Всичко около скандала между Лазаров, Стойчев и федерацията

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Радо Стойчев и Матей Казийски напускат националния отбор!

Мнениеот blue avalanche » 11 юни 2012 22:28

Странджата написа: Аз лично за България повече от това, да работя всяка година по три-четири месеца за нея, повече не давам. Някой да знае колко е била ангарията по турско?

Ангария има е ПРЕДИ "турско"... ;)

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 юни 2012 22:30

TodorT написа:Роска, остави ги ! Интелигентен човек си, не си струва да се занимаваш с тях! Ни приемат, ни предават. Преди 2 седмици искаха Радо да се маха, не можел да се справи, трябвало да си ходи.... днес Радо си тръгва и тия същите реват срещу Стойчев защо си е тръгнал. Днес се ядосвах, писах тука, ама .... с дървени философи не се спори. :oops: Странно племе се българите! Това, че мразим успелите и можещите, е ясно на всички ни .... и не е от вчера или от днес! На нас БЪЛГАРИТЕ трудно може да се угоди.....

Аз не "рева срещу Стойчев защо си е тръгнал"?Аз попитах защо трябва да остане? ;)

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 11 юни 2012 22:31

daniel875 написа: Този човек никога няма да бъде признат за голям треньор от истинските разбирачи на спорта, на човешкия морал.Титлите и купите съвсем не правят един отбор или човек велик. Това се показва по друг начин.

За твое съжаление вече е признат за голям треньор! ;) Не един или два пъти са го хвалили.... Диего Мосна го е признал и страшно много го уважава! Говореше се, че руснаците (дето си не знаят парите) от Зенит са готови да вземат Стойчев и да махнат.... Алекно! ;) Е ако не го считат за добър треньор дали щеше да има такива предложения ?! :lol: Знам, че няма да мога да ви убедя, но все пак.... аз обичам да си кажа :oops: :lol: И като за финал: Много от волейболистите ни казват, че при Радо наистина се работи професионално и подготовката при него е на едно по-високо ниво ....

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 юни 2012 22:33

ros написа:На теб ще пожелая жив и здрав да си и да те управляват такива умници като Лазаров, ама цял живот... защото го заслужаваш, защото индивиди като теб трябва от личен опит да разберат колко е хубаво да си безличен и жалък. Ти си го знаеш де, но това е друга тема.

А относно втората квалификация - България еше да участва в такава независимо от Лазаров, Ганев, Стойчев и най-вече независимо от такива като теб! Сега кажи кой имаше толкова много зор тя да е отново тук Радо или Данчо?

За мен не си мъчи мозъчето!Аз съм си добре!Ако ще утре нацяло да закрият волейбола в България!Нито ще ми увеличи,нито ще ми намали заплатата!
ПП.Интересно какво ли правят в държави като Люксмебург,Лихтенщайн и Монако,където си нямат Радостин Стойчев и Казийски и си нямат волейбол?Сигурно вълна от масови самоубийства...

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 11 юни 2012 22:35

blue avalanche написа:ПП.Интересно какво ли правят в държави като Люксмебург,Лихтенщайн и Монако,където си нямат Радостин Стойчев и Казийски и си нямат волейбол?Сигурно вълна от масови самоубийства...

Нямат страхотни богатства..... ;) Не могат да изживеят такива моменти, каквито ние изживяваме.... ;) Спокойно, няма да си посегнем и ние на живота, ако Радо и Матей не се върнат ;)

madjoto
Контакти:

Мнениеот madjoto » 11 юни 2012 22:35

е за това класиранията ни са все по надоло и надоло

murfi2000
Контакти:

Мнениеот murfi2000 » 11 юни 2012 22:38

НЯКОЙ ЩЕ ОТИЧЕ ЛИ ЧЕ ПО ВРЕМЕТО НА ПРАНДИ ИГРАЕХМЕ НАЙ КРАСИВИЯ И ПЕЧЕЛИВШ ВОЛЕЙБОЛ.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 юни 2012 22:40

TodorT написа:
blue avalanche написа:ПП.Интересно какво ли правят в държави като Люксмебург,Лихтенщайн и Монако,където си нямат Радостин Стойчев и Казийски и си нямат волейбол?Сигурно вълна от масови самоубийства...

Нямат страхотни богатства..... ;) Не могат да изживеят такива моменти, каквито ние изживяваме.... ;) Спокойно, няма да си посегнем и ние на живота, ако Радо и Матей не се върнат ;)

Аз,пък,предпочитам в края на месеца българите да взимат по 5000 евро(като един люксембурец или андорец),пък ако ще да ни спукват от бой по футбол,баскебол,шахмат,кърлинг и лакрос!
Когато плащаш сметките и таксите с "моменти" ли плащаш или с нещо друго?

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 11 юни 2012 22:41

murfi2000 написа:НЯКОЙ ЩЕ ОТИЧЕ ЛИ ЧЕ ПО ВРЕМЕТО НА ПРАНДИ ИГРАЕХМЕ НАЙ КРАСИВИЯ И ПЕЧЕЛИВШ ВОЛЕЙБОЛ.

Като пишеш само с гловни букви да те питам и аз нещо в твой стил... ВЪВ ВРЪЗКА С ТВОЯ ВЪПРОС ... КОЙ И ЗАЩО МАХНА ПРАНДИ ОТ НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР?
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 11 юни 2012 22:43

blue avalanche написа:
TodorT написа:

Аз,пък,предпочитам в края на месеца българите да взимат по 5000 евро(като един люксембурец или андорец),пък ако ще да ни спукват от бой по футбол,баскебол,шахмат,кърлинг и лакрос!
Когато плащаш сметките и таксите с "моменти" ли плащаш или с нещо друго?

Да ти кажа - не заменям за 1000 евро онази емоция от събота вечер при блокадата на Теодор Тодоров!!! А иначе - тези държави са отворили границите за такива като теб, за които парите са по-важни от изживените пълноценно и емоционално дни от живота ;)
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Върни се в “Архив”