Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот metodito » 15 юли 2020 15:58

[offtopic]
alexdb написа:
modor написа:Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков се очаква да говори за бъдещето на Левски по време на представянето на специален видеоклип, с който ще се даде началото на нова дарителска кампания.

От клуба обявиха, че в четвъртък от 11 часа Сираков и Павел Колев ще дадат пресконференция съвместно с Цветелин Димитров от Prime Productions (продуцент на видиоклипа) и операторът Йордан Георгиев (Anomaly.bg).

Очаква се на нея освен въпроси свързани с кампанията да бъдат зададени и въпроси за бъдещето на клуба.

Въпросът за бъдещето на клуба е ясен. Или в най-кратки срокове се намира нов собственик, който е способен да издържа клуба по настоящия модел Бащица или клуба фалира и се търсят опции за ребрандиране. Сираков е безполезен в цялата схема. А от действията му досега, вкл. с демотивацията Левски да не стигне до ЕКТ си е чисто вреден. Мисля, че отиваме на втория вариант. Майната им. Ще се гледа само чуждоземски футбол явно.

Пич, кефиш обаче. :lol: Да не те е натирил Сираков с идването си, че си излязъл така с лайновоза? Или някой твой приятел? Сипваш, сипваш, нямаш почивка. Много страшен тоз' Наско. Съсипа я тая държава![/offtopic]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 15 юли 2020 16:05

alexdb написа:
metodito написа:
alexdb написа:
Айде сега ми обясни е те това нещо (вторично се продават акции от едно лице на друго, а парите влизат в акционерното дружество) как ще стане и ще се оформи счетоводно и ще те призная ;)

"Първична" продажба имало ли е? И някой въобще давал ли е и лев за акциите на "Левски"? Батков, Жепееца, Русев, Божков? Да ти отговоря, ма аз въобще си нямам на идея що за схеми се въртят с и в този клуб.

Първична продажба е набирането на капитал - дружеството емитира акции ти си купуваш, а парите отиват в капитала на дружеството. При вторичната (когато ти си продаваш акциите на мен) аз придобивам акциите ти, а ти взимаш парите за които сме се разбрали и те са си твои.

Е, те тепърва щом го гласят това упражнение... Ако не се намери голяма компания, която да дава ПОНЕ 5-6 милиона на година, не виждам как ще стане.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 15 юли 2020 16:49

Когато Сираков и Папазов взеха акциите казаха:"Имаме план, имаме визия за Левски!"
Аз този "план" и тази "визия" още не съм ги видял. Трябва да са много секретни... :mrgreen:
Както и да е - събранието идва. Ей го 17-ти къде е! И тогава ще се види каква е тая "визия".
И ще видим как ще паднат опорките на някои(няма да го посочвам) във форума. То не беше матросовщина, то не беше чудо...
Сираков баща му да беше толкоз нямаше да се мята на амбразурата.
Ако "Планът" е:"Дайде да дадеТЕ!" - този филм вече сме го гледали.

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 15 юли 2020 17:16

alexdb написа:
metodito написа:
Kotooshu написа:
metodito написа:
Kotooshu написа:Левски пуска в продажба акциите на Тити Папазов

Сетиха се ...

А може и такава да е целта. Колегата НОМЕР 14 го беше предположил отдавна.

от Kotooshu » 13 май 2020 14:16

sinqkrepost1914 написа:

Kotooshu написа:
Подлогата :)

https://www.facebook.com/eurocom.bg/vid ... 423900556/

Oт цялото интервю разбрах, че според НКПСЗ най-добре би било мажоритарния дял да се ''замрази'', като в такъв случай 10 % оставащи в Тръста биха им дали право да свикат общо събрание и да си назначат УС, който да се заеме вече с действията по намирането на спонсори и рекламодатели. И кой ще облажи от цялото това ? Така вече няма да има пречка да си подпишат каквито си искат договори за охрана, кетъринг, маркетинг и прочие..

Още няколко "крачки" останаха за са си "присвоят" Клуба !
Питам се аз когато е възможно юридически , защо да не се пуснат акциите в продажба ?
Бих си купил (според възможностите ми), нали искат да взимаме решенията заедно :lol: Левски е на феновете

Колегата, мисля, че беше той, предположи още преди месец сигурно поне, че това може да е нещо като пакетно предложение. Отделят се 35% от общите, които евентуално да бъдат продадени впоследствие. Наско си запазва своя процент и се търси "съ-собственик".

