Що да са 24 мил.?
И защо конкурента им Макс спорт дават повече събиятия за по малко пари
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Толкова платиха. Може и повече да са дали след това. По едно време бяхте сърдити, че няма мачове от 17. Мтелите какво повече излъчват? 13 седмици в годината ШЛ, Сериа А и Ла Лига. Да не забравяме ШЛ по баскет, тенис и UFC, който почти никой не гледа.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
ШЛ по футбол, лека атлетика и тн. повече 3пъти от диема.
Да не говорим, че Домуса продава права сам на себе си
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Warped написа:ШЛ по футбол, лека атлетика и тн. повече 3пъти от диема.
Обадете са на а1 да купят за 6 600 000 А група и да си заделят още 5 за преките излъчвания, за да сте доволни. А, да, ще стане 10 лв и някой от Серия А и Ла Лига ще трябва да бъде свален от ефир.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Ти не им бери грижа, а офертите за А група само Венци, фурната и чистачката на БФС са ги виждали.
И пак не си коментираш най важното - Домуса продава сам на себе си правата

Непринуден:
Warped написа:Ти не им бери грижа, а офертите за А група само Венци, фурната и чистачката на БФС са ги виждали.
Искаш да кажеш, че Киро плаща на БФС и след това прибира 6.5 млн за себе си?
Като приспаднеш парите които се дават на Лудогорец и тия дето взима от бфс....
Може и да е по малка сумата, но прибира достатъчно
Може и да е по малка сумата, но прибира достатъчно
Непринуден:
metodito написа:alexdb написа:Ми хубаво. БФС да го бяха отсвирили и да бяха дали правата на БТВ за 3 млн. Така по-доволен ли щеше да си?
Изглеждаш разумен човек, а разсъждаваш като някой от СЗ. Виж рейтинзите на ФБ страницата на GARB. За миналата седмица най-гледаният мач е финала за купата по Диема. Виж му гледаемостта - два пъти по ниска от някакъв си филм Принцът на Персия по Нова и пет пъти по нисък от турския сериал по БТВ които са съ вървели по това време. Гледаемостта им е малко по-висока от сапунката дет е вървяла по Диема фемили дет я гледат домакините между другото. Считай за какъв колосален зрителски интерес към нещото наречено Бг футбол има. Ако това трябва да ти се преведе в зрители е някъде между 150 и 200 хил. зрители са гледали финала за купата. Считай колко гледат Витоша - Царско село или Левски - Спартак Вн.
Това с ТВ рейтингите не върви у нас, колега. Нищо общо. При липса на свободен медиен (и) рекламен пазар - наистина нищо общо.
Имам предвид това, че не съм проверявал, но ми е интересно колко собственици на клубове в същите лиги, чиито права продава, държи и клуб в тях? И когато имаш такива пари, те са си твои и... разбираш мисълта ми. А иначе тоя фейсбук пост го посочих щото ми стана любопитно (не знаех, че ще се превърне в драма - да сменяме темата). 11 милиона да са, ако все още е валидна тая цифра от "Дневник". Има значение. Защо? Колко гледат само Премиършип и колко гледат само любимия си бг клуб. (Вземи и хората в чужбина, които ползват play.demaextra.) Колко ще са тея, които ако има друг канал - само бг и Кирчо ги няма, колко по-малко ще са абонатите му? Не бъди съгласен, но аз мисля, че ще са много. Наско и "Левски" (Наско нали бил комарджия) трябваше да блъфират. А и то реално, след два месеца кой знае къде ще сме. И "Левски" да излезе от схемата. Преди това можеше да се опита да убеждава не Ганчев, а пловдивските отбори, да речем. На Локото го знаем, луд е в главата Крушата - щеше да се съгласи. На "Ботев", не го знам. Или Венци Тумбака. И на Кирчо щеше да му се върне акото, честно ти казвам. Така че сметките са си сметки, alexdb.
П.С. И сумата, която ни се дава, освен това, е непривлекателна за един евентуален "собственик". Все пак, трябва и да прибира нещо. Не само да дава. Ако е малко това, което прибира - за какво?
