Кой е най-старият и регистриран футболен клуб в България?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: Кой е най-старият и регистриран футболен клуб в България?

Мнениеот slavia_forever » 28 дек 2010 21:28

PLOVDIV PEE 1912 написа:
Ама аз съм намерил, каквото е нужно за МОЯ клуб, именно за да не ставам смешен. Аз не цитирам незнайни автори, 12-годишни учредители и предания от поколение на поколение. Аз вадя документи, не предания. Последният, който следва да става смешен, точно в тази тема, това съм аз. И МЕКО КАЗАНО се гордея с отбора си! Доказано първият в България, на ПЪРВО място по успехи, след наложените за мен "грандове" още от времето на комунизма! Първият отбор в България не само свормирал се законно като пръв, но и първият полуфиналист в европейски клубен турнир! Когато друг отбор бъде ПРЪВ, както сме били първи ние и може да застане с аргументи А НЕ С ЛЪЖИ зад думите си, аз ще съм първия, който ще го поздрави!

Добре тогава ,за да разбереш защо Ботев бива споменаван като по стар от Славия от всички(влючително и презитента ви)намери си снимки ,книги,документи...
Знаеш ,че имам голямо уважение към Славия,така че не ми напомняй какво има.Ботев също държи множество рекорди в Евротурнирите.

Да разбирам ли, че въпреки всичко, което вадя, вие чакате на Венци Стефанов да ви извади някакви факти? Какво извадиха канарите в темата? Венци ли трябва да вади нещо за вас, защото вие не сте в състояние?! Че той не се интересува конкретно от вас!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 28 дек 2010 21:28

Не бе, пита те кои са имената на играчите от шампионския ви сезон 29та година, доста ясно го е написал човека.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 28 дек 2010 21:31

Аз питам, след като цитирах документи, цитирах имена, цитирах история, цитирах и снимков на футболисти и ръководство на Славия от 1913 година, без деца на 12 години. Може ли да получа някаква информация за учредяването на Ботев Пд, която да е съдържателна, адекватна и конкретна (било то и взета от Венци Стефанов)?

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 28 дек 2010 21:33

Да разбирам ли, че въпреки всичко, което вадя, вие чакате на Венци Стефанов да ви извади някакви факти? Какво извадиха канарите в темата? Венци ли трябва да вади нещо за вас, защото вие не сте в състояние?! Че той не се интересува конкретно от вас!

Добре бе Форевър,защо всички смятат Ботев за по стар от Славия?Сам си отговаряй на тоя въпрос.Явно ти нещо не си на ясно ,защото всички останали твърдят обратното.В темата се показаха достатъчно материали ,които доказват годината на създаване.

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 28 дек 2010 21:34

Не бе, пита те кои са имената на играчите от шампионския ви сезон 29та година, доста ясно го е написал човека.

Защо пита?Съмнява се в шампионската титла на Ботев през 1929-та?

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 28 дек 2010 21:35

PLOVDIV PEE 1912 написа:
Модератор ЛокоПД написа:
PLOVDIV PEE 1912 написа:[
Защо сте толкова напористи тогава?Имате си раздел Локо,нали?Кво ви боли вас "НАЙ СТАРИЯ КЛУБ"?

ИОскаш да кажеш ,че не сме ставали шампиони 29-та година?

Вие в случая ,сте по-напористи :lol: И вие си имате раздел "Ботев" и вас що ви боли ?! Тук е раздел "Футбол- България" и всички могат да пишат :idea:

А бе майна,как мога да твърдя ,че не сте шампиони през 1929 г,след като всичко е документирано ?! Никога никой няма да ви оспорва този успех - всичко е записано,документирано и подпечатано.Това е меко казано ,несериозно.Имахме спор относно състава т.е. имената на футболистите/по-точно двама/,които са играли в Ботев и са станали шампиони на България.Затова помолих вашия модератор да постне имената на играчите.Ако някой друг може да свърши тази работа - може и той да го направи,нямам против.

Пак нещо не разбрах ,какво имаш в предвид?Ся ше кажеш ,че Спортклуб е бил шампион ли?

Не знам...Не знам,вече ,майна,как да си формулирам въпроса :roll: Къв Спортклуб,кви пет лева...!? През 1929 г.,Ботев /твоя отбор/,става Шампион на България.И питам всички канари/ които не се съмнявам,знаят историята си от А до Я/ тук - кои са хората,играли в Ботев,през 1929 г.Имената /не е задължително да се знае кой на какъв пост е играл/.Елементарно е,какво толкова съм попитал... :roll:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 28 дек 2010 21:38

Не знам...Не знам,вече ,майна,как да си формулирам въпроса :roll: Къв Спортклуб,кви пет лева...!? През 1929 г.,Ботев /твоя отбор/,става Шампион на България.И питам всички канари/ които не се съмнявам,знаят историята си от А до Я/ тук - кои са хората,играли в Ботев,през 1929 г.Имената /не е задължително да се знае кой на какъв пост е играл/.Елементарно е,какво толкова съм попитал... :roll:

Защо да ти ги казвам бе човек?Ей тука съм си ги записал на едни лисче ама няма да ти ги кажа ,просто не виждам причина.

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 28 дек 2010 21:45

PLOVDIV PEE 1912 написа:

Защо да ти ги казвам бе човек?Ей тука съм си ги записал на едни лисче ама няма да ти ги кажа ,просто не виждам причина.

Както казах,имаме спор с мой приятел ботевист.Добре.Щом не може - не може.Май ще трябва да пиша на Тони Петров... :roll:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 28 дек 2010 21:47

Както казах,имаме спор с мой приятел ботевист.Добре.Щом не може - не може.Май ще трябва да пиша на Тони Петров... :roll:

А Тони защо да ти отговаря ?А защо се интересуваш?Шампион е Ботев .Повече няма какво да говорим.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 28 дек 2010 21:50

PLOVDIV PEE 1912 написа:Добре бе Форевър,защо всички смятат Ботев за по стар от Славия?Сам си отговаряй на тоя въпрос.Явно ти нещо не си на ясно ,защото всички останали твърдят обратното.В темата се показаха достатъчно материали ,които доказват годината на създаване.

Искаш да кажеш, че ти цитираш всички (а всъщност и никой и нищо конкретно), така ли? Искаш от мен да отговоря на въпрос, на който ти не можейки да отговориш по никакъв начин цитираш "всички"? Цитираш неопределено, не се обосноваваш, споменаваш Венци Стефанов, после и него не можеш да цитираш! Без да се заяждам по никакъв начин, но хайде да говорим с фактология, а не с това, какво са казали "всички", при положение, че не всички, а само ВИЕ казвате нещо, зад което не можете да застанете толкова време и по никакъв конкретен начин!

Върни се в “Архив”