира футболист?Иво Тонев се среща с евентуалното ново попълнение на Левски,а именно бразилеца Жоао Никасо де Салеш-Жмундиньо.

Иво Тонев:Как е?Ти ли си Жмундиньо?
Жмундиньо:Мек е.Да
Иво Тонев:Пиеш ли алкохол?
Жмундиньо:Охо
Иво Тонев:Ходиш ли по дискотеки?
Жмундиньо:Играя самба от сутрин до вечер.
Иво Тонев:Пушиш ли?
Жмундиньо:Само трева ...и ганджа от време на време.
Иво Тонев:Ходиш ли по жени?
Жмундиньо:Ходя,но като ми омръзне и по мъже ходя.
Иво Тонев:Браво,браво харесваш ми готин пичага си.
Жмундиньо:Ако искаш може да пробваме поза 69
Иво Тонев:Аз си падам само по жени баце.
Жмундиньо:Жалко с тая косичка дето имаш вече ми стана.
Иво Тонев:Чух че си нападател.Ето ти топка я поажи какво можеш.
В този момент Жмундиньо отива до топката и я удря на големия боц.Прехвърля оградата на тренировъчното игрище и удря Тодор Батков по чотурата и съборя Батков на земята.След няколко секунди боса стана и си погали мустака.
Батков:Ей,ти си като Меси бе Жмундиньо.Йовов от 1 метър не мой ме уцели,а ти па от 20 успя.Тонев искам утре вече Жмундиньо да е наш играч.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 03 яну 2013 09:04

Parmalat написа:Как Левски избира футболист?Иво Тонев се среща с евентуалното ново попълнение на Левски,а именно бразилеца Жоао Никасо де Салеш-Жмундиньо.

Иво Тонев:Как е?Ти ли си Жмундиньо?
Жмундиньо:Мек е.Да
Иво Тонев:Пиеш ли алкохол?
Жмундиньо:Охо
Иво Тонев:Ходиш ли по дискотеки?
Жмундиньо:Играя самба от сутрин до вечер.
Иво Тонев:Пушиш ли?
Жмундиньо:Само трева ...и ганджа от време на време.
Иво Тонев:Ходиш ли по жени?
Жмундиньо:Ходя,но като ми омръзне и по мъже ходя.
Иво Тонев:Браво,браво харесваш ми готин пичага си.
Жмундиньо:Ако искаш може да пробваме поза 69
Иво Тонев:Аз си падам само по жени баце.
Жмундиньо:Жалко с тая косичка дето имаш вече ми стана.
Иво Тонев:Чух че си нападател.Ето ти топка я поажи какво можеш.
В този момент Жмундиньо отива до топката и я удря на големия боц.Прехвърля оградата на тренировъчното игрище и удря Тодор Батков по чотурата и съборя Батков на земята.След няколко секунди боса стана и си погали мустака.
Батков:Ей,ти си като Меси бе Жмундиньо.Йовов от 1 метър не мой ме уцели,а ти па от 20 успя.Тонев искам утре вече Жмундиньо да е наш играч.

Ок, да кажем, че това е забавно. Но какво прави в тая тема? :roll:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 03 яну 2013 09:11

просто пармалат е скрито а армейче. призовавам да смени цацата с лъвче
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 03 яну 2013 12:33

Трансферът на Саид Хюсеинович в ЦСКА може и да не се осъществи, твърдят босненските и хърватски медии. Причината е в интрига, сътворена от "доброжелатели" на армейците. Става въпрос за появилата се преди дни в някои български медии информация, че Хюсеинович вече е взривил съблекалнята на ЦСКА, защото щял да взима огромна заплата - 250 000 евро на година. Тази сума със сигурност не е вярна, тъй като в нея са включени пари на ръка и комисиона за мениджърите на играча, но явно информацията от България за "взрив" в армейската съблекалня не се е харесала на Саид, който в Сараево е получавал около 3000 евро на месец.

