Симеон Славчев: Искам да остана в Левски, всичко е предпоследно
https://dsport.bg/simeon-slavchev-iskam ... ledno.html
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: /анкета/Левски: Всичко около клуба
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
- metodito
- Контакти:
alexdb написа:
Не ми дреме ни за Сираков, ни за останалата паплач из Левски. Дреме ми за клуба, но явно на теб не ти пука. Важното е да имаме клоуни и да е смешно.
Ти като гледаш Папазов и Сираков един човек ли виждаш? Сираков ли, човек, наричаш "клоун"? Верно обаче, брат, спирка нямаш.
Между другото голяма грешка да се изпрати Папазов на тази среща. Онзи тюфлек на "Макрон" беше почти толкова неадекватен колкото Титката.
Кога е подписан договора? С каква дълготрайност е? При какви условия.
В началото, когато стана ясно действието на Сираков го определих, като диверсия. Но какви са обстоятелствата?
Последна промяна от metodito на 23 юли 2020 16:50, променено общо 2 пъти.
alexdb написа:koisa написа:Аз така и не успявам да схвана логиката на Тити (ако има изобщо такава) да се откажем от Макрон и да им платим 100 бона неустойка при положение, че с още 40 отгоре можеше да си имаме прилични екипи...Доколкото се чува май и на Хома сме платили, въпреки, че Тити отрича.
Просто не намирам логика в тая глупост сътворена от Тити и Наско.
Логиката е повече от простичка - комисионна се нарича.
Не, не, имам предвид в думите на Тити, че било по-изгодно за клуба... Аз не виждам с нещо да е по-изгодно и в полза на клуба, но...
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
- metodito
- Контакти:
Интересно е мнението по въпроса на Колев.
Договорът е подписан в началото на тази година.
Договорът е подписан в началото на тази година.
koisa написа:alexdb написа:koisa написа:Аз така и не успявам да схвана логиката на Тити (ако има изобщо такава) да се откажем от Макрон и да им платим 100 бона неустойка при положение, че с още 40 отгоре можеше да си имаме прилични екипи...Доколкото се чува май и на Хома сме платили, въпреки, че Тити отрича.
Просто не намирам логика в тая глупост сътворена от Тити и Наско.
Логиката е повече от простичка - комисионна се нарича.
Не, не, имам предвид в думите на Тити, че било по-изгодно за клуба... Аз не виждам с нещо да е по-изгодно и в полза на клуба, но...
Тити е клубът. Което е изгодно за него, значи е изгодно за клуба

metodito написа:alexdb написа:
Не ми дреме ни за Сираков, ни за останалата паплач из Левски. Дреме ми за клуба, но явно на теб не ти пука. Важното е да имаме клоуни и да е смешно.
Ти като гледаш Папазов и Сираков един човек ли виждаш? Сираков ли, човек, наричаш "клоун"? Верно обаче, брат, спирка нямаш.
Между другото голяма грешка да се изпрати Папазов на тази среща. Онзи тюфлек на "Макрон" беше почти толкова неадекватен колкото Титката.
Кога е подписан договора? С каква дълготрайност е? При какви условия.
В началото, когато стана ясно действието на Сираков го определих, като диверсия. Но какви са обстоятелствата?
Да Методи - като гледам Сираков и Тити виждам Борисов

Моите уважения към Тити Папазов. Той се бори със зъби и нокти за спасението на "Левски". Ако не беше Тити, можеше сега "Левски" да го няма.
Пожелавам на "Левски" да има повече хора като Тити. Да обичат "Левски" поне колкото него. Той си заряза семейството, за да спасява любимия си клуб. Честно да си призная, смятах, че мисията на Тити е невъзможна. Пожелавам му успех, защото виждам какви усилия полага и как се бори.
Да не го осъждат заради Macron, да се потърси отговорност на тези, които са злоупотребявали. Не съм адвокат на Тити Папазов, но му се възхищавам как се бори за каузата "Левски".
Познайте от раз кой сваля шапка на Тити.
Пожелавам на "Левски" да има повече хора като Тити. Да обичат "Левски" поне колкото него. Той си заряза семейството, за да спасява любимия си клуб. Честно да си призная, смятах, че мисията на Тити е невъзможна. Пожелавам му успех, защото виждам какви усилия полага и как се бори.
Да не го осъждат заради Macron, да се потърси отговорност на тези, които са злоупотребявали. Не съм адвокат на Тити Папазов, но му се възхищавам как се бори за каузата "Левски".
-
Odessit написа:Моите уважения към Тити Папазов. Той се бори със зъби и нокти за спасението на "Левски". Ако не беше Тити, можеше сега "Левски" да го няма.
Венци търбуха, за първи път да не плюе по Левски, но пък защитава човек с лошо психическо здраве.
Ами всички отбори искат този палячо да продължава да уронва името на клуба. Ще се създадат оди за поведението и цитатите му. Това не е поведение на човек заемащ уж такова стъпало във ерархията. Досега поне във тази насока Левски никога не се е излагал така. Или по точно не са го излагали така. Кои нормален бизнесмен или фирма би си вложила парите при такъв управляващ човек. 

Е много ясно, че ще го защитава. Всеки антилевскар ще го защитава.
Какъв по-голям срам за един клуб от това този шизофреник да е съсобственик ?
Антилевскарите адски много се забавляват в момента. И с право.
Този ненормалник е способен за една секунда да опетни името на клуба повече, отколкото сз за цял живот.
Вие ще инвестирате ли в клуба ако гледате видеото от вчера ? Ако да, значи не сте добре. Или са ви накарали.
Какъв по-голям срам за един клуб от това този шизофреник да е съсобственик ?
Антилевскарите адски много се забавляват в момента. И с право.
Този ненормалник е способен за една секунда да опетни името на клуба повече, отколкото сз за цял живот.
Вие ще инвестирате ли в клуба ако гледате видеото от вчера ? Ако да, значи не сте добре. Или са ви накарали.