PLOVDIV PEE 1912 написа:Ама аз съм намерил, каквото е нужно за МОЯ клуб, именно за да не ставам смешен. Аз не цитирам незнайни автори, 12-годишни учредители и предания от поколение на поколение. Аз вадя документи, не предания. Последният, който следва да става смешен, точно в тази тема, това съм аз. И МЕКО КАЗАНО се гордея с отбора си! Доказано първият в България, на ПЪРВО място по успехи, след наложените за мен "грандове" още от времето на комунизма! Първият отбор в България не само свормирал се законно като пръв, но и първият полуфиналист в европейски клубен турнир! Когато друг отбор бъде ПРЪВ, както сме били първи ние и може да застане с аргументи А НЕ С ЛЪЖИ зад думите си, аз ще съм първия, който ще го поздрави!
Добре тогава ,за да разбереш защо Ботев бива споменаван като по стар от Славия от всички(влючително и презитента ви)намери си снимки ,книги,документи...
Знаеш ,че имам голямо уважение към Славия,така че не ми напомняй какво има.Ботев също държи множество рекорди в Евротурнирите.
Да разбирам ли, че въпреки всичко, което вадя, вие чакате на Венци Стефанов да ви извади някакви факти? Какво извадиха канарите в темата? Венци ли трябва да вади нещо за вас, защото вие не сте в състояние?! Че той не се интересува конкретно от вас!