Барселона - Реал Мадрид 3:2 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Барселона - Реал Мадрид 3:2 (FT)

Мнениеот fcb_bg » 20 авг 2011 15:44

Madridist написа:Моуриньо никога не е казвал в интервю след мача Барселона била малко клубченеце, което е спечелило някакво незначително трофейче. Точните му думи са : Не мога да бъда лицемер и да кажа, че съм щастлив, след като не спечелихме трофея, но пък съм доволен от развитието, което отборът показа. В крайна сметка тази купа не е особено значима. С нещо да е излъгал ? С нещо да е обидил тук Барса ? Нормално е да каже, че тази купа не е с голяма тежест. Виж Шави след финала за Купата на Краля какво каза . Относно жестовете на Моуриньо, не виждам някой да ги оправдава. Само ми е интересно, ако Роналдо беше направил подобно нещо към скамейката на каталунците си след гола и отиде да блъсне в гръб играч на Барселона сигурно щеще да има коментари една седмица как гелосаният манекен за пореден път се е показал като егоист, самохвалко и т.н. Ситуацията с гримасата на Моуриньо за миризмата - ами при нея ясно се вижда как Меси замахна,че ще рита топката към него,но в последния момент я копна нагоре. А не е да кажеш, че ще му е първи път на Меси да прави подобно нещо.
Сега за симулациите и грубостите. Ами извинявай много ама това ми звучи като спора за яйцето и кокошката. Едните играли грубо и затова другите симулирали, ама кой е започнал пръв, всеки обвинява другия. Докъде ще го докараме така. За мача в сряда, направо се учудвам като чета коментарите. Как може за един двубой с точно една груба(Марсело срещу Фабрегас) и една неспортсемнска проява (Марсело срещу Меси) да бъде определян като груб мач, на фона на прекрасното първо полувреме и спокойната и до някъде мудна игра през големи периоди на второто. Относно симулациите на играчи на Барселона си спомням за целия мач, точно две (една на Педро и една на Алвеш). Значи ли,че мача е бил симулативен и цирк . Естествено, че не.

Значи излиза, че всяка една българска спортна медия е супернекадърна, след като написа, че Жозе е обявил Суперкупата за незначително трофейче, така ли? Нещо не ми се вярва, като му гледах ехидното подхилване на пресконференцията. Ами, кое каза за Виланова - Пито или и това не е вярно? Гледах репортажа от мача и неговото интервю по повечето български телевизии, едва ли всички са интерпретирали превода както си искат.
Аз знам какво видях с очите и не ми хареса. И си казвам какво мисля за тоя подлец. Казвал съм защо и откога не ми харесва този човек. Пълен деградил профан!!!! И предава това на играчите!
Да не започвам за грубостите и симулациите, защото както обикновено става - всеки говори за 1 мач както си иска, а пък те са 2.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 20 авг 2011 15:47

Да Моуриньо е обявил Суперкупата за незначителен трофей, което е самата истина, но никъде не е казал,че Барселона са "малко отборченце" ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 20 авг 2011 15:48

Madridist написа:[center]Жозе се извини![/center]

[center]Изображение[/center]

Старши треньорът на Реал Мадрид Жозе Моуриньо не е доволен от себе си. Наставникът призна, че е сгрешил с поведението си на реванша от Суперкупата на Испания срещу Барселона на „Ноу Камп“. Моуриньо се опита да бръкне в окото на помощника на Пеп Гуардиола Тито Вилянова, и като цяло се държа отвратително със съперника.

Пред „Марка“ вече дни след двубоя, португалецът споделя, че нищо не оправдава действията му и се извини на Вилянова и всички засегнати. Той добави, че е бил провокиран многократно, и напрежението е взело връх, но това не е основателна причина за поведението му.

