Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- bilyaletdinov
- Контакти:
Re: Левски: Всичко около клуба
Макрон е доста по-качествена и скъпа марка от Жомата. Само, че за да се достави произведената за Левски продукция трябва кеш, а кеш няма.
Иван Василев ще им достави боклуци за без пари. То затова е цялата гимнастика, че даже и Титката може да гепи некой лев.
Иван Василев ще им достави боклуци за без пари. То затова е цялата гимнастика, че даже и Титката може да гепи некой лев.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
Сериозно ли?
Какъв е механизмът за закупуването им в глухата провинция.
Апропо - това за акциите е работещо. Заводът, в който работя, го купиха с Рмд. Моите 65 лева бяха капка в сравнение с големите началници, на които им дадоха хилядарки за участие. Те връщаха после пари, а на мен върнаха 300.
Какъв е механизмът за закупуването им в глухата провинция.
Апропо - това за акциите е работещо. Заводът, в който работя, го купиха с Рмд. Моите 65 лева бяха капка в сравнение с големите началници, на които им дадоха хилядарки за участие. Те връщаха после пари, а на мен върнаха 300.
metodito написа:Kotooshu написа:metodito написа:Kotooshu написа:Левски пуска в продажба акциите на Тити Папазов
Сетиха се ...
А може и такава да е целта. Колегата НОМЕР 14 го беше предположил отдавна.от Kotooshu » 13 май 2020 14:16
sinqkrepost1914 написа:
Kotooshu написа:
Подлогата
https://www.facebook.com/eurocom.bg/vid ... 423900556/
Oт цялото интервю разбрах, че според НКПСЗ най-добре би било мажоритарния дял да се ''замрази'', като в такъв случай 10 % оставащи в Тръста биха им дали право да свикат общо събрание и да си назначат УС, който да се заеме вече с действията по намирането на спонсори и рекламодатели. И кой ще облажи от цялото това ? Така вече няма да има пречка да си подпишат каквито си искат договори за охрана, кетъринг, маркетинг и прочие..
Още няколко "крачки" останаха за са си "присвоят" Клуба !
Питам се аз когато е възможно юридически , защо да не се пуснат акциите в продажба ?
Бих си купил (според възможностите ми), нали искат да взимаме решенията заедноЛевски е на феновете
Колегата, мисля, че беше той, предположи още преди месец сигурно поне, че това може да е нещо като пакетно предложение. Отделят се 35% от общите, които евентуално да бъдат продадени впоследствие. Наско си запазва своя процент и се търси "съ-собственик".
Айде сега ми обясни е те това нещо (вторично се продават акции от едно лице на друго, а парите влизат в акционерното дружество) как ще стане и ще се оформи счетоводно и ще те призная

- metodito
- Контакти:
alexdb написа:
Айде сега ми обясни е те това нещо (вторично се продават акции от едно лице на друго, а парите влизат в акционерното дружество) как ще стане и ще се оформи счетоводно и ще те призная
"Първична" продажба имало ли е? И някой въобще давал ли е и лев за акциите на "Левски"? Батков, Жепееца, Русев, Божков? Да ти отговоря, ма аз въобще си нямам на идея що за схеми се въртят с и в този клуб.
- modor
- Контакти:
Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков се очаква да говори за бъдещето на Левски по време на представянето на специален видеоклип, с който ще се даде началото на нова дарителска кампания.
От клуба обявиха, че в четвъртък от 11 часа Сираков и Павел Колев ще дадат пресконференция съвместно с Цветелин Димитров от Prime Productions (продуцент на видиоклипа) и операторът Йордан Георгиев (Anomaly.bg).
Очаква се на нея освен въпроси свързани с кампанията да бъдат зададени и въпроси за бъдещето на клуба.
От клуба обявиха, че в четвъртък от 11 часа Сираков и Павел Колев ще дадат пресконференция съвместно с Цветелин Димитров от Prime Productions (продуцент на видиоклипа) и операторът Йордан Георгиев (Anomaly.bg).
Очаква се на нея освен въпроси свързани с кампанията да бъдат зададени и въпроси за бъдещето на клуба.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
metodito написа:alexdb написа:
"Първична" продажба имало ли е? И някой въобще давал ли е и лев за акциите на "Левски"? Батков, Жепееца, Русев, Божков? Да ти отговоря, ма аз въобще си нямам на идея що за схеми се въртят с и в този клуб.
Първична продажба е набирането на капитал - дружеството емитира акции ти си купуваш, а парите отиват в капитала на дружеството. При вторичната (когато ти си продаваш акциите на мен) аз придобивам акциите ти, а ти взимаш парите за които сме се разбрали и те са си твои.
modor написа:Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков се очаква да говори за бъдещето на Левски по време на представянето на специален видеоклип, с който ще се даде началото на нова дарителска кампания.
Въпросът за бъдещето на клуба е ясен. Или в най-кратки срокове се намира нов собственик, който е способен да издържа клуба по настоящия модел Бащица или клуба фалира и се търсят опции за ребрандиране. Сираков е безполезен в цялата схема. А от действията му досега, вкл. с демотивацията Левски да не стигне до ЕКТ си е чисто вреден. Мисля, че отиваме на втория вариант. Майната им. Ще се гледа само чуждоземски футбол явно.
bilyaletdinov написа:Макрон е доста по-качествена и скъпа марка от Жомата. Само, че за да се достави произведената за Левски продукция трябва кеш, а кеш няма.
Ние бяхме с Макрон и не съм очарован от качеството на тениските!
По-добро от Адидас и Найк няма!

- blue avalanche
- Контакти:
miro_rz написа:bilyaletdinov написа:Макрон е доста по-качествена и скъпа марка от Жомата. Само, че за да се достави произведената за Левски продукция трябва кеш, а кеш няма.
Ние бяхме с Макрон и не съм очарован от качеството на тениските!
По-добро от Адидас и Найк няма!
Тук става въпрос между Макрон и Жома.