Обща тема за LFC

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Re: Обща тема за LFC

Мнениеот wolf » 05 апр 2014 18:54

venomcho написа:
wolf написа:Суарез 127/80
Торес 142/81
Баси животното :mrgreen: :mrgreen:

И то като сметнеш, че му се налагаше да играе и комбинира със сегашните звезди на утрешния противник...

Именно :mrgreen: А торес имаше машини зад гърба си през цялото време

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 05 апр 2014 19:26

Oхо ,циганина пази Азар за ПСЖ. Без него става още по интересен мача . Внимателно ще наблюдава съдиите . Имам съмнения ,че ще бутнат и челси ,както бутнаха сити. Аз такова нещо не съм виждал .Три метрова засада ?????????? Това е подигравка с футбола . И то във най важния момент ,при 1-1 не се вдига засадата и при по добра игра на светците . Ако това се случи в България ,сигурно ще има бунт и оставки на шефове на съдийски комисии .Интересно ми е да вида ,какво ще се случи със тия английски престъпници ???? Ако и този път няма наказания ,това вече ще е върха на корупцията .
Тази засада ,беше едно към едно с фрапиращите подаръци за манафите през годините . Мога смело да кажа ,че ФА днес прати поръчкови съдии ,да спрат Ливърпул за титлата !
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 05 апр 2014 19:51

suareshampion написа:Oхо ,циганина пази Азар за ПСЖ. Без него става още по интересен мача . Внимателно ще наблюдава съдиите . Имам съмнения ,че ще бутнат и челси ,както бутнаха сити. Аз такова нещо не съм виждал .Три метрова засада ?????????? Това е подигравка с футбола . И то във най важния момент ,при 1-1 не се вдига засадата и при по добра игра на светците . Ако това се случи в България ,сигурно ще има бунт и оставки на шефове на съдийски комисии .Интересно ми е да вида ,какво ще се случи със тия английски престъпници ???? Ако и този път няма наказания ,това вече ще е върха на корупцията .
Тази засада ,беше едно към едно с фрапиращите подаръци за манафите през годините . Мога смело да кажа ,че ФА днес прати поръчкови съдии ,да спрат Ливърпул за титлата !

тренер,ти ни обяви за шампиони 6 кръга преди края...недей сега да се оправдаваш със съдии,аз си чакам обещаната от теб титла. ;)
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
MAЙOPA
Контакти:

Мнениеот MAЙOPA » 05 апр 2014 19:54

john barnes написа:
suareshampion написа:Oхо ,циганина пази Азар за ПСЖ. Без него става още по интересен мача . Внимателно ще наблюдава съдиите . Имам съмнения ,че ще бутнат и челси ,както бутнаха сити. Аз такова нещо не съм виждал .Три метрова засада ?????????? Това е подигравка с футбола . И то във най важния момент ,при 1-1 не се вдига засадата и при по добра игра на светците . Ако това се случи в България ,сигурно ще има бунт и оставки на шефове на съдийски комисии .Интересно ми е да вида ,какво ще се случи със тия английски престъпници ???? Ако и този път няма наказания ,това вече ще е върха на корупцията .

тренер,ти ни обяви за шампиони 6 кръга преди края...недей сега да се оправдаваш със съдии,аз си чакам обещаната от теб титла. ;)

john barnes,че вие сте с едни гърди напред пред другите,за мен Ливърпул е фаворит за титлата. ;)
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/E1/D7/4170b902cbb5e1d7.jpg[/wrapimg]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 05 апр 2014 20:08

john barnes написа:

Моля ? Ама на теб не ти направи впечатление тая сто метрова засада ли ве ? С нищо не се оправдавам ,възмутен съм просто ,но това не означава ,че няма да смачкаме всички и да вдигнем титлата . Е вече ,ако има такива фрапиращи положения срещу нас ,момчетата и големия Роджърс ,ще са безсилни.
Само незнам ,ти как ще се зарадваш на тая титла ? Много ми е интересно.
Чу ли ме като казах големия Роджърс ? ГОЛЕМИЯ БРЕНДЪН РОДЖЪРС . Искаш ли пак да ти го повторя ? ОГРОМНИЯ БРЕНДЪН РОДЖЪРС . Мога и да потретя ? :)
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 05 апр 2014 20:28

ако ни направи шампиони,ще се съглася с теб,тренер.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 05 апр 2014 20:41

Изображение
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 05 апр 2014 20:43

Изображение
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 05 апр 2014 21:13

84-та минута и Челси води с 3:0 на Стоук. Сити днес също си взе мача, така че грешки на нашите противници няма на този етап, така че утрешния мач трябва да го вземем за да не изоставаме!!!
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 05 апр 2014 22:49

Притеснявам се,че ако стъпим накриво в някой от оставащите мачове момчетата ще се сринат психически. :(
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Ливърпул”