mark1926 написа:krumeto написа:mark1926 написа:А относно твърдението на Марти н Луков- нашият вратар, явно има предвид ,че Лудогорец могат да си купят с безкрайни милиони играчи, но няма как да си купят фенове!
Трябва да се знае, че нито един фен на Лудогорец от 30-40 фена ОБЩО не е платил пътни и билет, всичко е безплатно! Но алфалисърдж доказвала, че това е отбор с увеличаваща се фенска маса???Според мен от 40, са станали 50 фена, което е видим прогрес, но замаскиран под надслов, ние сме МНОГО...
Колко дълбоко ти бръкна Лудогорец, та нямаш мнение без да си ги чекнал?
Жалкарче, нищо не постигаш, само се чешиш, обаче след това повече сърби!
Дълбоко ме засегна поредният редовен гол ,който ни отменят срещу Лудогорец! Бяхме заклани от съдията за суперкупата! Как да не ме засяга???
Дали е грешна свирката на съдията, знаят само те. Но, гол няма, защото 10 секунди след свирката на съдията оня стреля във вратата. Играчите начело със вратаря са спрели да играят.
Затова правилника казва, "гола се отменя, ако има такъв и жълт картон на играча за игра след свирка на съдията"!
За фактите, за които ми пишеш в един по преден пост, не са никакви факти. Това са измислиците на надрусаните ви фенове.