Това било използвано от президента на Динамо (Загреб) Здравко Мамич, който скоропостижно провел бързи преговори с Хюсеинович и ФК Сараево.

"За Динамо ми е по-удобно. С ЦСКА говорихме за заплатата ми и виждам, че ги притеснява. Не е нужно всеки да знае какви пари се получават. Сега всичко е в ръцете на Сараево. Надявам се, че скоро всичко ще бъде решено и премина на "Максимир", цитират хърватските медии Хюсеинович. Според тях халфът със сигурност ще отиде в Динамо, въпреки че вече имал предварителен договор с ЦСКА.

"Спортал"

Мирише на боклукчийска работа в стил Диого. :roll:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 03 яну 2013 12:39

Как ЦСКА подбира новите си футболисти?Майкъла пристига на Българска Армия с колата за 200 бона на Камбура.Спира на паркинга излиза от колата и бодро крачи към чернокожия футболист от ганайски произход Абадуо Абадана.
Майкъла:Здравей,черен.
Абадана:Здраси,Майки.
Майкъла:Ти Знаеш ли какво е ЦСКА,блекчо?
Абадана:Целогодишно Смъркане на Кокаин и Амфетамини.
Майкъло:Ей,негро грешиш.Както и да е виждам,че с праховеца ще се сдушите ако те приемем.Тъй кат та гледам пуснал си коремче.
Абадана:Тъй е бат Майки цялден аз яде на корем в Оак Хартс.
Майкъла:Споко ,тъмнокожи тук ще го свалиш.
Абадана:Нали 30000 евро ще взимам ,пич?
Майкъла:Не 30000 евро,а 300000 ще вземеш ако нещо вземеш хахахахаха.
Абадана:Аз съгласен подписа.Иска играе в ЦСКА
Майкъла.Слушай,Манго нестава така.Трябва да покажеш качества какво умееш?
Абадана:Аз мога изсмърка цела планина кока.След тва изора терена.Бегъм кат Болт.Играе с глава и чупи крак.Майкъл нещо на лошо мирише тук.
Майкъла:Боса иде
От 50 метра Димитър Борисов се носи с бутилка в ръка залитайки налява-надясно към тях.
Борисов:Мкала ко пуаиш ток така ко тоа?
Майкъла:Тука договарям играч за ЦСКА.Тоя циганин тука.
Борисов:Вузмай го.Чистотута е зраве.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 03 яну 2013 12:51

Куца малко сюжета и всичко останало, иначе е добре. :lol: Да чекаме ли Абадана на 7-ми за старта подготовката или ще ошмърка атмосферата и озоновия слой в съблекалнята? :lol:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 03 яну 2013 13:07

И сега ако Хюсеина не дойде и Стойчо бъде сменен от оня сръбски палячо и не знам вече.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

AlexBg20
Контакти:

Мнениеот AlexBg20 » 03 яну 2013 14:09

danko_sot написа:И сега ако Хюсеина не дойде и Стойчо бъде сменен от оня сръбски палячо и не знам вече.

Не съм съгласен,че Йешич е сръбски палячо... под негово ръководство станахме шампиони,отстранихме Леверкузен,като ги бихме и в 2-та мача,загубихме от Хамбургер с 0:1 като играхме доста добре и ако не беше онзи гол от 30 метра на Рафаел ван дер Ваарт можеше да вземем нещо от мача...Също така бихме Ливърпул на Анфийлд в годината в която взеха ШЛ.Ако това е сръбски палячо здраве му кажи...Единственият голям минус при Йешич е,че пропиляхме 7 точки преднина 2-рия полусезон,но Стойчо Младенов пропиля 8 точки за 5 мача,така че...
Иначе и според мен не е сега момента да се сменя Стойчо,трябва да остане 2-рия полусезон и да видим как ще се представи отбора...

Върни се в “ЦСКА”