Още на следващия ден Моуриньо добавя, че се е осъзнал, и на трезва глава вече е съжалил за стореното. Той добавя, че е наясно с отговорностите, които носи като треньор на Реал Мадрид, и клубът не бива да е отговорен за неговите действия. Жозе твърди, че не би действал така в никакви други обстоятелства, и изобщо – никога повече през живота си

;)

"Жозе твърди, че не би действал така в никакви други обстоятелства, и изобщо – никога повече през живота си"

Това от родна медия ли го копира? Да знам, че после да няма пак "писали са каквото си искат"? И вярваш ли на подчертаното? Хаахахаха, как бих му се изсмял в лицето, не е истина!!!! Извинил се бил, голямото чудо направил Жозето!!! Като голям човек, трябваше да го направи на интервюто след мача, не да се прави на шут и да обижда допълнително човека!!!

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 20 авг 2011 15:50

Madridist написа:Да Моуриньо е обявил Суперкупата за незначителен трофей, което е самата истина, но никъде не е казал,че Барселона са "малко отборченце" ;)

А какво определение е казал за Барселона тогава? Или не ги е обвинявал, че децата криели топките?

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 20 авг 2011 15:59

Моуриньо след мача с нищо не е обидил Тито , дори не го е споменавал в интервюто си. Ясно е,че каквото и да направи/не направи Жозе винаги ще е лош и черен за едни хора и голям за други. Когато дава интервю и казва каквото мисли-преводачът бил арогантен и прост с голяма уста, когато не ходи на пресконференции, а праща Каранка - защо не ходил на пресконференцията, а се криел като мишка. Ако не се беше извинил, щеще пак да има коментари,че той е самохвалко,който не може да губи, не приема загубите и винаги търси вината в другите. Е вината тук като гледам я вижда само и единствено в себе си и съжалява за постъпката си. Смятам,че постъпва мъжката - направи голяма простотия и се извинява публично на Тито. Това, че е след три дни, а не веднага няма никакво значение, както са казали хората по-добре късно, отколкото никога. Един Касияс вече два дни се опитва да се свърже с Шави по телефона,да помиряват отборите, и не може, при положение,че двамата са семейни приятели.

ПС. Това е превод от Гонг, ако искаш мога да ти дам линк и от испански медии да го прочетеш ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 20 авг 2011 16:08

Madridist написа:Моуриньо след мача с нищо не е обидил Тито , дори не го е споменавал в интервюто си. Ясно е,че каквото и да направи/не направи Жозе винаги ще е лош и черен за едни хора и голям за други. Когато дава интервю и казва каквото мисли-преводачът бил арогантен и прост с голяма уста, когато не ходи на пресконференции, а праща Каранка - защо не ходил на пресконференцията, а се криел като мишка. Ако не се беше извинил, щеще пак да има коментари,че той е самохвалко,който не може да губи, не приема загубите и винаги търси вината в другите. Е вината тук като гледам я вижда само и единствено в себе си и съжалява за постъпката си. Смятам,че постъпва мъжката - направи голяма простотия и се извинява публично на Тито. Това, че е след три дни, а не веднага няма никакво значение, както са казали хората по-добре късно, отколкото никога. Един Касияс вече два дни се опитва да се свърже с Шави по телефнона,да помиряват отборите, и не може, при положение,че двамата са семейни приятели.

ПС. Това е превод от Гонг, ако искаш мога да ти дам линк и от испански медии да го прочетеш ;)

Значи всичко това е една измислица, така ли да го разбирам? Всички медии са го казали, само защото така ще е по-скандално? Сид Лоу от "Гардиън" да не е чел нашите медии, че и той го е казал?

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 20 авг 2011 16:14

Ами признавам си,че му четох интервюто в Спортал и "Марка" и там нищо не беше споменал за Тито и инцидентите на края. Имаше за картона на Пепе и Марсело, за израстването в отбора и че е доволен от представянето на своите футболисти. Но за Тито нямаше нито дума. Това естествено, не означава, че не го е казал, може да съм го пропуснал. Както и да е, лек и хубав ден от мен, ще излизам малко на разходка ;)

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 20 авг 2011 16:16

Madridist написа:Ами признавам си,че му четох интервюто в Спортал и "Марка" и там нищо не беше споменал за Тито и инцидентите на края. Имаше за картона на Пепе и Марсело, за израстването в отбора и че е доволен от представянето на своите футболисти. Но за Тито нямаше нито дума. Това естествено, не означава, че не го е казал, може да съм го пропуснал. Както и да е, лек и хубав ден от мен, ще излизам малко на разходка ;)

Благодаря и на теб!!! ;) Ти си пич за разлика от този помияр на подписа ти!

