NOMER14 написа:hakuna_matata написа:Байерн подобри рекорда на Левски от 1976г. за брой вкарани голове срещу Барса в мач от евротурнирите.
12:2 и 7:1 са непоклатими.
Лъжа. Фейнорд имат победи срещу люксембурски клуб с 9:0 и 0:12.[/offtopic]
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
NOMER14 написа:hakuna_matata написа:Байерн подобри рекорда на Левски от 1976г. за брой вкарани голове срещу Барса в мач от евротурнирите.
12:2 и 7:1 са непоклатими.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
metodito написа:alexdb написа:metodito написа:alexdb написа:metodito написа:А някой знае ли защо на първо място е решено да не се продължава с Найк, а с Макрон?
Доколкото четох някъде е хрумка на тогавашното ръководство. Договорът е прекратен защото Найк не били сложили някакъв холограмен стикер, който обаче е било задължение на Левски да им даде
Интересно ми беше това отклоняване на вниманието за подмяната на Макрон с Хома, докато никой не говори за смяната на Найк с Макрон. Още повече, че става дума за години наред партньорство.
Нямам идея. Някакви истории между Черепа и Спорт Депо. Но все пак за Найк той май лично си е платил мурафета. Така решил така направил. С Макрон и Хома обаче в това безпаричие нещата не седят така.
Странно как се налагат тея. Доста известни отбори вече играят с тях. А като материя как им бяха на Макрон екипите?
Иначе освен "Найк", като качество много ме кефят лично мен " Хумел"
mikata написа:
boglev написа:Да, Старокин и Гаске са много по-добри от който и да е юноша...
Смешна работа
Потребители, разглеждащи този форум: jusi, kolokolo и 49 госта