rane написа:Венелин написа:Ама каква селекция очаквате, не мога да разбера?! На всеки пост имаме по двама, че и по трима футболисти над средното ниво за България. За какво да взимаме още?
Нормално е, да се вземе някой, ако някой се продаде така, че за сега не би трябвало да се очакват нови. Другият вариант е, ако влезем в трупите на евротурнирите - тогава може да се взимат 2-3 по-класни футболисти.
Амиии... не знам, хора. Щом се задоволявате да сме над средното ниво...за България...
Без коментар!
Аз друго не мога да разбера, като си скъсан и нямаш 5 лева в джоба, по ресторанти ли ходиш да ядеш? Първо си оправяш финансовото състояние и това са фактите. Предполагам, че повечето от вас нямат нищо против някой бащица, който да налива мръсни милиони, тип Папазки (доказан престъпник), Домуса, Черепа, Цеката, Гришата, ако щеш Тиквата или Шиши и всеки сезон да се борим за шампиони. Глорихънтърството и типично за едни други приятелки, но не мисля, че има почва в отбор като Левски, който по прецумция не е създаден да гони тенекета, а със съвсем друга цел. Ясно е, че такива "фенове" ще бъдат и първи припоци.
Икономическата ситуация в България е такава, че не се вижда кой би инвестирал в отбор като Левски, въпреки голямата фенмаса, не е като да няма кой - Лидл, Кууфланд, Билла. Ако случайно Гъзко беше мафиот и наливаше, сигурно щяхте да го славите, но не, неговите грехове са съвсем други и е скъсан, затова и искате да се маха, управленските му решения са вторичен фактор или само повод за мрънкане. Всеки дава идеи и много знае, типично по български, ама тук има нужда от ПАРИ. Но пари от патрЕот на маса как да чакаш.
Аз написах по-рано, че имаме нужда от централен нападател за поне милион евро, т.е. качествен такъв, около който Рупанов да се развива. А Сангаре и Колев да си ходят. Твърде вероятно е и Мустафата да си ходи, но предполагам, че му търсят някой лев. Честно, на Колев не можем и една стотинка да му вземем, та е въпрос на разтрогване. Тук не мисля, че вината за привличането му е на Гъзко, не, Генчо си го доведе, а защо Гъзко доведе Генчо, е друг въпрос и за мен огромна грешка, най-вече заради виждането за налагане на нетипичната за Левски схема 3-5-2.
П.П. Темата с тези 400К много ви бърка. За да играеме гарантирано 36 кръга с поне 4 българи, трябва да имаме ПОНЕ 8-9 такива в състава, поради неизбежни контузии и картони, като те на всичкото отгоре трябва да са на различни постове и конкурентни на титулярите. Сори, ама като гледам националния отбор, не мисля, че има толкова много качествени българи налични и че те ще излязат ПО-ЕВТИНО от 400к. Не забравяйте, че тези пари се приспадат СЛЕД края на сезона и не се плащат предварително. Убеден съм, че първите няколко мача ще започнем в пъренството с поне 4 българина, както правим и без правилото.