P.P. :) :)

http://www.elpais.com/videos/deportes/Mourinho/Pito/Villanova/tengo/nada/comentar/elpviddep/20110818elpepudep_3/Ves/

Потребителски аватар
bobi_getov
Контакти:

Мнениеот bobi_getov » 20 авг 2011 21:25

Потребителски аватар
McMarto
Контакти:

Мнениеот McMarto » 20 авг 2011 21:45

fcb_bg написа:
McMarto написа:Я ми обяснете едно нещо. Според всички фенове на каталунците, ако Моуриньо беше победил, щял да скача като малко дете от радост, щял да се подиграва и да изрича куп глупости по адрес на Барса.
Първия мач ви поведохме - всички се радваха, поздравяваха се. Само на лицето на Моуриньо не видях усмивка, не видях и намек за някакъв жест на подигравка. Както и на всеки следващ или предишен гол - Моуриньо скача на крака и миг по-късно се обръща към пейката или поздравява някой играч, но нищо повече.
Винаги когато Моуриньо е правил жестове, е имало причина. Когато Моуриньо се престори, че Меси мирише, Меси преди това се засили към него, все едно ще го рита с топката. Вие никога ли не се опитвате да "затапите" приятелите си когато ви бъзикат?
А и да не съм прав - погледнете го от тази страна - да правиш такива жестове не е наказуемо. Не е нарекъл Меси маймуна, нали? Нито е обиждал някога на расова основа? Нито пък е стъпвал на нечия глава, стига сте ми го размахвали тоя смешен клип, на който нищо не се вижда.
Ако иска, Моуриньо може да яде чипс и да пие кола, да ходи на ръце или да си бърка в носа, да дойде на мача със сандали с чорапи или да си играе на телефона. Това не е наказуемо.
А пък да казвате, че Моуриньо е неудачен треньор, е чиста доза тъпизъм. Човека е печелил достатъчно купи с различни отбори, за да си позволи малко самодоволство. Побеждавал е Барселона с 3 различни отбора. Очевидно стратегията му е добра? Или чакате сам да мине Реал Мадрид по шампионски лиги, за да го признаете? Ако някой отрича качествата му, значи отрича и постиженията му, което е абсурдно.

А Мегън Фокс е напълно прав, казвайки, че противника трябва да се уважава. Аз никога не съм идвал тук, казвайки, че Барса са шибани, долни симуланти, не заслужават никакво уважение и трябва да умрат, нито съм казвал, че Гуардиола не е никакъв треньор, защото след неговото идване са започнали грандиозните симулации (аналогия с идването на Моуриньо и грубостите на Реал), както примерно дойде Мидълзбро, започвайки да се заяжда как, едва ли не, Барса не са направили нищо лошо в цялата си история, все едно, че това е библейски сблъсък между Господ и Сатаната - единия е безкрайно добър, а другия - лъжец, измамник, покварява всичко и играе грубо.

Дали симулациите са започнали с идването на Пеп, това си е твое лично виждане. За пореден път заявявам - аз подкрепям с 2 ръце симулативното поведение на играчите на Барселона, щом срещу тях се играе грубо и ненаказуемо. Алооо, шефе, ти к'во ще си мислиш, когато някой съперник нарочно посече 1 и удари още 2-ма твои съотборници? И на всичкото отгоре, федерацията после не го наказва подобаващо за действията си? Какво ще си мислиш те питам?

Тук не си ме разбрал. Казвам, че "нито съм казвал, че Гуардиола не е никакъв треньор, защото след неговото идване са започнали грандиозните симулации (аналогия с идването на Моуриньо и грубостите на Реал)" - никъде не споменавам, че аз самия смятам така. Соча го като аналогия на идването на Моуриньо и грубостите в Реал.

Освен това, дали грубостите в Реал започват в резултат от симулациите на Барселона или обратното - не знам, но и двете не ми харесват.
И все пак не можеш да отречеш, че половината ви футболисти са страхотни актьори. Докато фауловете са позволени обаче, симулациите - не.

Върни се в “Архив”