Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- metodito
- Контакти:
Re: /анкета/Левски: Всичко около клуба
Ако не съм съгласен за нещо с Наско е, че това е най-тежкия период на тоя клуб. Когато говорим за клуб, преживял две световни войни, това сега си е някакъв джоук!
metodito написа:Eminem написа:Аз още си чакам стратегията и визията на Сираков. Дотук само празни приказки.
Интересно ми е какво говори на потенциални спонсори.
Няма пари (засега). Всеки от нас има в главата си стратегия, но като нямаш средствата да я осъществиш... Дали някой нарочно кара спонсори да стоят настрани, не могат да привлекат или е от короната, не знам. Притеснително е. Във втората седмица или в третия ешелон, ще ходя. Колкото и рядко да е това. [offtopic]С тире, не знам - най-вероятно не.[/offtopic]
За всички възможни варианти трябва да имаш план. Трябва да имаш за ситуация, в която няма пари и за такава, в която има. Иначе за какво си в ръководството на една компания ?
Как ще привлечеш спонсори без да им представиш някаква стратегия ? Ние сме Левски, дайте пари. Едва ли.
Убеден съм, че са му обещали спонсори, но по една или друга причина, не са го изпълнили и сега се чуди какво да прави.
Никой не взима доброволно акции на един клуб ако си няма идея какво да прави.
- blue avalanche
- Контакти:
Eminem написа:Вече съм убеден, че са му обещали спонсори, но по една или друга причина, не са го изпълнили и сега се чуди какво да прави.
Като са му обещали спонсори и са го излъгали - да излезе и да каже! Сливи ли има в устата? Или пазим "Омерта"-та?
Това ли му е "прозрачноста"?
- metodito
- Контакти:
Eminem написа:metodito написа:Eminem написа:Аз още си чакам стратегията и визията на Сираков. Дотук само празни приказки.
Интересно ми е какво говори на потенциални спонсори.
Няма пари (засега). Всеки от нас има в главата си стратегия, но като нямаш средствата да я осъществиш... Дали някой нарочно кара спонсори да стоят настрани, не могат да привлекат или е от короната, не знам. Притеснително е. Във втората седмица или в третия ешелон, ще ходя. Колкото и рядко да е това. [offtopic]С тире, не знам - най-вероятно не.[/offtopic]
За всички възможни варианти трябва да имаш план. Трябва да имаш за ситуация, в която няма пари и за такава, в която има. Иначе за какво си в ръководството на една компания ?
Как ще привлечеш спонсори без да им представиш някаква стратегия ? Ние сме Левски, дайте пари. Едва ли.
Убеден съм, че са му обещали спонсори, но по една или друга причина, не са го изпълнили и сега се чуди какво да прави.
Как би имал предварителен план за п(л)андемия, брат (и глобална финансова криза на хоризонта). Айде малко....
Аз съм го измислил...Наздраве! Да сме живи и здрави и със силни нерви са най- важните неща! 
Save Ukraine!
blue avalanche написа:Eminem написа:Вече съм убеден, че са му обещали спонсори, но по една или друга причина, не са го изпълнили и сега се чуди какво да прави.
Като са му обещали спонсори и са го излъгали - да излезе и да каже! Сливи ли има в устата? Или пазим "Омерта"-та?
Не вярвам, че има смелостта да го каже. Той още с първото си телевизионно участие, разцелува задника на Бойко.
Сигурно го е страх да не го разсърди.
Там, където е сз, няма прозрачност.
Каква прозрачност ? Има ли прозрачност в даването на акции на тита ? Има ли прозрачност във вкарването на Ганев в НС ?
А в смяната на екипировката ? А в меморандума на сз и тръста ? Нали затова казах, че ми писна от празните приказки на Сираков.
Последна промяна от Eminem на 18 юли 2020 20:10, променено общо 1 път.
metodito написа:Ако не съм съгласен за нещо с Наско е, че това е най-тежкия период на тоя клуб. Когато говорим за клуб, преживял две световни войни, това сега си е някакъв джоук!
Най-тежко беше лятото на 85-а година.
metodito написа:Как би имал предварителен план за п(л)андемия, брат (и глобална финансова криза на хоризонта). Айде малко....
И какво ще правим тогава ? Докога ще просят от феновете ? Така и аз мога да бъда собственик на Левски. Всички тук можем ако ще става само с просия.
- blue avalanche
- Контакти:
Eminem написа:blue avalanche написа:Eminem написа:Вече съм убеден, че са му обещали спонсори, но по една или друга причина, не са го изпълнили и сега се чуди какво да прави.
Не вярвам, че има смелостта да го каже. Той още с първото си телевизионно участие, разцелува задника на Бойко.
Сигурно го е страх да не го разсърди.
Там, където е сз, няма прозрачност.
Каква прозрачност ? Има ли прозрачност в даването на акции на тита ? Има ли прозрачност във вкарването на Ганев в НС ?
А в смяната на екипировката ? А в меморандума на сз и тръста ? Нали затова казах, че ми писна от празните приказки на Сираков.
Именно!