Viktor4o_Rs написа:За колко се продаде на комунетата, за колко сребърника ? Днес ще сме 20 000 пред Министерски съвет и парламента, по-добре не излизай навън
Що ще се трепем ли фашизоиде. А ти за колко се продаде на Пашата.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Viktor4o_Rs написа:За колко се продаде на комунетата, за колко сребърника ? Днес ще сме 20 000 пред Министерски съвет и парламента, по-добре не излизай навън
BLUE CHAMPIONS написа:Знаех си! Още вчера казах, че хейта от Пеевски ще се се извърти отново към Сидеров. Срамувам се да го кажа, но имаме огромен лош интелектуален материал![]()
Следващата стъпка е чистата комунистическа коалиция БСП@ГЕРБ@ДПС! Това е нещото, което се подготвя чрез манипулираната неприязън към Сидеров. Друг вариант не съществува, а за момента, Сидеров е наистина огромен трън в парламента.
Продължавайте да си хвърляте енергията в тази посока и само след 6 месеца ще ви докарат до начин в който няма да знаете на кой свят се намирате.
RedeviL написа:За мен това не е ясен аргумент! Къде е казано, че шефът на ДАНС задължително трябва да е от системата? И какво положително вършиха досега т.нар. "вътрешни специалисти" в борбата срещу сивата икономика, контрабандата и корупцията? За да бъда по-ясен ще ти припомня и коментара на Марк Грей (говорител на ЕК) по повод назначението на Пеевски за шеф на ДАНС! Хората ясно заявяват, че не се интересуват и не коментират персонални назначения, а по-скоро са загрижени страната да покаже резултати в борбата с организираната престъпност!
urkoto написа:alexveselinov написа:Поредната гейберастка тема антиволен.
Започвате да ставате смешни![]()
![]()
Абе в тоя форум не разбрахте, че не съм гербераст, а краен Костовист. Чеки, ще си го сложа Командира за аватар, белким спрете да ме обиждате по този гнусен и долен начин, наричайки ме гербераст - то по-добре на ******** да ме обиждаш, по-малко обидно е отколкото гербераст...
grasiani написа:Viktor4o_Rs написа:За колко се продаде на комунетата, за колко сребърника ? Днес ще сме 20 000 пред Министерски съвет и парламента, по-добре не излизай навън
Що ще се трепем ли фашизоиде. А ти за колко се продаде на Пашата.

RedeviL написа:urkoto написа:Levskar_forever написа:Така се прави ! Не да ходиш и да играеш мач когато половин милион са по улиците в страната.
Принципно съм напълно съгласен, въпроса е не е ли малко късничко вече? Народа е казал, три пъти мери, един път режи
Къде беше същия този народ, когато назначиха една откровена мутра за гл.секретар на МВР?dunavfc написа:Късно е либе за китка....ORESHARSKI YOU ARE NEXT !
Понеже всички само повтарят как Пеевски трябвало да бъде отзован, но досега не съм чул нито един ясен аргумент против него.. Да не би причината, поради която не харесваш Пеевски да е същата като тази, поради която харесваш Борисов?
BLUE CHAMPIONS написа:Знаех си! Още вчера казах, че хейта от Пеевски ще се се извърти отново към Сидеров. Срамувам се да го кажа, но имаме огромен лош интелектуален материал![]()
Следващата стъпка е чистата комунистическа коалиция БСП@ГЕРБ@ДПС! Това е нещото, което се подготвя чрез манипулираната неприязън към Сидеров. Друг вариант не съществува, а за момента, Сидеров е наистина огромен трън в парламента.
Продължавайте да си хвърляте енергията в тази посока и само след 6 месеца ще ви докарат до начин в който няма да знаете на кой свят се намирате.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта