ЦСКА - Зимна селекция и подготовка 2012/2013
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА - Зимна селекция и подготовка 2012/2013
Паро е казал, че няма ад взимаме повече чужденци освмен Хюсеинович, понеже бройката е запълнена, което е добра новина за мен. Да, в спряганите бразилец и португалец може би имаше класа, но за мен реално такъв тип трансфери не са наложителни и по-добре да не се правят. Какво имам в предвид? На първо място не виждам място в схемата за нито един от тези двама играчи. Като опорни халфове твърди титуляри са Саша и Янчев, сега идва и Хюсеинович, който принципно също може да се бори за някои от тези две места. Имаме Тангариня и докато той е в състава няма смисъл от други играчи на този пост. Може би след края на сезона, когато Тошко евентуално реши да ес откаже. По въпроса за крилото, каквото е Марсиньо, според мен не е лош този играч, но друг е въпросът, че явно е доста несериозен, щом е сменил толкова отбори в кариерата си. Но щабът ни вече трябва ад има ясна идея с каква схема ще играем през проблетта с наличните играчи, тук включвом и босненеца, макар че не е на 100 % сигурен. Значи има два варианта. Единият е 4-4-2, където Хюсеинович най-вероятно ще бъде налаган вместо Тошко или Саша, а напред двойка нападатели ще са Камбура и Платини. По крилата опциите са добре познати, като Присо(ако не го продадем), Скиорили, Чочев, Сержиньо, Анисе, Нюанджи... При такава схема има резон да купим сега още едно крило, но само ако е по класно от настоящите и по възможност ако можем да се освободим от поне един от гореспоменатите. Другият вариант е 4-3-3, къдете се играе без типични крила, а по-скоро с флангови нападатели, като такива могат да бъдат пробвани доста играчи. При такава схема с трима вътрешни халфа би била идеална за Хюсеинович и също така Тошко и Саша запазват местата си. Не знам дали нямаме нужда и от още един вътрешен халф при такава схема. Двама от нападателите са ясни при такава схема, а третият може да бъде избиран измежду Нюаджи, Анесе, Чочев дори. Най-вероятно щабът ще използва и двете схевми през пролетта в зависимост от противника и наличните здрави играчи. Според мен няма смисъл да купуваме никой, а да дадем още един шанс на всички налични в отбора като Анисе, Нюаджи, Скиорили, Присо дори, Сержиньо и т.н. И вече лятото да продават, които не стават и да им се търсят заместници на продадените
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Ха честит Ви Йешич

-
ЧНГ!Живи,здрави и много щастие и успехи през новата година!
А това с Йешич ще е най-голямата простотия.Предполагам,че все пак е поредната миризлива партенка.
А това с Йешич ще е най-голямата простотия.Предполагам,че все пак е поредната миризлива партенка.
- Червени_шампиони
- Контакти:
Стойчо остава. Не вярвам боклуците да са толкова глупави, за да си вкарат такъв автогол.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
От Титан всичко може да се очаква, за мен лично е доста глупаво да се сменя треньора точно сега. Майкъла беше прав след Симитли ии Мура да но сега е безсмислено. Йешич не ми харесва като вариант а и да си призная не виждам кой може да наследи Стойчо. Единствения вариант за мене е Мето Деянов.
Не знам кво да кажа, ако това дтане и боклуците манат сега Стойчо за сетен път те ще докажат пред цялата общественост и в частност феновете на ЦСКА че са тъпи, селски пръчки и мошеници, които грам не им пук за отбора, феновете или мнението на спортния директор, от който по принцип трябва ад зависят тези неща. Сега в отбора се създаде някво спокойствие. Майкъла, Стойчо и Паро могат да изградят добро трио. Мисля, че и Спас Джевизов се завърна в тима наскоро. Нека оставят тези хора ад работят без да им се бъркат дори и с двойно и тройно по-малко пари, отколкото те даваха преди за селекция за куци коне от чужбина и ви гарантирам, че ЦСКА ще трътгне нагоре. За първи път от доста време виждам да се прави добра селекция, доволен ще съм дори да няма други нови попълнения освен тези. Ако пък има нека да е някое българско младо момче, както каза Паро за крилото или за вътрешен халф.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
Отборът на ЦСКА ще прекара повече от месец от зимната си подготовка в Турция. "Армейците" ще се съберат за първа тренировка на 7 януари, а два дни по-късно заминават за курорта Алания. Там те ще проведат и двата етапа от подготителния си период. Най-вероятно по средата на лагера "червените" ще се приберат за няколко дни в България.
Засега има една сигурна контрола. Тя ще бъде на 12 февруари срещу тима на Цветан Генков -Висла Краков. Останалите спаринги ще бъдат уточнени окончателно в близките дни.
някой на 10 януари няма да се сабудят в мъгла и студ. иначе имаме една седмица да приключим селекцията и на лагера да обиграем титулярите за пролетта
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
danko_sot написа: Като опорни халфове твърди титуляри са Саша и Янчев
Янчев вече не става.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
- Red Warrior
- Контакти:
danko_sot написа:Не знам кво да кажа, ако това дтане и боклуците манат сега Стойчо за сетен път те ще докажат пред цялата общественост и в частност феновете на ЦСКА че са тъпи, селски пръчки и мошеници, които грам не им пук за отбора, феновете или мнението на спортния директор, от който по принцип трябва ад зависят тези неща. Сега в отбора се създаде някво спокойствие. Майкъла, Стойчо и Паро могат да изградят добро трио. Мисля, че и Спас Джевизов се завърна в тима наскоро. Нека оставят тези хора ад работят без да им се бъркат дори и с двойно и тройно по-малко пари, отколкото те даваха преди за селекция за куци коне от чужбина и ви гарантирам, че ЦСКА ще трътгне нагоре. За първи път от доста време виждам да се прави добра селекция, доволен ще съм дори да няма други нови попълнения освен тези. Ако пък има нека да е някое българско младо момче, както каза Паро за крилото или за вътрешен халф.
+1948!
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
- Red Warrior
- Контакти:
Македонците се загрижиха: "Хюсеинович Троянски кон в ЦСКА София".
http://sitel.com.mk/husejnovikj-trojanski-konj-vo-cska-sofija

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост