Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Eminem » 14 юли 2020 21:13

Kotooshu написа:Може и да няма фалит , ето пише се за ТИРЕ ! Кой знае какво ни е отредила тази кучка - съдбата или не е съдбата :?

Левски - Септември ?
Сираков и тити ще се изкарат спасители.
Тъй като за тити ще е второ спасение, след като спаси БК, ще се прекръсти на Исус. Ще се изживява като Месия, а ние припознавачите, за да си изкупим греховете, ще го разпънем на кръст.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 14 юли 2020 21:17

Четири варианта за спасение на Левски. И във всички Сираков и Папазов са напълно излишни. Защо беше това натягане да получат акциите и да приспят всички възможности за оцеляване на Левски?

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 14 юли 2020 21:19

Eminem написа:
Kotooshu написа:Може и да няма фалит , ето пише се за ТИРЕ ! Кой знае какво ни е отредила тази кучка - съдбата или не е съдбата :?

Левски - Септември ?
Сираков и тити ще се изкарат спасители.
Тъй като за тити ще е второ спасение, след като спаси БК, ще се прекръсти на Исус. Ще се изживява като Месия, а ние припознавачите, за да си изкупим греховете, ще го разпънем на кръст.

Всъщност БК Левски си е живо и съществува до днес. Тити просто регистрира нов отбор с подобно име и на база пропуск в правилата го намърда директно в първа група. Това което се случи в баскетбола и много по-грозно от случилото се с ЦСКА. Там ЦСКА беше във фалит, а в нашия случай благодарение на Тити и няколко фракции баскетболния отбор на Левски беше загробен и пратен в трета глуха.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 14 юли 2020 21:33

Eminem написа:При фалит и ако бездействието на Сираков продължи, той ще бъде част от убийците на клуба, защото ще е повече от очевидна неговата роля - да поеме фалита.

Това е все едно да кажеш, че Стоев ни е запратил в долната седмица. Нищо де, мантрата трябва да се повтаря, за да стане истина. Заприличахте ми отново на един форум, където са все едно някакви пионерчета с дружинна (или както се казваше там).

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 14 юли 2020 21:39

metodito - Твоето мнение какво е относно действията или бездействията на господата собственици ?
Мерси
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 14 юли 2020 21:41

metodito написа:
Eminem написа:При фалит и ако бездействието на Сираков продължи, той ще бъде част от убийците на клуба, защото ще е повече от очевидна неговата роля - да поеме фалита.

Това е все едно да кажеш, че Стоев ни е запратил в долната седмица. Нищо де, мантрата трябва да се повтаря, за да стане истина. Заприличахте ми отново на един форум, където са все едно някакви пионерчета с дружинна (или както се казваше там).

Тъпо сравнение. До момента единственото което направи Сираков е да не прави нищо. Така бяха пропуснати месеци през които можеше да се търси истински собственик.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 14 юли 2020 21:42

Днес на жребието имаше ли представител от клуба ?
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 14 юли 2020 21:42

Мето, не може всички да имат като твоето мнение. Всеки вижда нещата по различен начин. Аз ако ти кажа какво мисля и какво съм чул... Веднага ще ме нападнеж :mrgreen: Положението е много тежко. Няма спонсори. В момента само ние можем да справим клуба. Няма карам никой да дава пари. Следващия сезон ще си цъкаме предимно с унушките. Дано проявим някакво търпение към тях.
Само Левски!
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 14 юли 2020 21:50

modor написа:Мето, не може всички да имат като твоето мнение. Всеки вижда нещата по различен начин. Аз ако ти кажа какво мисля и какво съм чул... Веднага ще ме нападнеж :mrgreen: Положението е много тежко. Няма спонсори. В момента само ние можем да справим клуба. Няма карам никой да дава пари. Следващия сезон ще си цъкаме предимно с унушките. Дано проявим някакво търпение към тях.
Само Левски!

Това, което е известно е, че няма никаква известност. И никой не ЗНАЕ какво ще се случи. Някой твърди, че ЗНАЕ - лъже или е тенденциозен (това е мекия вариант). Нещата са много зле. Не знам какво ще стане. Това е. Изведнъж като някакви кучета, глутница. Това не е нормално и не ми изглежда случайно.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 14 юли 2020 21:54

„Левски“ стартира подготовка на 21 юли
Представителният отбор на „ПФК Левски“ ще започне подготовка си за новия шампионат на Първа професионална лига на 21 юли 2020 г.

Медицинските прегледи за футболистите на „ПФК Левски“ са насрочени за 21 и 22 юли. След тях „сините“ ще проведат и първата си тренировка преди новото първенство на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Върни се в “Левски”