Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба / DMS LEVSKI на номер 17777

Мнениеот blue avalanche » 03 авг 2020 16:25

filcolins написа:Дошли пари за заплати. Биха ли ни информирали от къде. Нали сме прозрачни.

Ние сме самата прозрачност. Пример за висок морал. Ново начало. И т.н.
Сираков е звъннал на Ел Чапо.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 03 авг 2020 17:03

pomiqrat написа:
Звезда: €48 млн. задължения 2012 г. Как ли се става спонсор с €5 млн на сезон :roll:

Откъде да знам?
А ние защо не произвеждаме вече Перкинс и Булгаррено?
Фолксваген защо избраха Турция?
Нали не очакваш да ти "тълкувам" действията на Газпром и Ц.Звезда?

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 03 авг 2020 17:14

blue avalanche написа:Това, че някакви "фирми" имали едни излишни пари, дето се чудели къде да загробят са митове и легенди на Н.Сираков.
Нито един бизнесмен, който е със всичкия си, ще налее пари в "ямата", наречена ПФК Левски. Яма с дългове от 24 млн. Ако ще и премиер да е Махатма Ганди.
Борисов трябва да си тръгне, но НЕ щото бил загробил Левски!!!

blue avalanche написа:2. От известно време се прокарва тезата, че ББ (или който е там зад него) ни "назначава" собственици, спонсори и т.н. Е, да де, ама сега нещо не му се назначават. Що така? Нещо ни намрази ли? Разсърди ли се? Кво му стана на този човек, че спря да се "грижи" за нас. Така изведнъж...

Аз ли бъркам или тези две мнения си противоречат ?
Уж няма бизнесмен с всичкия си, който да инвестира клуба, но и частта за Бойко е иронична, което ме кара да си мисля, че не вярваш, че назначавал спонсори и собственици. Е, тогава каква е причината клубът да има спонсори/собственици през тези години ? Явно остава варианта да са малоумници.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 03 авг 2020 17:30

Eminem написа:
blue avalanche написа:Това, че някакви "фирми" имали едни излишни пари, дето се чудели къде да загробят са митове и легенди на Н.Сираков.
Нито един бизнесмен, който е със всичкия си, ще налее пари в "ямата", наречена ПФК Левски. Яма с дългове от 24 млн. Ако ще и премиер да е Махатма Ганди.
Борисов трябва да си тръгне, но НЕ щото бил загробил Левски!!!

blue avalanche написа:2. От известно време се прокарва тезата, че ББ (или който е там зад него) ни "назначава" собственици, спонсори и т.н. Е, да де, ама сега нещо не му се назначават. Що така? Нещо ни намрази ли? Разсърди ли се? Кво му стана на този човек, че спря да се "грижи" за нас. Така изведнъж...

Уж няма бизнесмен с всичкия си, който да инвестира клуба, но и частта за Бойко е иронична, което ме кара да си мисля, че не вярваш, че назначавал спонсори и собственици. Е, тогава каква е причината клубът да има спонсори/собственици през тези години ? Явно остава варианта да са малоумници.

Не си противоречат.
При нормални обстоятелства Русев и Божков НИКОГА не биха взели Левски. Защото дават индикация на хора с всичкия си. Допускам, че са били "спуснати". Сега Борисов защо не спуска? Нещо намразил ли ни е? Вкиснал ли се е?
Не искам Борисов да ни "праща" собственици, които отбиват номера.
Но и не искам Сираков да лъжоти, че ей сегичка ще доведе едни спонсори, едни чудесии... Защото явно такива ДОБРОВОЛЦИ няма! "Марката Левски", явно, нищо не струва!

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 03 авг 2020 17:34

Какво стана с прозрачността на Сираков?

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 03 авг 2020 17:41

Допускаш, че са спуснати, но частта с Бойко, която съм цитирал е иронична. Поне аз така я виждам.

Сега защо не спуска, няма как да знам, но че спускаше досега е повече от ясно. Не само Божков си призна, но и Русев също.
А и онези тримата глупаци преди тях, нито имат парите, нито акъл да управляват клуб като Левски. Никога няма сами да се сетят да вземат клуба. А и всички знаем на кои са хора и как на единия му заваляха държавни поръчки. И каква е бизнес логиката Щрабаг да инвестира в един ФК ?

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 03 авг 2020 17:47

Eminem написа:Допускаш, че са спуснати, но частта с Бойко, която съм цитирал е иронична. Поне аз така я виждам.

Сега защо не спуска, няма как да знам, но че спускаше досега е повече от ясно. Не само Божков си призна, но и Русев също.
А и онези тримата глупаци преди тях, нито имат парите, нито акъл да управляват клуб като Левски. Никога няма сами да се сетят да вземат клуба. А и всички знаем на кои са хора и как на единия му заваляха държавни поръчки. И каква е бизнес логиката Щрабаг да инвестира в един ФК ?

Когато Божков даде акциите на Сираков каза, че сега Левски ще бъде хвърлен на задкулисието(перефразирам). Някои, май, забравиха тази негова реплика. А той е човек, който, общо взето, знае какво говори.
Парите за заплати откъде дойдоха?
Защо нашето ръководство така срамежливо отказва да каже?
Къде е ревльото Папазов да развее байрака, че на Герена "дойдоха" пари?
Нищо не се е променило при нас по отношение на морала. Даже става по-зле.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 03 авг 2020 17:53

Жалко , че вече Жилет ножчетата трудно се намират.
Утре ако излезе някой ръководен фактор от Левски и каже - Платихме по една заплата с пари от .......... Благодарим.
В Перловската ще дойде аления прилив.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 03 авг 2020 17:57

blue avalanche написа:
Eminem написа:Допускаш, че са спуснати, но частта с Бойко, която съм цитирал е иронична. Поне аз така я виждам.

Когато Божков даде акциите на Сираков каза, че сега Левски ще бъде хвърлен на задкулисието(перефразирам). Някои, май, забравиха тази негова реплика. А той е човек, който, общо взето, знае какво говори.
Парите за заплати откъде дойдоха?
Защо нашето ръководство така срамежливо отказва да каже?
Къде е ревльото Папазов да развее байрака, че на Герена "дойдоха" пари?
Нищо не се е променило при нас по отношение на морала. Даже става по-зле.

Аз не съм казал нещо по-различно от това.
Сираков е надежда за наивници. Никой НЕ взима акции на ФК ако си няма никаква идея какво да прави след това и ако няма пукната стотинка. А Сираков доказа, че няма абсолютно никакъв план. Той също е назначен като предишните, явно са му обещали, че ще му докарат спонсори, а той ще може да се бие в гърдите, че заради него са в клуба.
За тита каквото и да кажа, ще е малко. Не познавам по-противен тип. Може би само сз.
Тита е най-големият срам за клуба! Не знам как по-лошо може да се очерни клуба.
С идването на Сираков, задкулисието НЕ е премахнато. И прозрачност НЕ виждам. Морал и идеали....сз отдавна ги сдъвка и изплю. А тита ги стъпка.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 03 авг 2020 18:07

LoveAndPeace написа:Жалко , че вече Жилет ножчетата трудно се намират.
Утре ако излезе някой ръководен фактор от Левски и каже - Платихме по една заплата с пари от .......... Благодарим.
В Перловската ще дойде аления прилив.

Има, има... Тази нощ си заръчах от един сайт за парфюмерия нещо, което го няма по магазините, а там е пълно с ретро артикули.

Върни се в “Левски”