Айде сега ми обясни е те това нещо (вторично се продават акции от едно лице на друго, а парите влизат в акционерното дружество) как ще стане и ще се оформи счетоводно и ще те призная ;)

с дарение, с дарение. Това е един вариант който ми идва съвсем на прима виста наум. Малко носи данъци след себе си, което е кофтито в случая, но е счетоводно реализируем

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 15 юли 2020 17:18

alexdb написа:
metodito написа:
alexdb написа:

"Първична" продажба имало ли е? И някой въобще давал ли е и лев за акциите на "Левски"? Батков, Жепееца, Русев, Божков? Да ти отговоря, ма аз въобще си нямам на идея що за схеми се въртят с и в този клуб.

Първична продажба е набирането на капитал - дружеството емитира акции ти си купуваш, а парите отиват в капитала на дружеството. При вторичната (когато ти си продаваш акциите на мен) аз придобивам акциите ти, а ти взимаш парите за които сме се разбрали и те са си твои.

точно така. Само дето в случая, ако се обяви на всеослушание, че някой продава на много други (хиляди хора) своите акции, пак е публично предлагане и подлежи на регулация от КФН.
Друг е въпросът, че точно туй КФН много такива подобни неща е проспало и ако искаш ще проспи и това :)

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 15 юли 2020 17:26

Папазов "разкри плана"! :mrgreen:
Пари няма!
Феновете ще издържат клуба!
Футболистите щели да си орежат заплатите, иначе ги чакал голям срам! А, като си орежат заплатите ги чака - гранде слава!
Изображение
Изображение
А! И щял да връща Вутов и де що юноши джиткат из А групата и да почваме да газим! Щи ги правим новите "Искренов", "Сираков", "Велев", "Коев", "Михайлов" и др. от '84!
И всичко това придружено с рев и сълзи...Разбира се...
Само да попитам:
За месец и половина ТОВА ли измъдриха?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 15 юли 2020 18:08

[offtopic]
blue avalanche написа:Когато Сираков и Папазов взеха акциите казаха:"Имаме план, имаме визия за Левски!"
Аз този "план" и тази "визия" още не съм ги видял. Трябва да са много секретни... :mrgreen:
Както и да е - събранието идва. Ей го 17-ти къде е! И тогава ще се види каква е тая "визия".
И ще видим как ще паднат опорките на някои(няма да го посочвам) във форума. То не беше матросовщина, то не беше чудо...

Даже и някакви думички не знаеш. "Матросовщина" не е. "Опорки" не съм представял. Противник съм на тенденциозното плюване. Положението, в което сме не е дело на Сираков. Факт. Това е. Пък ти недей рипа такъв като пале след майка си, щото не знаеш кой какви интереси обслужва, че да бъдеш суфльор.

"Няма да посочвам". :lol:[/offtopic]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 15 юли 2020 18:14

metodito написа:[offtopic]
blue avalanche написа:Когато Сираков и Папазов взеха акциите казаха:"Имаме план, имаме визия за Левски!"

Даже и някакви думички не знаеш. "Матросовщина" не е. "Опорки" не съм представял. Противник съм на тенденциозното плюване. Положението, в което сме не е дело на Сираков. Факт. Това е. Пък ти недей рипа такъв като пале след майка си, щото не знаеш кой какви интереси обслужва, че да бъдеш суфльор.

"Няма да посочвам". :lol:[/offtopic]

Не споменах имена, но ти се "разпозна". На това му викат "Гузен негонен бяга!" ;)

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 15 юли 2020 20:12

Като искаме да се отървем от модела "бащица" как ще стане без даване? За да го има Левски, няма да се размине без даване. Дали чрез дарителски сметки, чрез посещение на стадиона, чрез купуване на артикул и и т.н. Ако ние които се пишем фенове на Левски и му се обясняваме в любов нямаме желания да даваме и то малко, как някой от никъде "бащица" ще дойде и ще налее милиони. Ще те успокоя, този филм с даването те първа ще го гледаме и то продължително. Като не искаш да даваш, припознай някой друг и му се радвай по ТВ без да даваш стотинка.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

На линия
vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 15 юли 2020 20:20

realno написа:

Като искаме да се отървем от модела "бащица" как ще стане без даване? За да го има Левски, няма да се размине без даване. Дали чрез дарителски сметки, чрез посещение на стадиона, чрез купуване на артикул и и т.н. Ако ние които се пишем фенове на Левски и му се обясняваме в любов нямаме желания да даваме и то малко, как някой от никъде "бащица" ще дойде и ще налее милиони. Ще те успокоя, този филм с даването те първа ще го гледаме и то продължително. Като не искаш да даваш, припознай някой друг и му се радвай по ТВ без да даваш стотинка.

Точно на Аваланчито ли ще обясняваш КАК?Този е пълен мърморник-разбирач.Всичко знае,всичко му е ясно ,ама пари не искай от него,искай акъл.Пиши поне кой набор си ,да ми стане по-ясно твоето същество.
САМО ЛЕВСКИ!

Върни се в “Левски”