Това с прибирането си зависи от собственика. Фактически един клуб ако изключим модела Бащица се издържа от феновете. Няма предвид само пряко, а и косвено. Но това дали можеш и как ще им продадеш този продукт изцяло си зависи от собственика и мениджмънда на клуба. И няма кой знае колко общо с телевизионните права и с това какво прибира Домуза от своите бизнеси. Ако си спомняш още навремето след издънката с правата на ТВ7 когато се премина към този вариант Домуза покани Батков, Ганчев и Лупи май беше президент на ЦСКА да направят обща фирма която да придобие правата и да ги продава на медиите. Тогава те отказаха. Сега рев. Ми не става така. Аз като зрител съм доволен от тази форма. Плащам си абонамента и гледам каквото ми душа иска. Иначе я си представи другият вариант - Диема ти придобива правата за домакинства на Левски, Макс спорт ти придобива гостуванията, БТВ си правят платени спортни канали и ти придобиват правата за купата, Спорт+ ти придобива правата за предварителните кръгове на ЕКТ, а някой си друг пък правата ако стигнеш до груповата фаза. Това по-добре ли ти се струва?
Ако Левски ще го има да си оправят организацията и мениджмънда, че до момента от Сираков не виждам нищо. Всичко останало е пунта-мара. Или Сираков ще ти седи като сламен човек, а БХ и Пеевски ще ти наливат нещо по заобиколен път или ще гледат да сложат нов Бащица и нещата се връщат на изходно положение. При това положение 1 млн. от телевизионни права няма да решат нищо.
pomiqrat написа:Warped написа:ШЛ по футбол, лека атлетика и тн. повече 3пъти от диема.
Обадете са на а1 да купят за 6 600 000 А група и да си заделят още 5 за преките излъчвания, за да сте доволни. А, да, ще стане 10 лв и някой от Серия А и Ла Лига ще трябва да бъде свален от ефир.
А1 няма как да купят нищо защото нямат техника за директни предавания.
- metodito
- Контакти:
alexdb написа:
Това с прибирането си зависи от собственика. Фактически един клуб ако изключим модела Бащица се издържа от феновете. Няма предвид само пряко, а и косвено. Но това дали можеш и как ще им продадеш този продукт изцяло си зависи от собственика и мениджмънда на клуба. И няма кой знае колко общо с телевизионните права и с това какво прибира Домуза от своите бизнеси. Ако си спомняш още навремето след издънката с правата на ТВ7 когато се премина към този вариант Домуза покани Батков, Ганчев и Лупи май беше президент на ЦСКА да направят обща фирма която да придобие правата и да ги продава на медиите. Тогава те отказаха. Сега рев. Ми не става така. Аз като зрител съм доволен от тази форма. Плащам си абонамента и гледам каквото ми душа иска. Иначе я си представи другият вариант - Диема ти придобива правата за домакинства на Левски, Макс спорт ти придобива гостуванията, БТВ си правят платени спортни канали и ти придобиват правата за купата, Спорт+ ти придобива правата за предварителните кръгове на ЕКТ, а някой си друг пък правата ако стигнеш до груповата фаза. Това по-добре ли ти се струва?
Ако Левски ще го има да си оправят организацията и мениджмънда, че до момента от Сираков не виждам нищо. Всичко останало е пунта-мара. Или Сираков ще ти седи като сламен човек, а БХ и Пеевски ще ти наливат нещо по заобиколен път или ще гледат да сложат нов Бащица и нещата се връщат на изходно положение. При това положение 1 млн. от телевизионни права няма да решат нищо.
Не знам. Иначе, то и сега са разхвърляни мачовете по телевизиите. Ла Лига, Премиършип, ППЛ, ЛЕ, ШЛ, Калчото не знам къде го дават (ТВ не гледам принципно. Футбол гледам най-вече онлайн - да са живи и здрави руснаците), Бундеслигата, не са на един канал. Мениджмънта досега беше все едно управляват нещо, което не е тяхно и са за малко.
Що се отнася до Стаси, дано успеят да го продадат - ако са верни медийните спекулации.