Та за бога- примерно отиваш в банката за да искаш заем- и чакаш ден- два за да реши някой си в София, дето не ти е виждал очите дали може да го получиш или не.
Няма омраза от моя страна към вас -столичани, обаче съм забелязал, че гледате на останалите хора малко от високо.
Нека да ти разкажа нещо- приятел съм с 2-ма братя, чичо им е известен адвокат, защитавал медиците в Либия. Двамата непрекъснато псуват тъпите селяни , че задръстили столицата, подбивали им заплатите и сме им яли хляба. Питам ги аз: "А от къде ви е корена?", а те ми отговарят:" От ямболско"- изводите си ги правете сами.
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- PLOVDIV PEE 1912
Re: геноцид ли са Левски и ЦСКА за футбола в България в 21 век
принципно нямам нищо общо със "столицата ",по никакъв повод.От стара пловдивска фамилия съм и мога да говоря много по темата ,но айде да не се заяждаме.БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!
Именно, майк, именно - тия от ямболско що ги числиш към софиянците? Виж, хубаво е да четеш като хората. Центализацията не идва от София. Идва от комунистите. Никой софиянец не е виновен за това. А комунистите ги избират от всякъде, но не и от София. Питаш за сдс? Ми не знам дали го има - на последните избори в София имаха 20%. В останалата част . по 5%. Ти си прави сметката. Относно кмета - еми Софиянски беше избран от сдс. Сегашния дебил беше пред избор - той или татяна дончева. Ееее - май по-малко зле е той.
Не ви е София виновна. Не и хората дошли тук. Време е това да се схване. Виновни са комунистите, защото комунистическия мозък мисли централизирано, не софийския. Мислиш ли, че на мен ми е кеф морска администрация да е тук и хората имащи нужда от нея да задръстват града?
ПП Аз помня града преди 20 години, когато си играех футбол на Раковска. Беше по-малък, значително. Кажи ми точно как си сигурен, че тоя дето ти определя заема е софиянец? Как реши, че управлението на държавата се води от софиянци? Те са тук, защото всички ние като българи сме ги избрали, щото сме прости. Това обаче не ги прави софиянци.
Не ви е София виновна. Не и хората дошли тук. Време е това да се схване. Виновни са комунистите, защото комунистическия мозък мисли централизирано, не софийския. Мислиш ли, че на мен ми е кеф морска администрация да е тук и хората имащи нужда от нея да задръстват града?
ПП Аз помня града преди 20 години, когато си играех футбол на Раковска. Беше по-малък, значително. Кажи ми точно как си сигурен, че тоя дето ти определя заема е софиянец? Как реши, че управлението на държавата се води от софиянци? Те са тук, защото всички ние като българи сме ги избрали, щото сме прости. Това обаче не ги прави софиянци.
Re: "ЛЕВСКИ" е най-добрия отбор в България
мдаа,наистина Левски е най-добър,ама на челик 

Хе, хе не ги числя аз- те са родом от София, ала родата им не е- както и да е.
Стига с тези комунисти братче, за 20 години ако имахте изгода, щяхте да децентрализирате цялата власт- няма оправдания за това. Истината е, че всички пари отиват в столицата- така лапачите се събират на едно място и всичко става значително по-лесно.
При комунизма - системата беше таква, че държавата се грижеше за всичко. Вече 20 години е ясно, че държавата не може да се грижи за нищо, защо според теб не направиха дори и малък опит да променят системата? Да не говорим, че почти всички сини са пребоядисани червени, всички видяхме какво направиха докато бяха на власт- за 1 година успяха да изгубят президент, председател на Народното събрание, премиер и кмет на София. Чак се чудя какво съм им харесвал навремето.
Всъшност така и не ми става ясно, защо изместват столицзта от Търново в София.
Няма нужда да решавам нищо- отивам, подавам си документите и те ми казват- изчакваме в София да ви прегледат и удобрят.
Не говоря кой е софианец и кой не- това няма значение, казах ти вече- не тая омраза към тях- става въпрос ,че всичко е централизирано в София и ,че никой при вас няма изгода да промени това.
Стига с тези комунисти братче, за 20 години ако имахте изгода, щяхте да децентрализирате цялата власт- няма оправдания за това. Истината е, че всички пари отиват в столицата- така лапачите се събират на едно място и всичко става значително по-лесно.
При комунизма - системата беше таква, че държавата се грижеше за всичко. Вече 20 години е ясно, че държавата не може да се грижи за нищо, защо според теб не направиха дори и малък опит да променят системата? Да не говорим, че почти всички сини са пребоядисани червени, всички видяхме какво направиха докато бяха на власт- за 1 година успяха да изгубят президент, председател на Народното събрание, премиер и кмет на София. Чак се чудя какво съм им харесвал навремето.
Няма нужда да решавам нищо- отивам, подавам си документите и те ми казват- изчакваме в София да ви прегледат и удобрят.
Не говоря кой е софианец и кой не- това няма значение, казах ти вече- не тая омраза към тях- става въпрос ,че всичко е централизирано в София и ,че никой при вас няма изгода да промени това.
Re: КОЙ ИМА ПОВЕЧЕ ФЕНОВЕ-ЛЕВСКИ ИЛИ ЦСКА?
sedemnaiset написа:е убава работа ама говеждааа
Заслужаваш по айпи да бъдеш баннат,просто няма такъв като теб!Съжалявам те!!!
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
-
Re: КОЙ ИМА ПОВЕЧЕ ФЕНОВЕ-ЛЕВСКИ ИЛИ ЦСКА?
и с тва перманентно банване - накрая ще си останете само модераторите в тоя форум.
тва ли е целта???
тва ли е целта???
Хе, хе не ги числя аз- те са родом от София, ала родата им не е- както и да е.
Нищо лично към теб,но в цялата тема виждам само избиване на провинциални комплекси.Ти ми покажи една столица в света,която да не е административен център?Ако преди сто години бяха избрали Търново за столица,сега целия административен апарат да бе там и вие да псувахте болярите!Централизацията и съсредоточаването на административната власт в столицата нито е откритие,нито е практика на комунизма.
Столичните отбори нямат никаква вина за това,че управниците на вашите клубове продават за жълти стотинки или харизват без пари най-перспективните си играчи в София.А и не зная случай такъв играч да е бил изнасилван да играе тук.От вашата позиция е лесно да се реве срещу столицата,но за 15 години около 1000000 плакалници се пренесоха да живеят тук!Предишното такова масово преселение е било през 50-те години на миналия век.Общото е,че това са времена на икономическа криза в страната.А във вашите оплаквания намирам сходство с констатацията на лисицата от баснята на Ла Фонтен,че гроздето е кисело

В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Да Коща - предател или бъдещ любимец ?
Интересно защо когато някой футболист от "войската" премине в "ЛЕВСКИ" веднага е обявен за предател и враг ,а в обратния случай трансфера се приема за нормален
Re: Да Коща - предател или бъдещ любимец ?
Лайното винаги си остава лайно дори и на Марс да иде.