Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- child in time
- Контакти:
- milen.hrisrov
- Контакти:
Re: ФУФУТБОЛИСТИТЕ НА ЛЕВСКИ МОЛЯТ ЗА ПОДКРЕПА
ОК,а след края на сезона какво ще правим.Мислиш ли,че с Кокала имаме шанс в Европа,аз не.Така,че е по-добре сега да дойде нов треньор,който до лятото да влезне в час,и тогава да почне на чисто.Крайно против съм обаче да бъде обиждан Емил Велев по този грозен начин,но той ако имаше достойнство трябваше да си подаде оставката след мача с Локомотив София,пък Батков да реши дали да му я приеме.Тодор Батков носи най- голямата вина за случващото се в Левски.
Този профил вече не съществува.
Re: ФУФУТБОЛИСТИТЕ НА ЛЕВСКИ МОЛЯТ ЗА ПОДКРЕПА
milen.hrisrov написа:ОК,а след края на сезона какво ще правим.Мислиш ли,че с Кокала имаме шанс в Европа,аз не.Така,че е по-добре сега да дойде нов треньор,който до лятото да влезне в час,и тогава да почне на чисто.Крайно против съм обаче да бъде обиждан Емил Велев по този грозен начин,но той ако имаше достойнство трябваше да си подаде оставката след мача с Локомотив София,пък Батков да реши дали да му я приеме.Тодор Батков носи най- голямата вина за случващото се в Левски.
Прав си, но нека все пак да си вземем купите .....
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !
Re: ФУТБОЛИСТИТЕ НА ЛЕВСКИ МОЛЯТ ЗА ПОДКРЕПА
Ми ние не сме спирали да подкрепяме, ама почва да излиза, че се кефим на некадърна игра без желание. Нали трябва да изразим недоволство по някакъв начин ?
Смърт за сектор г
Смърт за вас свине
Ше ви сереме на п*тките!
Смърт за вас свине
Ше ви сереме на п*тките!
- ЛЕВСКИ_Фен
- Контакти:
От нас подкрепата-от вас играта!!!САМО ЛЕВСКИ ШАМПИОН!!!
БЪЛГАРИЯ Е НАШАТА РОДИНА,
АПОСТОЛА Е НАШИЯТ БАЩА,
''ГЕОРГИ АСПАРУХОВ'' Е СТАДИОНА,
А ЛЕВСКИ Е ВЪВ НАШИТЕ СЪРЦА!!!
ЛЕВСКИ-ШАМПИОН,АЛЕ,АЛЕ!!!
АПОСТОЛА Е НАШИЯТ БАЩА,
''ГЕОРГИ АСПАРУХОВ'' Е СТАДИОНА,
А ЛЕВСКИ Е ВЪВ НАШИТЕ СЪРЦА!!!
ЛЕВСКИ-ШАМПИОН,АЛЕ,АЛЕ!!!
- Stanislav_Ivanov
- Контакти:
Аз за съжеление съм от хисар и няма как да подкрепям левски много освен срещу ботев и локото ама имате право да недоволствате от играта на отобора ама не чак да псувате велев но и аз искам да се махне и аз мисля че няма уредени мачове на левски просто играта на сините е на приливи и отливи дано това да се промени и да започнем да постигаме добри резултати

[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]
- Stanislav_Ivanov
- Контакти:
[quote="ЛЕВСКИ_Фен"]От нас подкрепата-от вас играта!!!САМО ЛЕВСКИ ШАМПИОН!!![/quote То казваме че ще има подкрепа от феновете но като гледах с мездра мача имаше наи много 2000 души каде са тези които пълнеха стадион васил левски срещу челси и барса те неса нищо по различно от бг отборите(с изключение някои отбори) трябва да се пълни герена секи мач без значение срещу кои играе левски тогава футболистите ще играят добре и ще имат настроение за игра
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]
Re: ЛЕВСКИ писа две тройки на 4орбата!!!
tprodanov написа:Ще ти го обясня със същия пример. Хичо, като талант е класи на Жо. Като игра обаче, Жо е много нагоре в момента. Кой им е виновен на нашите момченца, че от таланти не могат да станат футболисти?
Това е истината и реалността!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...
Re: Скандал в съблекалнята на Левски
forzajuve написа:Докато само тарторите повишават тон само те,ще е така.Явно няма кой като Наско да викне и по тарторите.Много е лесно да викаш по младите и чужденците.После защо били без кондиция.Еми това си е чист фашизъм.Старото командва младото.Не че е лошо.Но след като и те са под всякаква критика.Все някой им е виновен.Особено на Гонзо.Нямали манталитет.А като беше Наско и недаваше да се обади имаха.Трябва Левски дасе отърве от това бреме.За мен преди без новите тартори беше по добре.Бяхме отбор.Сега всеки се перчи,че е лидер.Заради някой тартори щеси изпатят младите и чужденците.Само Левски.Дано скоро се появи някой като Наско да несе съобразява със никой.
Трябва ни не някой като Наско а самия Наско... И вместо лумпените в сектор Б като псуват Велев и след това викат "Мъри Стоилов" не е зле някой да ги светне, че Левски има нужда повече и най-вече от Наско отколкото Мъри. А това, че двамата вървят в комплект е друга тема

Re: НОВА ТЕНДЕНЦИЯ В ПРОДАДЕНИТЕ МАЧОВЕ
Според мен не е толкова трудно да се разкрие уговорен мач ако има съдействие от букмейкърите. Друг е въпроса дали някой въобще иска да разкрива нещо.
А иначе се чудя как може отбори като Славия да са още в А група. Най-керливия отбор на света. И днес поредното доказателство. Венци само като му видя физиономията след мач и ми става ясно всичко. Смешна работа....
А иначе се чудя как може отбори като Славия да са още в А група. Най-керливия отбор на света. И днес поредното доказателство. Венци само като му видя физиономията след мач и ми става ясно всичко. Смешна работа....